Galaxy S3 i9300 [5.1.1] [Build 19] [BETA] [2015-10-06] CyanogenMod 12.1 for i9300

Sponsorlu Bağlantılar

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
evet bu rom dan benmde tarayıcı skıntım var hatta nerden baksan hemen hemen butun romlarda var bu sorun ama cok ta onemli degil die dusunuyorum ama performans olarak bu romu tavsiye ederim klavyede animasyonu kapatırsan düzelir ben öyle ypıyordum
Konu Güncellendi Build 12 Download: |

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
KONU GÜNCELLENDİ : Build 13 Download: |

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Son düzenleme:

apo42.

Üye
Meimi cm 12 light thema açılmıyor kardeşim biyere yukleyebilrmisin sana zahmet

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
ben tavsiye ederim suana kadar bi kasma ve ya hata verdigini görmedim performansı cok iyi
oyun için nasıl tavsiye edermisin zorlarım ben baya oyundada ondan soruyorum yarı yolda koymasın :D

deyper

Üye
hız olarak gerçekten çok iyi ama mobil veride şarj tüketimi çok fazla whatsapp facebook kulanırken bile çok fazla ısınıyor telefon

apo42.

Üye
Bi cevap yokmu ? :(

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
bende sildim o temayı sonra birdaha yukleyemedim bulamadımda sitelerde ama ararım senin için atarım buraya
Build 14 Download: | konu güncellenmiştir

pro.engineer

pro.engineer

Üye
15 çıkmış

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
Build 15 Download: | Konu Güncel

erdidemircan09

Üye
Kardeşim eline saglık

Hocam Rom inanılmaz akıcı ve cok güzel . Sadece birşeyi yapamadım ekran görüntüsü alamıyorum acaba romdan mı kaynaklı . Güç+Home tuşuna aynı anda basıyorum ama olmuyor bi yardımcı olurmusun??

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ses kisma ve kilit tusunu kullanman gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: musleysa ve erdidemircan09

erdidemircan09

Üye
Hocam süpersin hiç aklıma gelmemişti şimdi rom mükemmel oldu çok sağol :):)

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
ortak42

ortak42

Üye
Blekota note 4 ile karşılaştırınca nasıl? Stabillik şarj performans? Çalışmayanlar neler? Kamera video sorunu falan var diye duydum?

ekshimtrak

Üye
Romu kurdum fakat mobil veride problem yaşıyorum. Dışarıya çıktığımda mobil verimi açtığımda instagram, facebook, twitter, whatsapp vs çalışmıyor. İnstagramda akış yenilenmiyor, facebookta da aynı şekilde. whatsapptan yazdıklarım gitmiyor. Ama google play storeye giriyor, uygulama güncelliyor, scorptan video izleyebiliyorum ama diğer uygulamalar dediğim gibi çalışmıyor. Neden olabilir ? Nasıl çözebiliriz?

Birde duvar kağıdı problemim var. Tema indirdim ama temayı uygulamıyor. Sadece simgeleri değiştiriyor. Ve mevcut duvar kagıdını cihazın kendi duvar kağıtlarından birisiyle değiştirmeye çalıştıgımda değiştirildi diyor fakat yine aynı duvar kağıdı duruyor.

erdidemircan09

Üye
Kardeşim ayarlardan hücresel mobil ağlar kısmından erişim noktalarını değiştir muhtemelen düzelcektir
vodafone lıve olarak otomatik seciyor hattın vodafone ise vodafone interneti seç

• Beğen
Tepkiler: ekshimtrak

ekshimtrak

Üye
Kardeşim ayarlardan hücresel mobil ağlar kısmından erişim noktalarını değiştir muhtemelen düzelcektir
vodafone lıve olarak otomatik seciyor hattın vodafone ise vodafone interneti seç
Teşekkür ederim. Sorun çözüldü o şekilde ayarlayınca. Duvar kağıdıyla ilgili problem de sonradan halloldu.

Arkadaşlar aşağıda görsellerde de romun batarya performansını sizinle paylaşayım istedim.

Pil Performansı gayet hoşuma gitti benim. Saat 10 da şarjdan çıkarttım. Akşam 6 ya kadar 8 saat faal olarak kullandım. Mesajlaşma, whatsapp, facebook instagram falan. Neredeyse 6 saat falan da wifi açıktı.

Ekran Süresi de beni tatmin etti açıkcası. Ve telefon fazlasıyla hızlandı. Kullanımı gerçekten çok rahat oldu. 5,5 saatlik ekran performansı fazlasıyla tatmin edici bence. Normal kullanımda günü rahatlıkla çıkaracağını düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: erdidemircan09

erdidemircan09

Üye
Rica ederim sorunu çözebildiysen
Sesi az geldi bana yükseltebileceğimiz bir yöntem mevcutmu arkadaşlar ???

pro.engineer

pro.engineer

Üye
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu versiyonda ram kullanimi biraz daha dusurulmus

Üst Alt