MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Çok sağolPek yeni bir şey bulabileceğimi düşünmüyorum ama sık sık sorular soracağım galiba
![]()
Her zaman yardımcı oluruz hiç sıkıntı değil

Çok sağolPek yeni bir şey bulabileceğimi düşünmüyorum ama sık sık sorular soracağım galiba
![]()

olabilir, geliştirene bağlı. ancak bunu terminal üzerinden de yapabilirsiniz anlatım gayet açık.sevgili kardesim bu olay ileride terminal siz olabilirmi acaba saygilar
Terminal çok kolay bir yöntem.sevgili kardesim bu olay ileride terminal siz olabilirmi acaba saygilar
gerekli kodları bildikten sonra herşeyi yapabilirsiniz terminal üzerinden. 
Terminal çok kolay bir yöntem.gerekli kodları bildikten sonra herşeyi yapabilirsiniz terminal üzerinden.
ama ileride uygulamalar kısayol olarak açılacak şekilde geliştirilebilir tabi![]()
Hep böyle acayip şeylerle uğraşmak istedim ama bir türlü buna imkan veren telefonum olmadı![]()

KısmetHep böyle acayip şeylerle uğraşmak istedim ama bir türlü buna imkan veren telefonum olmadı![]()

Dahasını mzelden yolla bir ara merak ediyorum benim de işime yarayan birşeyler çıkar sanırımşu apkenv i ben de deneyeceğim şimdi kodlu kurulum mu yapayım kodsuz mu Serdar?
ben ssh'den kodsuz kurulum yaptım. Bilgisayardan dosyaları yerleştirdim.
neyse ben fileboxdan kodsuz yapayım bakalım çalışacak mı
Hata halinde pm atarım Serdar 
Apk için teşekkürler Serdar kardeşim 
dökümanda da kodsuz kurulumda ssh tavsiye edilmişneyse ben fileboxdan kodsuz yapayım bakalım çalışacak mı
Hata halinde pm atarım Serdar
- - - Eklendi - - -
N9 unuz varsa hiçbirşeyi beklemek zorunda değilsiniz,yaparsınız kullanırsınız! Gün geçtikçe bu cihazı daha çok seviyorumApk için teşekkürler Serdar kardeşim
![]()
geliştirilmeye tamamen açık çünkü 
Note 2 yerine N9'mu alsam negeliştirilmeye tamamen açık çünkü
![]()
700 TL nde cebinde kalır 
Jolla nedir o konuda bir bilgim yok?
tavsiye ederim700 TL nde cebinde kalır
Ya da jolla cihazları bekle istersen yurtdışından aldırırsın
![]()

saifish yeni adıyla, nokiadan ayrılan meego topluluğunun nokia desteği ile nokiadan bağımsız kurduğu...ooff toparlayamadım
Jolla nedir o konuda bir bilgim yok?![]()
![]()

Jolla Nokia N9'u geliştiren kişilerin kurduğu şirket. Nokia yönetimi microsoftla anlaşma yapınca bu kişilerin bazıları ya işten çıkarıldı ya da kendileri işi bıraktı. Haliyle Nokia N9'a olan Nokia desteği de bitmiş oldu bu vesileyle. Kuruluş yerleri Finlandiya olmasına karşın ana merkezleri Hong Kong'da konumlanacak. Şu anda cihazlarını apple'ın yaptığı gibi çin menşeili bir şirkete yaptırıyorlar iki haftaya kadar da ilk cihazlarını ve yeni meego'yu tanıtacaklar. Bu meego N9'dakinden daha akıcı ve optimize olacak büyük olasılıkla.
Jolla nedir o konuda bir bilgim yok?![]()
![]()
saifish yeni adıyla, nokiadan ayrılan meego topluluğunun nokia desteği ile nokiadan bağımsız kurduğu...ooff toparlayamadım![]()

2 hafta sonra ilk modelleri çıkacak ha? hmm bekleyelim bakalım.eğer alırsam ilk defa farklı ve tanımadığım bir marka cihaz alacağım
Jolla Nokia N9'u geliştiren kişilerin kurduğu şirket. Nokia yönetimi microsoftla anlaşma yapınca bu kişilerin bazıları ya işten çıkarıldı ya da kendileri işi bıraktı. Haliyle Nokia N9'a olan Nokia desteği de bitmiş oldu bu vesileyle. Kuruluş yerleri Finlandiya olmasına karşın ana merkezleri Hong Kong'da konumlanacak. Şu anda cihazlarını apple'ın yaptığı gibi çin menşeili bir şirkete yaptırıyorlar iki haftaya kadar da ilk cihazlarını ve yeni meego'yu tanıtacaklar. Bu meego N9'dakinden daha akıcı ve optimize olacak büyük olasılıkla.

ama o da zaten yarımda olsada linux'un faydasıyla android uygulamaları çalıştırılabiliyor..