romu indirip kartın içerisine atıp direkt yüklesek problem oolmaz mı yani?sifirlayarak yani wipe yapmaya herek yok,direk ustune flashla,ayni tabanli oldugu icin sorun olmaz
olmaz,direk flashla,wipe yapma,okromu indirip kartın içerisine atıp direkt yüklesek problem oolmaz mı yani?
Tema Flux...nasıl onaylamı istiyor bende öyle birşey yok
ve kullandıgın tema nedir
dediğiniz şekilde kurulumu yaptım. fakat açıldıktan sonra " Maalesef Trebuchet durdu. " hatası alıyorum. Tama dedikten sonra yine aynı şeyi veriyor. Ekrandan gitmiyor.olmaz,direk flashla,wipe yapma,ok
cm romlar maalesef boyle hatalar veriyor,trebuchet hata veriyosa nova launcher kur markettendediğiniz şekilde kurulumu yaptım. fakat açıldıktan sonra " Maalesef Trebuchet durdu. " hatası alıyorum. Tama dedikten sonra yine aynı şeyi veriyor. Ekrandan gitmiyor.
Hic düşünmeden paylaştığım resurrection remix v5.5.6 yı kur...Benimde bir roma ihtiulyacim var lutfen yardimci olurmusunuz :/
S3 konusunda s5830 i romu arıyorsun. Ve önceden de bunu bildirmiyorsun. Iyi niyetle öneride bulunuyoruz. Ukala ukala ergen şekilde karşılık veriyorsun. Kaç gündür cevap veren yok sana. Bari sana yol gösterecek olanlara ukalaca cevap verme.Nasil bi kalitesi var sip diye atlama ace s5830i uyumlunu ?
Bulunduğun ortam dışında farklı bir yerde kullandığında yine bu sorun oluştu mu? Ve kullandığın rom hangisiArkadaşlar benim bir sorum olcak kaç gündür uğraşıyorum format atıyorum ama hep aynı sorun var.... bu 21 24 ve 30 eylul guncellemelerinin hepsinde mobil verim kendi kendine kapanıyor... Ayrıca internete giriyorum hata veriyor H+ yazıyor ama giremiyorum arada giriyor ama yine bir kaç sayfa gezdikten sonra yine hata evriyor facede internet browser de operada hepsinde interneti kullanamıyorum acaba genel bir hat sıkıntısı mı var diye yanımdaki arkadaşıma sordum onun neti canavar gibiydi (ikimizinde vodafone) .. buna bir çözüm yokmudur...
Valla ustam gene aynı sonuç benim anlamadığım neden kendi kendine hücre internet verisi kapanıyor.. Eski cyagenmod sürümlerinde ise bu tür problemim yoktu ama ben bu remix romunu seviyorum... Rom... Resurrection-Remix-LP-v5.5.6... android 5.1.1 sürümü... Bant sürümü I9300XXUFME7 Derleme no: Resurrection-Remix Lollipop 5.1.1_r18-LVY48FBulunduğun ortam dışında farklı bir yerde kullandığında yine bu sorun oluştu mu? Ve kullandığın rom hangisi
Şebeke veya romun hatalarından olabilir.Valla ustam gene aynı sonuç benim anlamadığım neden kendi kendine hücre internet verisi kapanıyor.. Eski cyagenmod sürümlerinde ise bu tür problemim yoktu ama ben bu remix romunu seviyorum... Rom... Resurrection-Remix-LP-v5.5.6... android 5.1.1 sürümü... Bant sürümü I9300XXUFME7 Derleme no: Resurrection-Remix Lollipop 5.1.1_r18-LVY48F