-Oruc
Üye
TAMAM DENERİM SAOLBen qs de aldığım şarj performansının da aynısını rr de alıyorum
Dokto dan sıkılırsan bi dene bence
TAMAM DENERİM SAOLBen qs de aldığım şarj performansının da aynısını rr de alıyorum
Dokto dan sıkılırsan bi dene bence
Yedek subay (Asteğmen-Teğmen) yaptık askerliği ve direk subayla başladık burada acemi olarak başlıyoruz
Asteğmenliğe ve üst rütbeler için baya yol katetmeliyim 
Qs : https://www.maxicep.com/forum/konu/i9300-qs-final-rom-14-07-2015-●○•°yeni-final-surum°•○●.933573/Açık söylemek gerekirse normal orginal s3 romunuda denedim cyagenmodun kendisinide denedim Resurrection Remixte denedim Şuan en iyi performansı Resurrection Remixte aldım.... Doktoyu da denemek isterim şu qs hangisi oluyor ustam...
Şu avatarın üstündeki rütbeleri görünce aklıma askerliğim geldiYedek subay (Asteğmen-Teğmen) yaptık askerliği ve direk subayla başladık burada acemi olarak başlıyoruz
![]()

ayrıca onbaşı oldun... hayırlı olsunAçık söylemek gerekirse normal orginal s3 romunuda denedim cyagenmodun kendisinide denedim Resurrection Remixte denedim Şuan en iyi performansı Resurrection Remixte aldım.... Doktoyu da denemek isterim şu qs hangisi oluyor ustam...
Şu avatarın üstündeki rütbeleri görünce aklıma askerliğim geldiYedek subay (Asteğmen-Teğmen) yaptık askerliği ve direk subayla başladık burada acemi olarak başlıyoruz
![]()

OLUR DAHA COOK RÜTBE ALIRSINAçık söylemek gerekirse normal orginal s3 romunuda denedim cyagenmodun kendisinide denedim Resurrection Remixte denedim Şuan en iyi performansı Resurrection Remixte aldım.... Doktoyu da denemek isterim şu qs hangisi oluyor ustam...
![]()

Teşekkür ederim ustam...Qs : https://www.maxicep.com/forum/konu/i9300-qs-final-rom-14-07-2015-●○•°yeni-final-surum°•○●.933573/
Stock port bir romdur. ben dönüp dolaşıp bu roma gelirim hep
ayrıca onbaşı oldun... hayırlı olsun![]()
OLUR DAHA COOK RÜTBE ALIRSIN
neyse iyi geceler iyi forumlar görüşmek üzere
Bende geçen onu sormuştum sana. Bulamadım kapatmayı. Sanırım öyle kullanılıyor. Resurrection da yok böyle bi sorun@meyrock dostumm birşey sorucam hücresel meseajı geliyorya onu nasıl kapatabiliriz
bana sordugunu görmemiştim ama neyse böyle idare eder D:Bende geçen onu sormuştum sana. Bulamadım kapatmayı. Sanırım öyle kullanılıyor. Resurrection da yok böyle bi sorun
Gencler titanium backup a girin yedekleme/geri yukleme kismindan hucre yayinlarini dondurun sorun cozulmus olurbana sordugunu görmemiştim ama neyse böyle idare eder D:
nasil ve neye gore destek bitti,aciklarmisin dostum,grlistirilmeyecekmiBuild 20 yayinlandi ve artik cm12.1 destegi bitti.
Romun xda daki sitesine girince ilk sayfada ustte yaziyor. Cm13 icin calismalara baslanmis galiba.nasil ve neye gore destek bitti,aciklarmisin dostum,grlistirilmeyecekmi