Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
orantılı git. boefflanın değişikliklerine bak orda hangi güncellemeye göre ayarlandığı yazıyor. 22 için daha sonraki rom güncellenmesine hazırlanmış kernel sürümünü kurma yani
orantılı git. boefflanın değişikliklerine bak orda hangi güncellemeye göre ayarlandığı yazıyor. 22 için daha sonraki rom güncellenmesine hazırlanmış kernel sürümünü kurma yani

ibrahimyzz

Üye
orantili da gittim. beofle kernel beta 15 i kurdum yine sonuç değişmedi.farkli kernel teli mahvediyor. en güzeli romun kendi kerneli

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sonradan kurman bi fayda etmez. bende sorun çıkmıyordu. romdaki değişikliklere bakıyordum kernel değişikliği varsa bekliyorum kernelin de güncellenmesini. güncelleme çıkınca ikisini de indirip kuruyordum. daha sonraki güncellemeye uyumlu kerneli yüklemedim hiç

ibrahimyzz

Üye
cpu gerilimi uv profilini ne yaptiniz arkadaslar. boefla kernelde
ben no yapıp kapattım. tel kirleniyordu.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar ne uğraşıyorsunuz cm romdu kerneldi diye yükleyin eclipse romu note 4 keyfini yaşayın s3 için gelmiş geçmiş en iyi rom bunun peşinden qs rom gelir

mcnpl4

mcnpl4

Üye
onlara dokunmuyorum sadece işlemci hızını 1600 yapıyorum

ibrahimyzz

Üye
eclipse romu note 4 performans i nasil peki. kasıyor mu

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
kasma filan yok şuan ileride olur bilmiyorum ama şuan için çok hoş bir rom

ibrahimyzz

Üye
arkadaşlar beofle kernel sarz akımını maksimum seviyeye çıkardınız mi hic. benimki şuan 1100 de 1600 e cikarsam ne olur. cabuk mu dolar. batarya isinirmi dolum esnasinda. hizli dolarsa cabuk bitermi sarzim. deneyen kullanan oldumu hiç

mcnpl4

mcnpl4

Üye
denemedim 1200 yapan vardı ama daha fazlasını bilemem. daha hızlı doldurur ama bozabilir telefonu yada bataryayı. 1100 iyidir. usb de 900 sorunsuz kullandım bu ayarlarda ve bataryam iyi durumdaydı

ibrahimyzz

Üye
anladım sağolasın. bende bi kac ayar deneyim bakıyım. ya tutarsa :)

ekshimtrak

Üye
cm13.0 - 20160223 güncellemesinden sonra iyice kullanılamaz oldu diyebilirim. ekran sürekli kararıyor. kendi kendine kapanıyor. arama geldikten sonra ekran açılmıyor haliyle aramayı cevaplandıramıyorum. arama kapandıktan sonra da telefon donup kalıyor sonra kendisini kapatıyor. güncellemeler geldikçe daha kötüleşmeye başladı rom

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Romdan kaynaklı değil de benim lcd tamamen bozuldu sadece dokunmatik çalışıyordu hiçbişey kurtaramadım bilgisayarda sadece şarj modunda bağlı göründüğünden. Orjinal rom kurdum o da format atmadan açılmıyor format arsam herşey silinecek kaldı öyle

ibrahimyzz

Üye
son guncelleme ve kerneli yukleyen oldumu. bende internet çalışmadı. hucresel ağ

yelerkan

yelerkan

Üye
Arkadaşlar bu yazilimda klasor olusturma var mi.

ekshimtrak

Üye
menüde yapamıyorsun klasör ama anaekranda yapabiliyorsun.

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar uzun zamandir konuyla ilgilenemedim kusura bakmayim

ozyomar

Üye
arkadaşlar s3 telefonuma marshmallow yükledim gapps paketinide yükledim fakat gapps paketindeki bütün proğramlar hata veriyor hiçbiri çalışmıyor neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim defalarce yaptım hepsinin son sürümünü yükledim fakat olmuyor

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Boş ver eclipse yükle cm tabanlı romlar çok basit dandik rom

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: musleysa

Üst Alt