ciwano0114
Üye
Durum çubuğunda tarihi görüyorum. . Herhangi bir programla değil rom un kendi özelliği ile yaptın değil mi?kendi kernelini kullanıyorum. Resurrection Remix LP 5.5.9
Ve şarj konusunda dokdo dan daha mı iyi acaba
Durum çubuğunda tarihi görüyorum. . Herhangi bir programla değil rom un kendi özelliği ile yaptın değil mi?kendi kernelini kullanıyorum. Resurrection Remix LP 5.5.9
5.9.9 u iki gün önce yükledim şarj tüketimi çok fazla. blekota 4.4.4 ile bir günü zorlayan cihazım ve bataryam bununla en fazla 5 saat gidiyrdu ki benim gibi aktif tel kullanıcısı için hiç uygun bir sürüm olmadı. blekota ya geri dönüş yaptım kafa rahat. Dün bu saatte sarj %100 iken şuan %40 varın gerisini siz düşünün.Durum çubuğunda tarihi görüyorum. . Herhangi bir programla değil rom un kendi özelliği ile yaptın değil mi?
Ve şarj konusunda dokdo dan daha mı iyi acaba
Blekota v5.2 final sürüm ü kast ediyorsun değil mi5.9.9 u iki gün önce yükledim şarj tüketimi çok fazla. blekota 4.4.4 ile bir günü zorlayan cihazım ve bataryam bununla en fazla 5 saat gidiyrdu ki benim gibi aktif tel kullanıcısı için hiç uygun bir sürüm olmadı. blekota ya geri dönüş yaptım kafa rahat. Dün bu saatte sarj %100 iken şuan %40 varın gerisini siz düşünün.
aynen onu kastediyorum BLEKOTA Note 4 v5.2 Final ANDROİD 4.4.4 (06.11.2015)°•○●YENİ●○•° - MaxiCepBlekota v5.2 final sürüm ü kast ediyorsun değil mi
otomatik bende de ama öle belirgin bir şarj tüketimine denk gelmedim.Telefon parlaklığını otomatik mi yapıyorsunuz sizde. Otomatik te şarj hızlı gidiyor gibime geldi de
supersu yükle/güncellebunu yapıyorum fakat birşey değişmiyor. titanıum programını açtığımda Üzgünüm root yetkisi sağlanamadı diye hata veriyor.
Bence romu baştan kur aynı sorunu bende yaşadım ama çözemedim. Blekoya döndümSüper su yükleniyor ama güncelleme yapmıyor. Hata verip telefonu yeniden başlat diyor. Yeniden başlatıyorum yine aynı hatayı veriyor
supersu zaten yuklu geliyor cihaza ustune bir dahami kuruyorsunuz