Apkenv ile Android Oyunları N9'da

Sponsorlu Bağlantılar

ArAgOr

Üye
ya şunu tam anlamıyla açığa kavuştursak diyorum nasıl kurulacak bunlar nasıl oynayacağız oyunları [h=2]Apkenv ne demek ve nasıl kurulacak detaylı anlatım umarım çabuk gelir[/h]

mert_1047

mert_1047

Üye
ya şunu tam anlamıyla açığa kavuştursak diyorum nasıl kurulacak bunlar nasıl oynayacağız oyunları [h=2]Apkenv ne demek ve nasıl kurulacak detaylı anlatım umarım çabuk gelir[/h]

Anlatim icin suan ugrasiyoruz nasil daha kolay kurulur onun icin ugrasiyoruz.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
ya şunu tam anlamıyla açığa kavuştursak diyorum nasıl kurulacak bunlar nasıl oynayacağız oyunları Apkenv ne demek ve nasıl kurulacak detaylı anlatım umarım çabuk gelir
Apkenv henüz bir uygulama değil sadece android oyunları için bir uyumluluk katmanıdır.

Bu arada bir anlatım da gelecek toparlamaya çalışıyoruz birden çok kurulum şekli var hangisi daha basit olursa onu göstereceğiz. Şu anda bizim de yaşadığımız sıkıntılar var.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bekliyoruz :) Yardımım dokunursa pm atabilirsiniz bana da Serdar veya Mert hocam.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bu arada kendi cihazımdan ikinci video :) :
[video=youtube;4RjvEi4Vn-A]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4RjvEi4Vn-A[/video]

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hay maşallah :D

• Beğen
Tepkiler: pRime.
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Sıkıntı yok dört gözel bekliyoruz Mert hocam.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
mert kardeşimizden taze taze :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mert kardeşimizden taze taze :)

Bunu bizim foruma kopyala yapıştır yapmaya gerek yok sanırım :) Ben anlatımı gece gördüm ama denemedim akşama deneyeceğim,emeği geçen herkesin eline sağlık.

- - - Eklendi - - -

Bir de Serdar kodlu kullanım mı tavsiye ediyorsunuz,kodsuz kullanım mı?

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

Bir de Serdar kodlu kullanım mı tavsiye ediyorsunuz,kodsuz kullanım mı?

ben bilgisayar üzerinden kodsuz olarak yerleştirdim dosyaları ama bilgisayardan bunu yapabilmek için winscp diye bir programa ihtiyaç var.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bu arada mert bir iki yüklemeyi anlatmayı unutmuş onu da dökümanlara ekledim şimdi. sorun yaşayanlar tekrar denesin.

- - - Eklendi - - -

ayrıca şimdi bir deneme yaptım birden fazla oyun da açabiliyoruz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

şu anda yüklemeyi tavsiye etmiyorum. kaldı ki bildiğimiz şekilde yükleme olmuyor. bir sürü işlem var.

---

bu arada kendi cihazımdan video çektim oyun acayip hızlı çalışıyor.
[video=youtube;5mgwkHbkm2c]http://www.youtube.com/watch?v=5mgwkHbkm2c[/video]

ucuyor:D

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
aslında bu sistem tek bir uygulama haline gelebilse emumaster gibi, o zaman bomba olur
ama ilk işlemleri hala yapmamız gerekiyor uygulama üzerinden çalıştırmak için.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Yönetici___

bugra1233

Üye
./apken:error while loading shared libraries : libSDL-1.2so.0:cannot open shared object file : No such file or directory - birisi yardımcı olabilirmi ? libSDL-1.2 bunu yukledım. yine olmuyor digerlerinide yukledım

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu beş dosyanın hem /home/user/apkenv dizininde hem de /home/user'da olduğuna emin olun.

libc.so
liblog.so
libm.so
libstdc++.so
libz.so