Galaxy S3 i9300 [5.1.1] [Build 19] [BETA] [2015-10-06] CyanogenMod 12.1 for i9300

Sponsorlu Bağlantılar

habib_723

habib_723

Üye
Açık söylemek gerekirse normal orginal s3 romunuda denedim cyagenmodun kendisinide denedim Resurrection Remixte denedim Şuan en iyi performansı Resurrection Remixte aldım.... Doktoyu da denemek isterim şu qs hangisi oluyor ustam...
Şu avatarın üstündeki rütbeleri görünce aklıma askerliğim geldi :D Yedek subay (Asteğmen-Teğmen) yaptık askerliği ve direk subayla başladık burada acemi olarak başlıyoruz :D Asteğmenliğe ve üst rütbeler için baya yol katetmeliyim :D

• Beğen
Tepkiler: -Oruc
meyrock

meyrock

Üye
Açık söylemek gerekirse normal orginal s3 romunuda denedim cyagenmodun kendisinide denedim Resurrection Remixte denedim Şuan en iyi performansı Resurrection Remixte aldım.... Doktoyu da denemek isterim şu qs hangisi oluyor ustam...
Şu avatarın üstündeki rütbeleri görünce aklıma askerliğim geldi :D Yedek subay (Asteğmen-Teğmen) yaptık askerliği ve direk subayla başladık burada acemi olarak başlıyoruz :D Asteğmenliğe ve üst rütbeler için baya yol katetmeliyim :D
Qs : https://www.maxicep.com/forum/konu/i9300-qs-final-rom-14-07-2015-●○•°yeni-final-surum°•○●.933573/

Stock port bir romdur. ben dönüp dolaşıp bu roma gelirim hep :D
ayrıca onbaşı oldun... hayırlı olsun :D

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
OLUR DAHA COOK RÜTBE ALIRSIN :D
neyse iyi geceler iyi forumlar görüşmek üzere

habib_723

habib_723

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Oruc
meyrock

meyrock

Üye
iyi geceler sizlere de...

liamgallagher

liamgallagher

Üye
@-Oruc paylaşım için teşekkürler. Acaba ilk kurulum için hepsini indirmek mi gerekiyor ?

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
yok sadece son sürümü indircen

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
@meyrock dostumm birşey sorucam hücresel meseajı geliyorya onu nasıl kapatabiliriz

meyrock

meyrock

Üye
@meyrock dostumm birşey sorucam hücresel meseajı geliyorya onu nasıl kapatabiliriz
Bende geçen onu sormuştum sana. Bulamadım kapatmayı. Sanırım öyle kullanılıyor. Resurrection da yok böyle bi sorun

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
Bende geçen onu sormuştum sana. Bulamadım kapatmayı. Sanırım öyle kullanılıyor. Resurrection da yok böyle bi sorun
bana sordugunu görmemiştim ama neyse böyle idare eder D:

pro.engineer

pro.engineer

Üye
pro.engineer

pro.engineer

Üye
Build 20 yayinlandi ve artik cm12.1 destegi bitti.

musleysa

musleysa

Üye
Build 19 da dahil olmak üzere sorunlu şu an en stabili bence Build 9 halende 9 u kullanıyorum

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Build 17 icin cok övgü gelmisti xda da

nobleess21

nobleess21

Üye
kardeşim kaç gündür yüklemeye calışıyorum sim kart yok uyarısı veriyor ne yapacam yardım edin

pro.engineer

pro.engineer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kartal2378

ekshimtrak

Üye
Merhaba arkadaslar. Son 1 haftadır normalde vodafone yazması gereken yerde Yalnızca acil çağrılar için yazıyor. Ama interneti açıp kullanabiliyorum. Yine de bi şey değişmiyor.

cunior_19

cunior_19

Üye
teşekkürler
teşekkürler

Üst Alt