ArAgOr
Üye
ya şunu tam anlamıyla açığa kavuştursak diyorum nasıl kurulacak bunlar nasıl oynayacağız oyunları [h=2]Apkenv ne demek ve nasıl kurulacak detaylı anlatım umarım çabuk gelir[/h]
ya şunu tam anlamıyla açığa kavuştursak diyorum nasıl kurulacak bunlar nasıl oynayacağız oyunları [h=2]Apkenv ne demek ve nasıl kurulacak detaylı anlatım umarım çabuk gelir[/h]
Apkenv henüz bir uygulama değil sadece android oyunları için bir uyumluluk katmanıdır.ya şunu tam anlamıyla açığa kavuştursak diyorum nasıl kurulacak bunlar nasıl oynayacağız oyunları Apkenv ne demek ve nasıl kurulacak detaylı anlatım umarım çabuk gelir
mert kardeşimizden taze taze
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben anlatımı gece gördüm ama denemedim akşama deneyeceğim,emeği geçen herkesin eline sağlık.
Bir de Serdar kodlu kullanım mı tavsiye ediyorsunuz,kodsuz kullanım mı?
ben bilgisayar üzerinden kodsuz olarak yerleştirdim dosyaları ama bilgisayardan bunu yapabilmek için winscp diye bir programa ihtiyaç var.
şu anda yüklemeyi tavsiye etmiyorum. kaldı ki bildiğimiz şekilde yükleme olmuyor. bir sürü işlem var.
---
bu arada kendi cihazımdan video çektim oyun acayip hızlı çalışıyor.
[video=youtube;5mgwkHbkm2c]http://www.youtube.com/watch?v=5mgwkHbkm2c[/video]

ucuyor![]()

fruitgo'nun üzerine gül koklanıyor![]()
ben de yükleyecem sanırım![]()

ben üşeniyorum şuan ya yarın yüklerim sanırım![]()
aslında bu sistem tek bir uygulama haline gelebilse emumaster gibi, o zaman bomba olur
Yok artıkfruitgo'nun üzerine gül koklanıyor![]()
ben de yükleyecem sanırım![]()