Real Racing 3 N9 da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Ayrica N9 u bilmem biraz N8 kullanmisligim vardi 5 6 kere stock haliyle haliyle yazdiklarin durumu N9 un Androidiyle bilemem

n8 ile n9 tamamen farklı modeller. hiçbir benzerlikleri yok adlarındaki "n" harfi dışında.

- - - Eklendi - - -

512 mb ram 1400 mHz ramli Wonderda azcik yaptigim oynamalarla bu oyunu 0 denecek kadar az kasmayla oynadim ekrani zaten ortada 500 TL lik telefonla bu kadar oluyo o zaman herkes atip tutmasa ?

sen olayı halen anlamadığın için daha bişey demiyorum.

MaxipmaN

Üye
adam neredeyse hiç kasmıyor demiş fazla kasınca kasıyor diyenlere çamur atmayın bence

• Beğen
Tepkiler: Berk E.

partyhard

Üye
abi deli gibi kasıyo neyin kafası bu? Meego kullanıcılarının linuxda uzay bi halde olduklarını düşünmeside ayrıca komik. 512 ramli cihazlarda gayet akıcı çalışıyo örneğin galaxy S ve nexus s . Adamın demek istediği stock hali değil cihazın. N9 un stock hali nedir? Meego , android yükleyince custom olur. Androidde voltaj ayarlarsın istediğin gibi tabi kernel varsa cihaza.

• Beğen
Seglopsi

Seglopsi

Üye
ister kabul et, ister etme android'e gore linux'da "senin tabirinle" uzay haldeyiz. 2005'den bu yana linux kullanmisligim var, bi zahmet sizde N9 kullanmadan, N9 hakkinda yorum yapmayin.

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
pRime.

pRime.

Üye

Eyvallah olay orjinallik mis custommus bunlar degil ister 15 20 fps olsun ister 55 60 olsun benim burda bassettigim oyun acilmis iyi guzel ama kasiyor kasmanin onune gecemezsin veya gecemem donanim yetmez arkadas basarmis guzel sekilde ama illaki oynama yapilmistir diyorum ama baska yerden baska sekilde anlasildigi icin (?) olay buralara geldi ;)

sen komik misin dostum? başka yerden başka yere çevirmeye çalışan sensin. başta demişsin ki rom farklı şimdi de lafı çeviriyorsun. böyle bir oyunda 15 20 fps bu donanıma göre iyidir. bitti.

- - - Eklendi - - -

512 mb ram 1400 mHz ramli Wonderda azcik yaptigim oynamalarla bu oyunu 0 denecek kadar az kasmayla oynadim ekrani zaten ortada 500 TL lik telefonla bu kadar oluyo o zaman herkes atip tutmasa ?

sen atıp tutmasan nasıl olur? 512 mb ram real racing için yeter de artar android koşullarında. n9 1ghz işlemci, sgx530 ve eksik bir android portuyla bu oyunu açıyor. sen kalkmış android çalıştırması için üretilmiş 1.4 ghz'li sgx530'un yaklaşık iki katı gücündeki adreno 205'li galaxy wonder ile bu cihazı karşılaştıramazsın. donanımdan zerre anladığınız yok buraya hiç girmeyin derim.

• Beğen
Tepkiler: 4un6si

Berk E.

Üye
sen komik misin dostum? başka yerden başka yere çevirmeye çalışan sensin. başta demişsin ki rom farklı şimdi de lafı çeviriyorsun. böyle bir oyunda 15 20 fps bu donanıma göre iyidir. bitti.

Sonuc : Oyun kasiyor olay budur beni donanim felan ilgilendirmez isterse 3310 dan acsin ;)

Berk E.

Üye
abi deli gibi kasıyo neyin kafası bu? Meego kullanıcılarının linuxda uzay bi halde olduklarını düşünmeside ayrıca komik. 512 ramli cihazlarda gayet akıcı çalışıyo örneğin galaxy S ve nexus s . Adamın demek istediği stock hali değil cihazın. N9 un stock hali nedir? Meego , android yükleyince custom olur. Androidde voltaj ayarlarsın istediğin gibi tabi kernel varsa cihaza.

Anlayan var anlamayan var iste :banghead:

pRime.

pRime.

Üye
sen niye uzay bi haldesin? android dışında hiçbir halt bilmeyen tiplerin saçmalamalarına bak sen hele. kafanız mı güzel arkadaş gülmemiz mi gerekiyor bu yazdığınız saçmalıklara? nexus s ve galaxy s sgx 540 kullanıyor sgx 530'un iki katından hızlı gpu var zorlasan 1080p kayda bile izin veriyor o gpular. real racing'i her türlü açarsın o gpuya sahip bir cihazda.

AOSP neyse n9'a yüklenen android de odur ve custom değildir. hatta onun biraz daha kırpılmış halidir çünkü N9'DA DONANIM DRIVERLARI EKSİKTİR! buna rağmen rr3 açabiliyor cihaz bu bile bir mucize ister kassın ister kasmasın. bunu da kafanıza sokun.
custom rom falan yok bu cihaza. multiboot nedir nasıl yapılır open mod nedir öğrenin de gelin.

- - - Eklendi - - -

Sonuc : Oyun kasiyor olay budur beni donanim felan ilgilendirmez isterse 3310 dan acsin ;)

Anlayan var anlamayan var iste :banghead:

- - - Eklendi - - -

iki yıldır akıllı telefon kullananlar bize ders veriyor.

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn

Berk E.

Üye
Tamam arkadaslar adam N9 da Android RR3 acmis tebrikler guzel basari olay sacma yerden sacma tartismaya giriyor...

partyhard

Üye
Benim g.nexusda sgx 540 in farkli modeli var. Çekirdek olarak. 720 p ekranda 40 50 fps oynatiyo YouTube da videosu var. bide 1080 p video kaydediyo. Ayni tarihlerde çikan cihazları karsilastirdik mi yine Nokia batiyo

• Beğen
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Benim g.nexusda sgx 540 in farkli modeli var. Çekirdek olarak. 720 p ekranda 40 50 fps oynatiyo YouTube da videosu var. bide 1080 p video kaydediyo. Ayni tarihlerde çikan cihazları karsilastirdik mi yine Nokia batiyo

tamam senin samsung daha iyi, oldu mu? hay allahım ya..

- - - Eklendi - - -

sen niye uzay bi haldesin? android dışında hiçbir halt bilmeyen tiplerin saçmalamalarına bak sen hele. kafanız mı güzel arkadaş gülmemiz mi gerekiyor bu yazdığınız saçmalıklara? nexus s ve galaxy s sgx 540 kullanıyor sgx 530'un iki katından hızlı gpu var zorlasan 1080p kayda bile izin veriyor o gpular. real racing'i her türlü açarsın o gpuya sahip bir cihazda.

AOSP neyse n9'a yüklenen android de odur ve custom değildir. hatta onun biraz daha kırpılmış halidir çünkü N9'DA DONANIM DRIVERLARI EKSİKTİR! buna rağmen rr3 açabiliyor cihaz bu bile bir mucize ister kassın ister kasmasın. bunu da kafanıza sokun.
custom rom falan yok bu cihaza. multiboot nedir nasıl yapılır open mod nedir öğrenin de gelin.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

iki yıldır akıllı telefon kullananlar bize ders veriyor.

serdar resimlere koptum :kop: :halay2:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
smh60

smh60

Üye
N9 da kaç ram var arkadaşlar :)

smh60

smh60

Üye
N9 hakkında fazla bilgim yok ama rr3 açıp 20 fps görmek başarı bence

fLuke!

fLuke!

Üye
Before

"512 MB RAM 1400 MHZ RAMLİ WONDER"da azcik yaptigim oynamalarla bu oyunu 0 denecek kadar az kasmayla oynadim ekrani zaten ortada 500 TL lik telefonla bu kadar oluyo o zaman herkes atip tutmasa ?

After

Sonuc : Oyun kasiyor olay budur "BENİ DONANIM FELAN İLGİLENDİRMEZ" isterse 3310 dan acsin

Before

N9 un terimlerini pek bilmem "AMA OVERCLOCK ANDROİDDEKİ GİBİ BUILD.PROP INIT.D İYİLESTİRMELERİ RAM MANAGER GİBİ PROGRAMLARLA RAM İYİLEŞTİRMLERİ SD KARTTAKİ BİR KISIM MB DAN TELEFON RAMİNE EKLEME GİBİ İSLEMLER YAPILMISTIR KUTUDAN CIKTIGI GİBİKİ HALİYLE BU OYUNU BU KADAR KASMAYLA ACMAZ TAHMİN EDİYORUM"

After

Ayrica N9 u bilmem biraz N8 kullanmisligim vardi 5 6 kere stock haliyle haliyle yazdiklarin durumu "N9 UN ANDROIDİYLE BİLEMEM"

Size hayatta başarılar dilerim.

Sizin derdiniz Nokia.En yakın zamanda Nokia "Çare" ye başvurmanızı öneririm. :oke:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konu yeterince tartışıldığına göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt