5800 V52 C6 V20 S^3 Latino V5.4 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

serkan

Üye
Emeğine sağlık djmatrix kardeş.Bu fw yi orjinal v52 yi kurduktan sonra mı kuruyoruz?Birde benim fw v51 üzerine senin paylaştığın bu fw kurulurmu acaba?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık djmatrix kardeş.Bu fw yi orjinal v52 yi kurduktan sonra mı kuruyoruz?Birde benim fw v51 üzerine senin paylaştığın bu fw kurulurmu acaba?
orjinal v52 yi kurmadan direkt kurabilirsin..

PriZm

PriZm

Üye
orjinal v52 yi kurmadan direkt kurabilirsin..
Kardeş fw yi 3 gündür test ediyorum olabildiğince üstüne yükleniyorum bi fw vardı isim vermeyeyim onda 10 tane program açınca tel reset atıyordu bu fw banamı diyor:ehe
tek sorunu müzik çalarken seçeneklere girip scrollingi aşağı itince bazen kasma oluyor
Bazı arkadaşlar n8 stili tuş kilidinin çalışmadığını söylüyor bende hiç öyle bir problem olmadı
hatta yatay ekranda bile çalışıyor:oke:
Ellerine Sağlık.
Bu fw yi uzun süre kullanacağım galiba:pro:

ysnsclefe

Üye
arkadaşlar 5800 xm v52 yeni aldım bu cfwyi kurabiliyormuyuz birde garantisini etkiliyormu

ysnsclefe

Üye
teşekürler verdiğiniz bilgiler için

uzmburak

uzmburak

Üye
pandorayi yuklicektim madem gelmicekmis bunu denicem hadi hayirlisi:) tek sorum var bunu kurduktan sonra baska cfw kursak veya orjinal fw ye donsek sorun olurmu pandoraya sonra donmeyi dusunuyorum:) icimde bir heves kaldid:

fth-94

Üye
Yok orjınal v52 veya baska cfw dönebiliyorsun sorunsuz bir şekilde.

PriZm

PriZm

Üye
pandorayi yuklicektim madem gelmicekmis bunu denicem hadi hayirlisi:) tek sorum var bunu kurduktan sonra baska cfw kursak veya orjinal fw ye donsek sorun olurmu pandoraya sonra donmeyi dusunuyorum:) icimde bir heves kaldid:
Kardeş sorunsuz bir şekilde dönebilirsin ama bu fw yi alıştımmı kolay kolay bırakamassın:ehe ben mesela nokia nın yeni o kazık:naughty: fw lerinden çıkmadığı sürece başka yüklemeyi düşünmüyorum:oke:

leventgaat

Üye
aynen öyle kaç kişinin fw sini yükledim.gene en hızlısı bu çıktı ve bu fw ye geri döndüm.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş fw yi 3 gündür test ediyorum olabildiğince üstüne yükleniyorum bi fw vardı isim vermeyeyim onda 10 tane program açınca tel reset atıyordu bu fw banamı diyor:ehe
tek sorunu müzik çalarken seçeneklere girip scrollingi aşağı itince bazen kasma oluyor
Bazı arkadaşlar n8 stili tuş kilidinin çalışmadığını söylüyor bende hiç öyle bir problem olmadı
hatta yatay ekranda bile çalışıyor:oke:
Ellerine Sağlık.
Bu fw yi uzun süre kullanacağım galiba:pro:
rica ederim ark lar güle güle kullanın...

fatih982

fatih982

Üye
teşekkürler bi deneyecem bakalım nasıl

sapphire_5800

Üye
indirp yüklicem brazdan bakalım.okuduğm ve gördğm kdryla uzun süre bu fw de kalıcm gibi.şu java 2.1 gncelleme işi nsl olck bn dha önce hç ypmadm birde bnde aynı nrmal web browserdan facebookta video izleyemyrm.bu sorunlar ynisnde de olursa nsl çözerm bi yrdmcı olablcek vrsa şmdiden tşkkrler.emeğine sağlık kardeş

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bn phoenixle yklemek istym bu fwyi ama sürekli dosya şöyle olmalıdır fln hatası veryo.öncdn jaf la hç yapamamştm o yzdn phenisle kurmştm v52yi ama tkrr yne jafla flash atablceğmi snym ynede bi dnicem.illa jaflamı atcaz

kardeş snunda yaptım ellerine sağlık kullanmaya başlycm ve anlattğnz ekskleri kurcam bkalm dha ekskler görürsem mutlaka yazarm sorunu çözerz emeğine sağlık

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
indirp yüklicem brazdan bakalım.okuduğm ve gördğm kdryla uzun süre bu fw de kalıcm gibi.şu java 2.1 gncelleme işi nsl olck bn dha önce hç ypmadm birde bnde aynı nrmal web browserdan facebookta video izleyemyrm.bu sorunlar ynisnde de olursa nsl çözerm bi yrdmcı olablcek vrsa şmdiden tşkkrler.emeğine sağlık kardeş

kardeş bn phoenixle yklemek istym bu fwyi ama sürekli dosya şöyle olmalıdır fln hatası veryo.öncdn jaf la hç yapamamştm o yzdn phenisle kurmştm v52yi ama tkrr yne jafla flash atablceğmi snym ynede bi dnicem.illa jaflamı atcaz

kardeş snunda yaptım ellerine sağlık kullanmaya başlycm ve anlattğnz ekskleri kurcam bkalm dha ekskler görürsem mutlaka yazarm sorunu çözerz emeğine sağlık
rica ederim kardeş,bi sorun çıkacağını sanmıyorum..

fatih982

fatih982

Üye
benimiçin fazla kullanışlı değil ve stabil değil

uzmburak

uzmburak

Üye
niye:D

sapphire_5800

Üye
uzmburak

uzmburak

Üye
ve vodafone 8 tl ye sinirsiz netinden 10kbps hizle 4 saatte indirmeyi tamamladim sukurler olsun yarin kurucam ins:)

Üst Alt