Galaxy S3 i9300 [5.1.1] [Build 19] [BETA] [2015-10-06] CyanogenMod 12.1 for i9300

Sponsorlu Bağlantılar

nobleess21

nobleess21

Üye
ne biçim yer burası hiç kimse yardım etmiyor kardeşim sim kart okumuyor ! ! ! !

ctnkyahsn

Kapalı Hesap
Şimdiye kadar kullandığım en stabil lollipop rom hiç kasma yok biraz şarj problemi var başka hiçbir sıkıntısı yok. Kullandığım sürüm build 21. Rom için teşekkürler.

lemaynak

lemaynak

Üye
Açık söylemek gerekirse normal orginal s3 romunuda denedim cyagenmodun kendisinide denedim Resurrection Remixte denedim Şuan en iyi performansı Resurrection Remixte aldım.... Doktoyu da denemek isterim şu qs hangisi oluyor ustam...
Şu avatarın üstündeki rütbeleri görünce aklıma askerliğim geldi :D Yedek subay (Asteğmen-Teğmen) yaptık askerliği ve direk subayla başladık burada acemi olarak başlıyoruz :D Asteğmenliğe ve üst rütbeler için baya yol katetmeliyim :D
HOCA CM11 i dene bi,,, hepsini yener bu :D
nasil ve neye gore destek bitti,aciklarmisin dostum,grlistirilmeyecekmi
maşmelov geldi napcaklarki

musleysa

musleysa

Üye
ne biçim yer burası hiç kimse yardım etmiyor kardeşim sim kart okumuyor ! ! ! !
senin sim kart görmüyor dediğin kesin şebeke sorunu olmuştur telefon yurtdışıysa şebeke gidiyor...kernel be modem yüklenen gerek

nobleess21

nobleess21

Üye
senin sim kart görmüyor dediğin kesin şebeke sorunu olmuştur telefon yurtdışıysa şebeke gidiyor...kernel be modem yüklenen gerek
kardeşimm iyi güzel diyiyorsunda uygun kernel modem bulamadım orjinal romu yine yükledim yardım edin lütfen

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Resurrection remix hepsine bin basar

musleysa

musleysa

Üye
custom rom ların hepsi sorunlu en iyisi bu port rom

ekshimtrak

Üye
Romu tekrar yükledim arkadaşlar. Fakat bildirim panelinde sürekli olarak "

Optimizing Facebook
Calibrating dexing frobs

Diye bir şey yükleniyor olarak gözüküyor. Bu nedir arkadaşlar? Altında Not Now seçeneği var. Fakat, basınca kapatıyor 3-5 dakika sonra tekrar çıkıyor. Bitmek yüklenmek bilmedi maşallah. Bilgisi olan var mı arkadaşlar? Nasıl kapatabilirim falan?

Son düzenleme:
pro.engineer

pro.engineer

Üye
mesajlardan ayarlara gir seçeneklerden hücre yayınlarına gir aktif olan herşeyi kapat sonra mesajlardaki ayarlarda hücre yayınıyla ilgili bi yer var aktif şuan ismini hatırlayamadım onuda kaldır. en sona dediğim gibi titanium backup a gir orda dondur. eğer dondurmayla olmuyorsa önce dondur sonra kaldır.

meyrock

meyrock

Üye
mesajlardan ayarlara gir seçeneklerden hücre yayınlarına gir aktif olan herşeyi kapat sonra mesajlardaki ayarlarda hücre yayınıyla ilgili bi yer var aktif şuan ismini hatırlayamadım onuda kaldır. en sona dediğim gibi titanium backup a gir orda dondur. eğer dondurmayla olmuyorsa önce dondur sonra kaldır.
Yok dostum hala bu şekilde devam ediyor. Mesajlardaki hücre verisi ile bi ilişkisi olduğunu sanmıyorum. Bu arada dokto projeckt kullanıyorum rom olarak

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Ben hücre yayınlarından bahsediyorum kardeşim hücresel veriden değil.

Üst Alt