Apkenv ile Android Oyunları N9'da

Sponsorlu Bağlantılar

dawid

dawid

Üye
sevgili kardesim bu olay ileride terminal siz olabilirmi acaba saygilar

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
olabilir, geliştirene bağlı. ancak bunu terminal üzerinden de yapabilirsiniz anlatım gayet açık.

PriZm

PriZm

Üye
Terminal çok kolay bir yöntem. :) gerekli kodları bildikten sonra herşeyi yapabilirsiniz terminal üzerinden.
ama ileride uygulamalar kısayol olarak açılacak şekilde geliştirilebilir tabi :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

Terminal çok kolay bir yöntem. :) gerekli kodları bildikten sonra herşeyi yapabilirsiniz terminal üzerinden.
ama ileride uygulamalar kısayol olarak açılacak şekilde geliştirilebilir tabi :)

şu anda o da var ancak ilk olarak bu işlemlerin yapılması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Termianelde arrows bar kullanarak yukarı tuşuna basıp kodları yazmadan getirebilirsiniz zaten :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada maşallah Serdar ne bulduysan yüklemişsin :kıskıs:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bunlar oyunlar sadece. dahası var. :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dahasını mzelden yolla bir ara merak ediyorum benim de işime yarayan birşeyler çıkar sanırım :ehe şu apkenv i ben de deneyeceğim şimdi kodlu kurulum mu yapayım kodsuz mu Serdar?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hep böyle acayip şeylerle uğraşmak istedim ama bir türlü buna imkan veren telefonum olmadı:zzz:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Dahasını mzelden yolla bir ara merak ediyorum benim de işime yarayan birşeyler çıkar sanırım :ehe şu apkenv i ben de deneyeceğim şimdi kodlu kurulum mu yapayım kodsuz mu Serdar?

ben ssh'den kodsuz kurulum yaptım. Bilgisayardan dosyaları yerleştirdim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ben ssh'den kodsuz kurulum yaptım. Bilgisayardan dosyaları yerleştirdim.

dökümanda da kodsuz kurulumda ssh tavsiye edilmiş :ehe neyse ben fileboxdan kodsuz yapayım bakalım çalışacak mı :) Hata halinde pm atarım Serdar :)

- - - Eklendi - - -

N9 unuz varsa hiçbirşeyi beklemek zorunda değilsiniz,yaparsınız kullanırsınız! Gün geçtikçe bu cihazı daha çok seviyorum :) Apk için teşekkürler Serdar kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bu arada birden fazla oyun da açabilirsiniz bu yöntemle.

PriZm

PriZm

Üye

dökümanda da kodsuz kurulumda ssh tavsiye edilmiş :ehe neyse ben fileboxdan kodsuz yapayım bakalım çalışacak mı :) Hata halinde pm atarım Serdar :)

- - - Eklendi - - -

N9 unuz varsa hiçbirşeyi beklemek zorunda değilsiniz,yaparsınız kullanırsınız! Gün geçtikçe bu cihazı daha çok seviyorum :) Apk için teşekkürler Serdar kardeşim :)

Note 2 yerine N9'mu alsam ne :D geliştirilmeye tamamen açık çünkü :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

Jolla nedir o konuda bir bilgim yok? :D :)
Jolla Nokia N9'u geliştiren kişilerin kurduğu şirket. Nokia yönetimi microsoftla anlaşma yapınca bu kişilerin bazıları ya işten çıkarıldı ya da kendileri işi bıraktı. Haliyle Nokia N9'a olan Nokia desteği de bitmiş oldu bu vesileyle. Kuruluş yerleri Finlandiya olmasına karşın ana merkezleri Hong Kong'da konumlanacak. Şu anda cihazlarını apple'ın yaptığı gibi çin menşeili bir şirkete yaptırıyorlar iki haftaya kadar da ilk cihazlarını ve yeni meego'yu tanıtacaklar. Bu meego N9'dakinden daha akıcı ve optimize olacak büyük olasılıkla.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye

saifish yeni adıyla, nokiadan ayrılan meego topluluğunun nokia desteği ile nokiadan bağımsız kurduğu...ooff toparlayamadım :(
:ehe

Jolla Nokia N9'u geliştiren kişilerin kurduğu şirket. Nokia yönetimi microsoftla anlaşma yapınca bu kişilerin bazıları ya işten çıkarıldı ya da kendileri işi bıraktı. Haliyle Nokia N9'a olan Nokia desteği de bitmiş oldu bu vesileyle. Kuruluş yerleri Finlandiya olmasına karşın ana merkezleri Hong Kong'da konumlanacak. Şu anda cihazlarını apple'ın yaptığı gibi çin menşeili bir şirkete yaptırıyorlar iki haftaya kadar da ilk cihazlarını ve yeni meego'yu tanıtacaklar. Bu meego N9'dakinden daha akıcı ve optimize olacak büyük olasılıkla.
2 hafta sonra ilk modelleri çıkacak ha? hmm bekleyelim bakalım.eğer alırsam ilk defa farklı ve tanımadığım bir marka cihaz alacağım :D

tek kusur destek işte :s ama o da zaten yarımda olsada linux'un faydasıyla android uygulamaları çalıştırılabiliyor..

Meego nun üstüne androidden başka sistem kurulabiliyormu?