yaw herşey iyi hoşta ovi store,ovi maps kilitlenip kalıo
fw yi kurar kurmaz hard format attım
şimdi bi daha attım değişen bişii yok.
bu konuda bişii diebilcek arkadaşlar yardım ltfn.
O klasörü direk hafıza kartına salla rompatcher ın patcları onlar rompatcheri açarsın işine yarayabilir.indirdim dosyalarda patches gibi bir bir klasor var rompatcherle ilgili galiba nedir ne ise yarar nabicam onlari![]()

1)Birincisi lütfen Türkçe konuşalım.ya arkdş en svmedğm nktası bu orta ışık ekranı açnca ynyo sdce snradan dğer tuşlarda ynyo ama byz tuş ynarken parlak ynyo dğerlerne gçtmi aynı drecede sönk ynyo.ekranı kapatncada hfften snyo fw dendr dye dşnym ama ekranı kptıp tuşlar snyo snra byz tuş yanyo 5sn snra snyo.hız bakmndn görsellk bkmndn süpğer bi fw olmuş süper bika dycek söze grek yk.58800 için ypılmş en iyi fw dyeblrm...
--------------- Ekleme ---------------
tlfna ilk fwyi ykledğm gibi hard format attım hard formt at dyen olmasn.bşka bi konuda buldm ışıkların açlması için ama onun yplması içinde C:/private klasörü yok.kndm atıyrm oluştrpta yne olmuyo.bi yrdm edn bunun bi çaresi yokmu.çk dkkat çkci ve snr bozucu
1)Birincisi lütfen Türkçe konuşalım.
2)o senin dediğin bug bazen bendede oluyordu ama hard attıktan sonra geçti
ovi storeyi sonradan kurmayı denedin mi??yaw 3. seferdir yüklüyorum
bi türlü ovi store çalışmıo
ilk kurulumdan sonra hiçbişii yüklemeden denedim yine yok yine yok
herkeste ovi store açılıomu?
bi tek bende mi sorun var?
eyv.telefonum servisten gelsin ilk isim yuklemk olcak ellerine salk

orta tuş bende normal,sorun olmaması lazımorta tuş ışığı dengesz olan bi benmym :S hard format atmama rağmen yne aynı yne aynı
rica ederim....Yükledim... Hiç bi sorunu yok.. emeğine sağlık....

kargo ücreti + 20 tl ye anlaşırızoff ya delircem 3 gundur telde duruyo dosyalar bi turlu kuramadim pc yi acamiyorum birin yolliyim katgoyla yukleyip yollasin geri![]()

orta tuş ışığı dengesz olan bi benmym :S hard format atmama rağmen yne aynı yne aynı