canaver kardeş Nokia ilk N8 duyurduğunda yok öyle bir cihaz olmaz nokia hayal kurduruyor filan dioduk ama sen harbiden hayalden öte resmen fantazi kurmuşsun...mazallah N8 bu bakarsın düğünü de geceyide o yaptırır
ortağım o zaman gara gaşlımı iki gaşının ortasından vururum mesele namus meselesi olur! haaa sadıç olursa olsun ona laf etmem. sadıç olma app'si de istiyok!
bu arada pcnin içini gezmek isteyen arkadaş, wifiyle uğraşma. orb yükle, harika bi olay. ben kullanıyorum, okuldayken pcmin içini geziyorum, bilgisayardaki mzüikleri dinliyorum, filmleri izleyebiliyorum. unuttuğum dosyaları anında telefona indiriyorum. pcnin webcamini bile telefondan izleyebiliyorsun bu programla. orb yükle sen beni dinle
bu arada muhterem zatlar, bu telefonun sensörü sayesinde araba yarışında joystick olarak kullanabilirik mi? bu işe yarayan prolar var heralde ama benim bilgim yok. bi beni aydınlatın içim ışık gönlüm umutla dolsun.
ayrıca bugün hayretler içinde kaldım telefondan bi haritanın fotosunu çekince, küçücük haritayı çektim yakın çekimde, a3 kağıdına aynı kalitede bastırdım. böle şeyler yapabildiğini bilmiyodum gara gaşlımın. ulan wallahi tek eksiği projeksiyon olayı ya... keşke doğrudan perdeye yansıtılabilen bi donanımı olsaydı şu telefonun...