Galaxy S3 i9300 [5.1.1] [Build 19] [BETA] [2015-10-06] CyanogenMod 12.1 for i9300

Sponsorlu Bağlantılar

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim bir sorum olcak kaç gündür uğraşıyorum format atıyorum ama hep aynı sorun var.... bu 21 24 ve 30 eylul guncellemelerinin hepsinde mobil verim kendi kendine kapanıyor... Ayrıca internete giriyorum hata veriyor H+ yazıyor ama giremiyorum arada giriyor ama yine bir kaç sayfa gezdikten sonra yine hata evriyor facede internet browser de operada hepsinde interneti kullanamıyorum acaba genel bir hat sıkıntısı mı var diye yanımdaki arkadaşıma sordum onun neti canavar gibiydi (ikimizinde vodafone) .. buna bir çözüm yokmudur...
senin sorunun erişim noktasının ayarsız olması ayarlar hücresel aglar sonra erişim noktası oradan internet olanı seç sorunun düzelecektir
yada kullandıgın hattın sitesine gir ayarları el ile yap gene sorunun düzelecektir

meyrock

meyrock

Üye
Bu arada internet noktasına bak
Live seçili ise interneti seç

habib_723

habib_723

Üye
Şebeke veya romun hatalarından olabilir.
İstersen romu tekrar kur. Kurmadan önce manuel wipe yap. Wipe dalvic cache, cache ve factory reset yap... Sonra kur romu. Başka wipe yapma. Kernel değiştirme. Orijinal gelen kerneli ile kullan. Olmazsa başka uygun modem flashlayarak denersin... Farklı bir yöntem bulursam bilgilendiririm
Ustam dediğiniz gibi yaptım şu dalvik temizlemesini manuel olarak dediğiniz gibi yaparak atıyorum zaten ... şu bahsettiğiniz orjinal kernel sürümü veya dosyası ayrıca mevcut mu belki hata oradan kaynaklanıyordur...

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
habib_723

habib_723

Üye
Ustalarım ben hiç internet ayarlarıyla oynamıyorum... Vodafone hattında otomatik alınıyor diye biliyorum daha öncekielrde de hiç manuel onalrı kurmadım..
senin sorunun erişim noktasının ayarsız olması ayarlar hücresel aglar sonra erişim noktası oradan internet olanı seç sorunun düzelecektir
yada kullandıgın hattın sitesine gir ayarları el ile yap gene sorunun düzelecektir

Bu arada internet noktasına bak
Live seçili ise interneti seç

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
Ustalarım ben hiç internet ayarlarıyla oynamıyorum... Vodafone hattında otomatik alınıyor diye biliyorum daha öncekielrde de hiç manuel onalrı kurmadım..
DEDİGİM GİBİ YAPSAN GENE DÜZELİR LİVE OLANI DEGİLDE İNTERNET OLANI SEÇ
OTOMATİK ALDIGI İÇİN SKINTI YARATIYOR

meyrock

meyrock

Üye
Ayar falan yapmayacaksın. Sadece seçili olan erişim noktasına bak. Live seçili ise onu internet yap

habib_723

habib_723

Üye
Şuan internet seçtim daha önceleri buralra girmiştim görememiştim deniyorum hemen bi download yapıcam bakalım indiriyor mu

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
meyrock

meyrock

Üye
Şuan internet seçtim daha önceleri buralra girmiştim görememiştim deniyorum hemen bi download yapıcam bakalım indiriyor mu
Vodafone kullananların çoğu bu şekilde hata alıyor
Live seçili olmasından ötürü
Gerisi donanımsal veya yazılımsaldr

habib_723

habib_723

Üye
Allah razı olsun yaw şimdi bu remix i dahada sevdim... Düzeldi daha önce vodafone live de idi şuan internet kısmını seçtim canavar gibi oldu.... Tek kusuru var şuan telefonla konuşurken net kesiliyor ve görüşme bittikten sonra otomatik ttekrar netin açılması gerekiyorken kendisini manuel olarak açmam gerekiyor... Bununla ilgili de bir çözüm varmı ustalarım... Bu netin otomatik kapanıp açılamaması eski cyagenmod sürümlerinde yoktu bu remixte sadece böyle oldugunu gördüm... Bu arada tekrardan teşekkürler
Allah razı olsun yaw şimdi bu remix i dahada sevdim... Düzeldi daha önce vodafone live de idi şuan internet kısmını seçtim canavar gibi oldu.... Tek kusuru var şuan telefonla konuşurken net kesiliyor ve görüşme bittikten sonra otomatik ttekrar netin açılması gerekiyorken kendisini manuel olarak açmam gerekiyor... Bununla ilgili de bir çözüm varmı ustalarım... Bu netin otomatik kapanıp açılamaması eski cyagenmod sürümlerinde yoktu bu remixte sadece böyle oldugunu gördüm... Bu arada tekrardan teşekkürler

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
REMİX İ Birkere kullandım cok ısınma yasadım bırakmıştım
..uan dokto kullanıyorum 7.0.3 olanı hiç skıntı yasatmadı

habib_723

habib_723

Üye
Vodafone kullananların çoğu bu şekilde hata alıyor
Live seçili olmasından ötürü
Gerisi donanımsal veya yazılımsaldr
Bend eo şekidle magdur olanalrdanım :D Bilgileriniz sayesinde düzelttik diğer arkadaşlara ve size çok teşekkürler

Bu bahsettiğiniz dokto forumda var mı denemek isterdim doğrusu...

meyrock

meyrock

Üye
Hangi sürümü kullandin bilmiyorum ama ben 5.5.6 yı kullanıyorum cidden çok güzel
Cm arayüzünü hiç sevmem
Ama resurrection remix sayesinde ısındım cm ye...

meyrock

meyrock

Üye
Bend eo şekidle magdur olanalrdanım :D Bilgileriniz sayesinde düzelttik diğer arkadaşlara ve size çok teşekkürler

Bu bahsettiğiniz dokto forumda var mı denemek isterdim doğrusu...
Maxicepte yok sanırım
Xda da var.
Edit ; varmış :-D

• Beğen
Tepkiler: -Oruc
-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
Hangi sürümü kullandin bilmiyorum ama ben 5.5.6 yı kullanıyorum cidden çok güzel
Cm arayüzünü hiç sevmem
Ama resurrection remix sayesinde ısındım cm ye...
suan hatırlamıyorum ama ben sadeligi severim sadece bir tema yetiyor bana cm nin akıcılıgı hosuma gitti hep şarj önemli degil ama işte sadece ısınması sorun oldu
Maxicepte yok sanırım
Xda da var.
Edit ; varmış :-D
biz olurruzda eksikmi olur maxicepte :D

• Beğen
Tepkiler: habib_723
meyrock

meyrock

Üye
suan hatırlamıyorum ama ben sadeligi severim sadece bir tema yetiyor bana cm nin akıcılıgı hosuma gitti hep şarj önemli degil ama işte sadece ısınması sorun oldu
Ben qs de aldığım şarj performansının da aynısını rr de alıyorum
Dokto dan sıkılırsan bi dene bence

Üst Alt