Nokia N8'in yeni firmware'i icin kullanicilarindan tavsiyeler

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
Yahu birisi beni N8 in internet performansının iyi olduğuna,flash destekli sitelerde web browserinin çökmediğine ikna etsin.ben bu cihazı almak istiyorum ama bunlar kafamı karıştırıyor.
Ben kullanıyorum alma derim browser şu an başarısız düzeltsinler öyle al

--------------- Ekleme ---------------

o zaten cikacak bir remote control programi ile gerceklesecek. cok zor birsey degil.

nokia n73'un bile yaptigi birsey...
Biliyorum ama ben tel desteklediği halde neden yapmıyorlar ona kızıyorum

cenewar88

cenewar88

Üye
canaver kardeş Nokia ilk N8 duyurduğunda yok öyle bir cihaz olmaz nokia hayal kurduruyor filan dioduk ama sen harbiden hayalden öte resmen fantazi kurmuşsun...mazallah N8 bu bakarsın düğünü de geceyide o yaptırır:)

ortağım o zaman gara gaşlımı iki gaşının ortasından vururum mesele namus meselesi olur! haaa sadıç olursa olsun ona laf etmem. sadıç olma app'si de istiyok!

bu arada pcnin içini gezmek isteyen arkadaş, wifiyle uğraşma. orb yükle, harika bi olay. ben kullanıyorum, okuldayken pcmin içini geziyorum, bilgisayardaki mzüikleri dinliyorum, filmleri izleyebiliyorum. unuttuğum dosyaları anında telefona indiriyorum. pcnin webcamini bile telefondan izleyebiliyorsun bu programla. orb yükle sen beni dinle

bu arada muhterem zatlar, bu telefonun sensörü sayesinde araba yarışında joystick olarak kullanabilirik mi? bu işe yarayan prolar var heralde ama benim bilgim yok. bi beni aydınlatın içim ışık gönlüm umutla dolsun.

ayrıca bugün hayretler içinde kaldım telefondan bi haritanın fotosunu çekince, küçücük haritayı çektim yakın çekimde, a3 kağıdına aynı kalitede bastırdım. böle şeyler yapabildiğini bilmiyodum gara gaşlımın. ulan wallahi tek eksiği projeksiyon olayı ya... keşke doğrudan perdeye yansıtılabilen bi donanımı olsaydı şu telefonun...

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
bu arada pcnin içini gezmek isteyen arkadaş, wifiyle uğraşma. orb yükle, harika bi olay. ben kullanıyorum, okuldayken pcmin içini geziyorum, bilgisayardaki mzüikleri dinliyorum, filmleri izleyebiliyorum. unuttuğum dosyaları anında telefona indiriyorum. pcnin webcamini bile telefondan izleyebiliyorsun bu programla. orb yükle sen beni dinle
QUOTE]

bu orb olayini da yazacaktim ama, waaay arastiramyi kest dersin diye vazgecmistim, gercekten mukemmel bir olay...

venusutarit

venusutarit

Üye
arkadaslar bu orb nedir tam olarak nasil calisir

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu orb nedir tam olarak nasil calisir

new.orb.com

adresinden detayli bilgiyi edinebilirsin.

Internet uzerinden bilgisayarina erismeye ve bilgisayarindaki dosyalari cep telefonunda calistirabilmene olanak veriyor.

bu da orb klasik sayfasi:

internet hizlandikca kullanisliligi da artiyor...

venusutarit

venusutarit

Üye
özgür kardeş web tabanlımı n8 e program kuracakmıyım yoksa tarayıcıdan mı ulaşacam dosyalarıma ayrıca evdeki pc surekli açıkmı kalacak yoksa dosyaları kendi serverinemi aktarıyor site

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
özgür kardeş web tabanlımı n8 e program kuracakmıyım yoksa tarayıcıdan mı ulaşacam dosyalarıma ayrıca evdeki pc surekli açıkmı kalacak yoksa dosyaları kendi serverinemi aktarıyor site

Web tabanli
Evdeki pc'ye kuracagin orb programi ile pc orb serverina bagli olmali.

Nokia n8'e birsey kurmuyorsun.

Dosyalari pc'den direkt aciyor, server'a aktarmiyor..

venusutarit

venusutarit

Üye
tşk

cenewar88

cenewar88

Üye
QUOTE]

bu orb olayini da yazacaktim ama, waaay arastiramyi kest dersin diye vazgecmistim, gercekten mukemmel bir olay...

way arkadaş!
ortağım işte sensin bu ya!
önseziyi kest
ozgurr fanboy oldum hacı

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
Giriğ ekranına 3 sayfa değilde daha cok sayfa eklenebilmeli ve windows masaüstü gibii istediğimiz simgeyi istediğimiz yere koyabilmeliyiz kısayol çubuğu değilde istediğimiz programı seçme olmalı

Uruloki

Uruloki

Üye
ben meego ısrarcıyım hala daha yani nokiayaya gitcekse bu yazdıklarımız iletin meego isteğini

erkara_64

n900 ile n8 i hangi özellik ayırıyor ki bunu çok merak ediyorum...yani öğrenmek istediğim maeego kurulabilir mi? kurulmaz isede neden?

işlemciden mi? grafik oynatıcıdan mı? flash playerden mi? ram den mi ?

venusutarit

venusutarit

Üye
Kurulamaz olsa bile çok zor her yiğidin harcı değil yazılımı kırıp başka yüklemek
Htc Hd2 ye linux ve android yükleyenler olmuştu bu da yapılabilir ama kimse uğraşmaz bence

yusfcuk

yusfcuk

Üye
6- Acik programlari gosteren menu N900'daki gibi canli olmali, sadece resim N8'e yakismiyor...

İki telefonda apayrı iki yazılım var. Bence ikisini karşılaştırmak doğru değil

Anatomy

Üye
dikey konumdayken qwerty klavye büyük bi eksiklik illaki mesaj yada bir benzeri yazı yazarken yatay konuma getirmek çok saçma oluyor

BasCuDa

Üye
bugun farkettim
ekran kilitlenme zaman aşımını 30dk cıkardım.
30 dk boyunca ekran ışığı bile sönmedi. cok sacma
cünkü ekran ısıgı zaman aşımı 30sn ye ayarlıydı.
ama 30dk boyınca ısık acık kaldı.
bunun düzeltilmesi lazım
ayrıca dik konumda qwerty klavye şart!!!

venusutarit

venusutarit

Üye
bugun farkettim
ekran kilitlenme zaman aşımını 30dk cıkardım.
30 dk boyunca ekran ışığı bile sönmedi. cok sacma
cünkü ekran ısıgı zaman aşımı 30sn ye ayarlıydı.
ama 30dk boyınca ısık acık kaldı.
bunun düzeltilmesi lazım
ayrıca dik konumda qwerty klavye şart!!!
Dostum amoled ekran ışık sönemez ki her piksel kendini aydınlatıyor ışık sönecekse ekranın tamamen kapanması lazım farkettiysen ekran koruyucu saat bile ışıklı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Giriğ ekranına 3 sayfa değilde daha cok sayfa eklenebilmeli ve windows masaüstü gibii istediğimiz simgeyi istediğimiz yere koyabilmeliyiz kısayol çubuğu değilde istediğimiz programı seçme olmalı
Birisi n900 den bahsediyor sanki:)

Üst Alt