Galaxy S3 i9300 [5.1.1] [Build 19] [BETA] [2015-10-06] CyanogenMod 12.1 for i9300

Sponsorlu Bağlantılar

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
KONU GÜNCELLENDİ Build 16 Download: | İYİ GÜNLER..
KONU GÜNCELLENDİ Build 16 Download: | İYİ GÜNLER..

erdidemircan09

Üye
ne gibi değişiklikler var kuran varmı acaba ?
arkadaşlar build 16 görüşlerinizi paylaşırmısınız .

The Arrow

The Arrow

Üye
Genelde bu romu kullanırım çok iyi ama bu romda telefon sesini kulaklık sesini falan nasıl yükseltebilirim bilen varmı

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Ram kullanimi azaltilmis. Benden kullananlara tavsiye stabil olmasini istiyorsaniz beoffle kernel flashlamadan kullanin. Evde 3 tane s3 var hepsinde denedim. Romla gelen kernel de takilmalar donmalar olmuyor ama ne zaman beoffle yuklesem sorunlar basliyor.

Build 16 da romu kurduktan sonra hic bisey yuklu degilken ram 400 un altina dusuyor. Greenify le de uygulamalari uyutursaniz sikinti yasamazsiniz.

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
:yuru

ortak42

ortak42

Üye
en iyi cm12 romu hangisi?(hatasız -stabil)
Not:blekota note v5.0 dan geçmeye değer mi?

H0lligan

Üye
deniyip sonuçları yazicam en kisa surede de gorsellige onem veriyorum su siralar bu yuzden bliss 3.9 u kurdum islemci sicakligi performansi etkiliyor diye arkasina islak bez koyim dedim bez resmen alev aldi buzlukda da bekletmisdim oysa ilk defa oldu bu gerci batarya bozuk ama bukadirinida beklemiyordum bunda olmaz insallah hadi bakalim :kro2:
ayrica gappa olarakda bakmanizi tavsiye ederim ben bu linkdeki aromayi kullaniyorum :)
İlk izlenimim guzel cok hafif gapps siz denedim ama diyer cm ler gibi fazla sade ya cm tabanli romlarda gorsellik daha bi baska ama performans vs. Suan iyi durumda velhasil kullanisli birsey :good:

• Beğen
Tepkiler: ortak42
-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
Build 17 Download: | konu güncellenmiştir

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
baronsavas

baronsavas

Üye
güç tuşu ile arama sonlandırma var mı ben mi bulamadım?
menü listesi alfabetik bunu da liste yapamadım karıştırdım ama bulamadım bişi

pro.engineer

pro.engineer

Üye
güç tuşu ile arama sonlandırma var mı ben mi bulamadım?
menü listesi alfabetik bunu da liste yapamadım karıştırdım ama bulamadım bişi
ana ekrandayken soldaki sanal tuşa bas sonra aşağıdan yukarı dogru sürükle ekranı orda düzen> seyrek yazıyor ona tıkla sayfalı yap. ayarlardan tuşlara gir orda güç tuşu var ordan arama sonlandırmayı bulanilirsin

• Beğen
Tepkiler: baronsavas
-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
led parlaklıgını nasıl arttırıyoruz bilgisi olan varmı :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kernel ile ayarlaniyor olmasi lazim. kernelde ayarlari var ama hic led icin kurcalamadim. dun aksam archidroid 3.1.3 kurdum archikernel var icinde bence guzel rom. cm12.1'den daha stabil yapmis ve sarj az da olsa daha iyi. surekli guncelleme derdi de yok romun sahibi yapti mi stabil yapiyor zaten. bence deneyebilirsiniz cm12.1'de karsilastifim.ufak tefek seylet bunda yok. mesela son uygulamalar menusunde arama cubugu acikken animasyom sorunu oluyordu bu romda yok
romda ve kernelde linaro kodu var. isisi normalden fazla gibi geldi karsilastiramadim daha once dikkat etmedigimden ama rahatsiz edici seviyede degil sadece benim dikkatimi cekti

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
arcidroid de cok isinyor ama suan dokto nun son srümünü kullanıyorum bir skıntı yok stabil :D kendi konumda baska rom konusuyorum olcak iş degil :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
oyun oynamadigimdan durumu bilmem de daha once linarolu boeffla kurmustum hic bisey yapmiyorken sicaklik normalden fazlaydi sanki bunda da biraz oyle gibi. ama sevdim bu romu. konusmasi neyse de baska rom kullaniyorsun:ehe
send from blekota note 4

baronsavas

baronsavas

Üye
yeni uygulama yüklendiğinde ana ekrana kısayol olarak gelen simgeler görünmez oluyo bu bi hatamı?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
archidroid ciddi sıkıntılar yaratmaya başladı tam da ihtiyacım olduğu anda. şimdilik dokdo romu denicem. özellik bakımından benim kullanmayacağım şeyler var ama güzel çalışıyorsa sorun olmaz yoksa da cm12.1'e devam
cm12.1'e geri dondum sifirdan kurumca cok guzel oldu. bi daha heyecan aramam en guzeli bu. digerlerinden hic memnun kalmadim. archidroid romunda ses ayarinda farkli bi ayar vardi ses netlesiyordu bi tek onu ozlerim

meyrock

meyrock

Üye
Kullanan arkadaşlar Aldığınız ekran süresi kaç saat?

ekshimtrak

Üye
her güncellemeyi tekrar tekrar sıfırlayarak kurmaya gerçekten üşeniyor insan. tüm her şeyi baştan kur ayarla falan. büyük sıkıntı oluyor. bunun daha basit bir yolu yok mu ya

kartal2378

kartal2378

Üye
her güncellemeyi tekrar tekrar sıfırlayarak kurmaya gerçekten üşeniyor insan. tüm her şeyi baştan kur ayarla falan. büyük sıkıntı oluyor. bunun daha basit bir yolu yok mu ya
sifirlayarak yani wipe yapmaya herek yok,direk ustune flashla,ayni tabanli oldugu icin sorun olmaz

meyrock

meyrock

Üye
Mobil veriyi açınca bu onaylama kutucuğu canımı sıkmaya başladı. Mobil veriye tıkladığımda Direkt açıp kapatma yolu var mı?

Üst Alt