Galaxy S3 i9300 [5.1.1] [Build 19] [BETA] [2015-10-06] CyanogenMod 12.1 for i9300

Sponsorlu Bağlantılar

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
nasıl onaylamı istiyor bende öyle birşey yok
ve kullandıgın tema nedir

meyrock

meyrock

Üye
nasıl onaylamı istiyor bende öyle birşey yok
ve kullandıgın tema nedir
Tema Flux...

Ya üst barda bulunan mobil veri açma butonuna tikladiktan sonra stock Rom gibi direkt açılması gerekirken bir önceki mesajımda gönderdiğim fotoğraftaki gibi bir uyarı ekranı geliyor oradan açıp bitti butonuna basiyorum. Sonra açılıyor...
İyice sıkıcı oldu...

meyrock

meyrock

Üye
Ekstra olarak wifi butonunu tıklayınca otomatik tarama yapıp ekrana bulduğu wifi ağlarını getirmesi gerekirken getirmiyor. Sizde de böyle mi?

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
suan ben bu romu kullanmıyorum oyzden birşey söyleyemem kusura bakmayın

ekshimtrak

Üye
olmaz,direk flashla,wipe yapma,ok
dediğiniz şekilde kurulumu yaptım. fakat açıldıktan sonra " Maalesef Trebuchet durdu. " hatası alıyorum. Tama dedikten sonra yine aynı şeyi veriyor. Ekrandan gitmiyor.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Ne S3 müş arkadaş. En sonunda S6 yı satıp S3 alacam. S6 ya göre neden rom yok doğru dürüst.

kartal2378

kartal2378

Üye
dediğiniz şekilde kurulumu yaptım. fakat açıldıktan sonra " Maalesef Trebuchet durdu. " hatası alıyorum. Tama dedikten sonra yine aynı şeyi veriyor. Ekrandan gitmiyor.
cm romlar maalesef boyle hatalar veriyor,trebuchet hata veriyosa nova launcher kur marketten

technogamer2345

Üye
Benimde bir roma ihtiulyacim var lutfen yardimci olurmusunuz :/

meyrock

meyrock

Üye
Benimde bir roma ihtiulyacim var lutfen yardimci olurmusunuz :/
Hic düşünmeden paylaştığım resurrection remix v5.5.6 yı kur...
Uzun süreden sonra kendi paylaştığım rom u neden bugüne dek yine kullanmadım diye pişman oldum.

technogamer2345

Üye
Nasil bi kalitesi var sip diye atlama ace s5830i uyumlunu ?

meyrock

meyrock

Üye
Nasil bi kalitesi var sip diye atlama ace s5830i uyumlunu ?
S3 konusunda s5830 i romu arıyorsun. Ve önceden de bunu bildirmiyorsun. Iyi niyetle öneride bulunuyoruz. Ukala ukala ergen şekilde karşılık veriyorsun. Kaç gündür cevap veren yok sana. Bari sana yol gösterecek olanlara ukalaca cevap verme.

baronsavas

baronsavas

Üye
Build 18
- Audio related fixes mostly
- Reverted boost to speaker & headphones, as it wasn't needed and caused disortions
- Fixed broken AIF2 logic, earpiece speaker should now be much louder and with less disortions (Dhiru broke it )
- Updated sources
- Probably some other misc things I fixed/improved in the meantime
[5.1.1] [Build 18] [BETA] [2015-09-30] CyanogenMod 12.1 for i9300

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
[5.1.1] [Build 18] [BETA] [2015-09-30] CyanogenMod 12.1 for i9300 konu günceldir..

habib_723

habib_723

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olcak kaç gündür uğraşıyorum format atıyorum ama hep aynı sorun var.... bu 21 24 ve 30 eylul guncellemelerinin hepsinde mobil verim kendi kendine kapanıyor... Ayrıca internete giriyorum hata veriyor H+ yazıyor ama giremiyorum arada giriyor ama yine bir kaç sayfa gezdikten sonra yine hata evriyor facede internet browser de operada hepsinde interneti kullanamıyorum acaba genel bir hat sıkıntısı mı var diye yanımdaki arkadaşıma sordum onun neti canavar gibiydi (ikimizinde vodafone) .. buna bir çözüm yokmudur...

meyrock

meyrock

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olcak kaç gündür uğraşıyorum format atıyorum ama hep aynı sorun var.... bu 21 24 ve 30 eylul guncellemelerinin hepsinde mobil verim kendi kendine kapanıyor... Ayrıca internete giriyorum hata veriyor H+ yazıyor ama giremiyorum arada giriyor ama yine bir kaç sayfa gezdikten sonra yine hata evriyor facede internet browser de operada hepsinde interneti kullanamıyorum acaba genel bir hat sıkıntısı mı var diye yanımdaki arkadaşıma sordum onun neti canavar gibiydi (ikimizinde vodafone) .. buna bir çözüm yokmudur...
Bulunduğun ortam dışında farklı bir yerde kullandığında yine bu sorun oluştu mu? Ve kullandığın rom hangisi

habib_723

habib_723

Üye
Bulunduğun ortam dışında farklı bir yerde kullandığında yine bu sorun oluştu mu? Ve kullandığın rom hangisi
Valla ustam gene aynı sonuç benim anlamadığım neden kendi kendine hücre internet verisi kapanıyor.. Eski cyagenmod sürümlerinde ise bu tür problemim yoktu ama ben bu remix romunu seviyorum... Rom... Resurrection-Remix-LP-v5.5.6... android 5.1.1 sürümü... Bant sürümü I9300XXUFME7 Derleme no: Resurrection-Remix Lollipop 5.1.1_r18-LVY48F

meyrock

meyrock

Üye
Valla ustam gene aynı sonuç benim anlamadığım neden kendi kendine hücre internet verisi kapanıyor.. Eski cyagenmod sürümlerinde ise bu tür problemim yoktu ama ben bu remix romunu seviyorum... Rom... Resurrection-Remix-LP-v5.5.6... android 5.1.1 sürümü... Bant sürümü I9300XXUFME7 Derleme no: Resurrection-Remix Lollipop 5.1.1_r18-LVY48F
Şebeke veya romun hatalarından olabilir.
İstersen romu tekrar kur. Kurmadan önce manuel wipe yap. Wipe dalvic cache, cache ve factory reset yap... Sonra kur romu. Başka wipe yapma. Kernel değiştirme. Orijinal gelen kerneli ile kullan. Olmazsa başka uygun modem flashlayarak denersin... Farklı bir yöntem bulursam bilgilendiririm

meyrock

meyrock

Üye
Bu arada hepsinden önce bir ayarlara girip erişim ayarlarini sıfırla yenileyerek bi süre kullan
Bu arada internet noktasına bak
Live seçili ise interneti seç

Üst Alt