Galaxy S3 i9300 [ROM][CM-12.1][5.1.1_r24][i9300][M440S][E210S/K]Dokdo-Project 7.3.2 [10/12/2015]

Sponsorlu Bağlantılar

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][CM-12.1][5.1.1_r24][i9300][M440S][E210S/K]Dokdo-Project 7.3.2 [10/12/2015]
İNDİİRİLECEK DOSYALAR:

ROM HAKKINDA BENİM DÜŞÜNCELERİM:

ROM Performans olarak çok güzel geçişleri çok güzel uygulamalar tam ekran görünüm olarak bagzı temalar indirerek daha da güzel yapabilirsiniz.

ROM KURULUMU:

İLK ÖNCE ROMU TELEFONUNUZA YÜKLEYİN.
ROMU DAHA KOLAY YÜKLEMEK İÇİN PHİLZ TOUCH RECOVERY LAZIM.
PHİLZ TOUCH'U 2 FARKLI YÖNTEMLE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.

1. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKMEZ): ÖNCE BU DOSYAYI TELEFONA YÜKLEYİN:
SONRA TELEFONU RECOVERY MODA ALIN.(TELEFON KAPALIKYEN SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN)

2. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKİR):BİLGİSAYARINIZA ODİN PROGRAMINI İNDİRİN:
Dropbox - 3Odin_v3.07 MAXİCEP @1553.zip
DAHA SONRA TELEFONUNUZU KAPATIN VE AYNI ANDA SES KISMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN VE ÖNÜNÜZE EKRAN GELİNCE BİR KEZ SES AÇMA TUŞUNA BASIN.
TELEFONU DOWLOAD MODUNA ALDINIZ ŞİMDİ TELEFONU BİLGİSAYARA USB KABLO İLE BAĞLAYIN BU

DOSYAYI BİLGİSAYARINIZA İNDİRİN:

ŞİMDİ ODİN PROGRAMINI AÇIN VE PDA BUTONUNA TIKLAYIP İNDİRDİĞİNİZ DOSYAYI SEÇİN VE START BUTONUNA BASIN.

ROM NASIL YÜKLENİR:
RECOVERY MODA GİRMEK İÇİN SEN AÇMA GÜÇ VE HOME TUSUNA BASARAK GİREBİLİRSİNİZ RECOVERY MODA GİRDİKTEN SONRA WİPE FACTORY FORMAT,WİPE CACHE YAPIN DAHA SONRA İNSTAL ZİPE GİREREK TELEFONUN İÇİNE ATTIĞINIZ CYANOGENMOD 12 LOLLİPOP BUİLD 7 DOSYASINI SEÇİP İNSTALL ROM DEYİP ROMU YÜKLEYİN DAHA SONRA GAPPS DOSYASINI AYNI ŞEKİLDE KURUN VE RESTART YAPIP ROMUN AÇILMASINI BEKLEYİNİZ İYİ GÜNLERDE KULLANIN

[/url][/IMG] ROM'DAN GÖRÜNTÜLER:

ROM ALINTIDIR....

ÖNEMLİ NOT:
EGER SİSTEM ÜZERİNDEN UPDATE YAPACAKSANIZ LÜTFEN WİPE CACHE VE FORMAT ATMADAN YAPMAYINIZ.

TELEFONUNUZDA OLUŞABİLECEK SORUNLARDAN BEN VE MAXİCEP SORUMLU DEĞİLDİR.

:maxicep:

EMEĞE SAYGI...

BU KADAR EMEĞE BEĞENMEDEN GEÇMEYELİM....

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tomm, morki05, pro.engineer ve 1 kişi daha

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
İkinci linkte sorun var ve üçüncü linkteki bc.vc kaldıralım, sorun çıkmakta çünkü.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
bugün öğlen gibi kurdum şimdilik güzel begendim. bu arada bişey sorucam blisspop v4.0.1 deki gibi appside bar nasıl bulabilirim. orjinal romdaki gibi çoklu pencereyi kullanmak istiyorum çünkü

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
valla dostum hiç bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: pro.engineer
Musti190738

Musti190738

Üye
şarj durumu nasıl ?

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
bana göre muhteşem

baronsavas

baronsavas

Üye
tema önerisin yapıcak? bir de sesler çıkışları çok düşük bişi yapabiliyoz mu?

gacvokem

Üye
bu cm tabalı romları nedense sevemedim bir türlü,bu arada paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
tema önerisin yapıcak? bir de sesler çıkışları çok düşük bişi yapabiliyoz mu?
boaflee kernel kullanırsan yükseltirsin ama ben önermiyorum kendi kerneliyle cok stabil TEMA için ise bnm kullandıgım sadece drum çubugu nu aktif et
bu cm tabalı romları nedense sevemedim bir türlü,bu arada paylaşım için teşekkürler
Herkesin düşüncesi farklı tabikide Rica ederim..

• Beğen
Tepkiler: gacvokem ve baronsavas
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
86 saat olmus hic kapatmayali telefonu hala sifir kasma

• Beğen
Tepkiler: -Oruc
baronsavas

baronsavas

Üye
resim ve videoları için ekran paylaşımı yokmu bu romda?

arslanbey66

Üye
Biraz resim atabilirmisiniz...

Musti190738

Musti190738

Üye
hocam sesini artıramazmıyız kernel değiştirmeden

ramazan5454

Üye
Teşekkürler bi yükleyelim bakalım

arog1818

arog1818

Üye
Hocam Ben Bu romda ŞEbeke sorunu Yaşıyorum. Bunun üstesinden nasıl gelicem. Yardım ederseniz sevinirim. İyi günler

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
normalde yasamaman lazım cok nadiren olur buda sana denk gelmiş galiba megawipe yap dostum hangi yükleme ekranını kullanıyorsun romu kurarken
hocam sesini artıramazmıyız kernel değiştirmeden
ah onu bende bulsam yapıcam nekadar aradıysam bulamadım :S kulaklık kullanmayı dene :D

arog1818

arog1818

Üye
normalde yasamaman lazım cok nadiren olur buda sana denk gelmiş galiba megawipe yap dostum hangi yükleme ekranını kullanıyorsun romu kurarken

ah onu bende bulsam yapıcam nekadar aradıysam bulamadım :S kulaklık kullanmayı dene :D

hocam şuan TWRP var ne onerirsiniz nasıl kurayım ?

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
philztouch
bu daha iyi kurulumyprken new rom dersin temiz kurulum ypr

Üst Alt