[ROM][4.1.2][CM10 Final (EOL)] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom Hakkındaki yorumunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    15

scope_123

Üye
Cm11 finali bekle bari sonra degisirsin tlfnu :)
Birdahaki sefere eklerim aslinda keske cikarmadan once sizlere sorsaydim neler olsun romda diye
Ben demiştim aslında hani liste yapmıştım ya neyse ben ne zamandan beri arıyordum sağda solda da hiçbir yerde yazmıyordu bi touchwiz rom var ama bildirim balonu uygulaması yok sen ekliceksen nasıl ekliceksin ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ben demiştim aslında hani liste yapmıştım ya neyse ben ne zamandan beri arıyordum sağda solda da hiçbir yerde yazmıyordu bi touchwiz rom var ama bildirim balonu uygulaması yok sen ekliceksen nasıl ekliceksin ?
Bildirim den kastin tam olarak nedir detayli anlatirmisin

scope_123

Üye
Bildirim den kastin tam olarak nedir detayli anlatirmisin
Biri mesela touchwiz paketi yapmış ama mesaj geldiğin cağrı geldiğinde veya face e herhangi bir bildirim geldiğinde ilgili uygulamanın üstünde turuncu baloncuk içinde 1 yazmıyor bundan söz ediyorum.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Biri mesela touchwiz paketi yapmış ama mesaj geldiğin cağrı geldiğinde veya face e herhangi bir bildirim geldiğinde ilgili uygulamanın üstünde turuncu baloncuk içinde 1 yazmıyor bundan söz ediyorum.
Az sonra verecegim linkteki uygulamayi kur ingilizce ayarlari ama biraz beklrrsen turkceye cevirip yayinlarim ingilizcesini ekliyorum

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Link
Ayarlar erisebilirliten en uste aktif etmelisin sonra programin customize bolumunden istedigin bildirimi secip onayla tamamdirBeklersen turkceye cevirmeye calisayim

scope_123

Üye
Link
Ayarlar erisebilirliten en uste aktif etmelisin sonra programin customize bolumunden istedigin bildirimi secip onayla tamamdirBeklersen turkceye cevirmeye calisayim
Link
Kardeş çok sağol yardımın için ama kasttiğim bildirim balonu bu değildi stock daki bilfdirim balonundan bahsetmiştim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş çok sağol yardımın için ama kasttiğim bildirim balonu bu değildi stock daki bilfdirim balonundan bahsetmiştim
Buda turkcesi

Cevirdim bak istersenBence bu senin dedigin mesela bana msjda dedigin gibi bildirim geliyor. Mesaj iconunun uzerinde 1 yaziyor kurcala bak istersen ayarlari var

drag10

drag10

Üye
kardesim ben oncelikle bor sey sormak istiorum bu gorev yoneticisi stock romdaki gibi mi yoksa cm9 daki gibi kaydirmali mi stocktaki gibiyse onu degistirebilirmiyiz

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Sonraki ver degistiririm

drag10

drag10

Üye
Anlamadim ?

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Ustad 10.1 in sist arayuzunu s3 arayuzu yapar misin.birde bu gorev yoneticisi dedigimiz hani son uygulamar kisminda tumunu sonlandir ve gorev yoneticisi bolumu de koyar misin acaba ?

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Cm 11 uzerinde ki calisman nedir ?

drag10

drag10

Üye
kardeşim peki o görev yöneticisini nasıl değiştiririz yani biraz kötü de stock taki nasıl kaydırmalı yapabiliriz

scope_123

Üye
Cm11 final ciksa da bizde onumuzu.gorsek artik. Final surumu cikinca cok guzel romlar ortaya cikacaktir

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm 11 uzerinde ki calisman nedir ?
S4 luncher ve status bar vs uyumlu olmadigi icin uzerinde calisiyorum gorunum super olacak final surum cikinca
kardeşim peki o görev yöneticisini nasıl değiştiririz yani biraz kötü de stock taki nasıl kaydırmalı yapabiliriz
Root explorer programi ile system icinde ki app klasorunden silebilir istedigin gorev yoneticusini koyabilirsin
Cm11 final ciksa da bizde onumuzu.gorsek artik. Final surumu cikinca cok guzel romlar ortaya cikacaktir
Simdiden uzerinde calisiyorum

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

scope_123

Üye
CM11 icin cikan s4 launcherlar var ama.art ile uyumu var.midir.arastirmadim.editledigim ve kaldirdim.dedigim romda s4 launcher falan kurmustum ama tam iyi olmamisti bu sebeple final cm11 cikinca bizde hucum ederiz :)

sir mordred

sir mordred

Üye

Final yaza kalabilir çünkü cyanogenmod official cm11 romları şuan m3 snapshot versiyonunda(monthly versiyonlar yani aylık versiyonlar) daha sonra m4 çıkabilir yada cm direk rc versiyona geçebilir daha sonra rc2 ve sonra final ve arconun şuanki yoğunluğuna bakarsak yaza kalma ihtimali çok yüksek gibi görünüyor ama arco bi şu cm10.1'den kurtulsa(bence yeterince stabil artık final gelmesi lazım) cm11 için daha fazla zamanı olacaktır

scope_123

Üye
Final yaza kalabilir çünkü cyanogenmod official cm11 romları şuan m3 snapshot versiyonunda(monthly versiyonlar yani aylık versiyonlar) daha sonra m4 çıkabilir yada cm direk rc versiyona geçebilir daha sonra rc2 ve sonra final ve arconun şuanki yoğunluğuna bakarsak yaza kalma ihtimali çok yüksek gibi görünüyor ama arco bi şu cm10.1'den kurtulsa(bence yeterince stabil artık final gelmesi lazım) cm11 için daha fazla zamanı olacaktır
Kesinlikle uzun bir zaman alacaktir bende ayni kanaatteyim ne diyelim gec olsun guc olmasin.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

Üst Alt