Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye

s3 cm13 kerneli az asagida. daha asagida da boeffla config v2 var o da ayarlamalar icin. islemci hizini 1600 sarj hizini 1100 ve usb sarj hizini da 900 yaptim. bende zram kapali ve lmk ayarlari romun orjinal halinda ama siz kernelin kendi ayarlarini deneyin isterseniz. ses ayarlari da soyle
ekolayzer: eargasm
dac oversamplimg acik
full tuning acik
speaker tuning acik
ses bastirma tarzi bisey var o acik
stereo expansion 5
tabi bu ayarda orjinal kulaklik basli kisimlarda cizirti yapiyor basslari daha kaliteli creative ep 630 yada sony kulakliklar kullanmak lazim. ikisini de kullandim alisinca duz ses sikici geliyor boyle daha doygun ve son ses acinca cizirti daha az kaliteli muzik hissi veriyor
bence som guncellemede kernel degisiklikleri oldugundan boeffla kernelin beta 15'ini bekleyin. boeffla artik kendi gelistirmiyor romdaki kernelin aynisi ama kurcalama imkani ve boeffla sound olayi var

ibrahimyzz

Üye
kurdum fakat kaldırdım.
kerneli ve Boeffla-Config V2_2.2.30 yi yukledim. ilk baslarda hosuma gitti. cift tiklama ekrani acma vardi. o iyiydi. sonra tel uyku moduna gecince calismiyordu. okadar ugrastim yapamadım maalesef. sonra bugünkü surumu yükledim bidahada kerneli yuklemedim sonra. o cift tik olsaydi iyiydi. peki sen yapabildinmi cift tiklama olayini

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sarj yiyor diye kullanmiyorum. onlem amacli uykuya gecince calismiyor o da. sik sik kullanirken tusla ugrasmamak adina yapmislar

marazkrem1

Üye
bu romu uzun süre kulladım çok memnunddum fakat insgtagram ve snapte video atılmyor rom değiştirdim şimdi atılıyor çok saçma

• Beğen
Tepkiler: ekshimtrak

ibrahimyzz

Üye
anladım. bende kernel yukleyince tel kendi kendine kapanmaya basladi. bugunku surumu yukledim aorun çözüldü. aramada cozuldu

marazkrem1

Üye
bu romu uzun süre kulladım çok memnunddum fakat insgtagram ve snapte video atılmyor rom değiştirdim şimdi atılıyor çok saçma

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayin 20'sinde cikan guncellemede cok kernel degisikligi vardi. boeffla beta 14 19. gunun degisikliklerini iceriyor ondan sorun cikmistir normalde romdaki orjinal kernelin aynisi. boeffla artik s3 icin kernel cikarmiyor romdaki neyse onu alip duzenliyor farklarinda belirttim onceden
kernel guncellenmedigi icjn ben hala 19'dayim. bugun yarin guncellenir romu da guncellicem beraberinde

marazkrem1

Üye
kardeş sendede snap video falan atılıyormu ben sadece onun için rom değiştirdim başka romlarda video atılıyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kullanmiyorum hic oyle seyler. kernel guncellenmis simdi yuklicem

ibrahimyzz

Üye
yukledinmi kernel15 ve 22subat cm13 u. neler degisti
su ekrana cift tiklama olayını baska nasil çözebilirim.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben bi ara meraklanmistim da sarj acisindan pek uygun olmuyor heralde ki yapmamislar. gece biraksan sabaha kadar hazirda beklicek bosa sarj yer. ama bi kurcalarim yine de pek sanmiyorum kerneli hazirlayan nasil isterse oyle ayarliyor. pil modlari eklenmis. bu guc tasarrufu olayi ise yariyor mu bilmiyorum ben pek inanmiyorum ise yaradigina ama kesin yariyir diyen varsa arada ben de kullanayim

hatipkaya01

Üye
Çift tiklama olayi güç tuşuna entegre edilmiyor dostlar o yuzden grafity tarzi uygulamalarla ekrani kapatip kullanabilirsiniz ben bildirim barina tiklayip ekrani kapatiyorum cift tiklayip ta aciyorum

ibrahimyzz

Üye
hangi program la cift tıklayıp açıyorsun. grafiti ile mi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu pil modlari bi ise yariyor mu acaba hic gun boyu kullanip fark hisseden oldu mu

hatipkaya01

Üye
Cift tiklayip acma kernel ile alakali knock on u aktif etmekle olur beoffle kernelin ayarlarindan yapiyorsun

ibrahimyzz

Üye
beofle kernelden yapılıyor fakat tel uyku moduna gecince oda uyuyor. çalışmıyor

sidelock

Üye
ekran döndürme çalışmıyor. arkadaşlarda başta çalışıp sonradan çalışmamaya başlamış. kalibrasyon kodunu denedim hata verdi. ses konusunda da gerçekten çok az çıkıyor. kodları kullandığımdada audio bölümüne girmiyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben 26. güncellemeyi temiz kurdum şuan ekran döndürme çalışıyor. ve ses konusunu yarım ingilizcemle xda'daki konuya yazdım aynı dertten müzdarip olan başkaları da var gördüğüm kadarıyla. heralde bir sonraki güncellemelerde düzeltme yaparlar. yoksa daha fazla kullanamam dışarda hiç duyulmuyor telefon görüşmeleri
artık s3'ün sonu geldi. ekran çalışmıyor sanırım yağmurdan oldu. bi süre galaxy ace ile idare edip yeni bişeyler alıcam artık

hatipkaya01

Üye
Uyku modunda da calisiyor knock on suresini 0 yaparsan herzaman calisir

ibrahimyzz

Üye
deniycem sağol
beofle kernel 5 beta 16 cm13 20160222 sürümünun uzerine kurdum. fakat tel sapıtmaya basladi. kapanip acilmaya başladı. fakat çift tikla acma olayi oldu. Maxthon browser bile kapanmaya basladi. neden dir acaba. basina gelen varmı

Üst Alt