Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu yazilimda klasor olusturma var mi.
Var
arkadaşlar s3 telefonuma marshmallow yükledim gapps paketinide yükledim fakat gapps paketindeki bütün proğramlar hata veriyor hiçbiri çalışmıyor neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim defalarce yaptım hepsinin son sürümünü yükledim fakat olmuyor
Gapps paketininde marsmallow gapps paketi olmasi lazim eger lollipop gapps veya kitkat gapps paketi yuklediysen problem yasarsin

hiu482

Üye
Temasek cm13 kullanıyorum. Gerçekten çok hoş. Tw romlar artık s3 için sıkıntılı. En azından daha hafif ve son sürüm.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
romu yüklediğim günden beri Android İs interneti yavaş bir şekilde sömürmeye başladı 3 günde 70mg kullanmış Android İs bölümünün interneti kullanmasını nasıl engelleyebiliriz

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Beyler rom yükledim Telefon pc takınca ne tel kendi hafızası ne hafıza kartı görünüyor ne yapmam lazım acaba ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bağladıktan sonra bildirim panelinde açılan menüden mtp'yi seçmelisin. Herseferinde bunu yaptırıyor sanırım

linconman

linconman

Üye
CyanogenMod 13 hatalari giderildi ekran isiginda titreme resetleme hatalari giderildi. ResurrectionRemix de resetleme sorunu olduğunu soyleyen arkadaslar var.
Cm-13 de problem yok suan ...

RECOVERY MODA GİRMEK İÇİN AÇMA GÜÇ VE HOME TUSUNA BASARAK GİREBİLİRSİNİZ RECOVERY MODA GİRDİKTEN SONRA WİPE FACTORY FORMAT,WİPE CACHE YAPIN DAHA SONRA İNSTAL ZİPE GİREREK SD kart İÇİNE ATTIĞINIZ ROM DOSYASINI SEÇİP İNSTALL ROM DEYİP ROMU YÜKLEYİN DAHA SONRA GAPPS DOSYASINI AYNI ŞEKİLDE KURUN VE RESTART YAPIP ROMUN AÇILMASINI BEKLEYİNİZ İYİ GÜNLERDE KULLANIN.

TELEFONUNUZDA OLUŞABİLECEK SORUNLARDAN BEN VE MAXİCEP SORUMLU DEĞİLDİR....

Rom:cm-13 sorunlar giderildi optimize edilmis ...

Rom:ResurrectionRemix gelistirme asamasinda

GApps:

Ekran goruntusu videosu:

Ram performans testi...

sürümünü yükledim 'kameraya bağlanılamıyor hatası alıyorum.' fix varmı ben baktım bulamadım. yada bu sürüm üzerine ResurrectionRemix var mı ?

altop memo

Üye
2016 cm 13ü s3 kurdum 2gündür kullanıyorum yağ gibi kayıyor önce portekiz vadafonu romu vardı facebookta takılıyordu samsungun arayüzüde ilkokula gidiyormuş hissi veriyordu odin' root hafızartı ile işi bitirdim birazda sabır

Üst Alt