Nokia 5800 C6 v20-Nokia Photon C6-02 [Photon C6-03 Soon]

Sponsorlu Bağlantılar

manyag

Üye
kanki sen bu işlerden anlıyon benim net baya bi agırda sen bunun sarj ve hatalarini solersen boşa 1.5 saat indrmeye clşmayım şimdiden tşk

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
kanki sen bu işlerden anlıyon benim net baya bi agırda sen bunun sarj ve hatalarini solersen boşa 1.5 saat indrmeye clşmayım şimdiden tşk

Denemedim sadece sizin için tr dil attım 10dk denedim teli o kadar t9 sorunsuz ayarlar sorunsuz sonradan atılan programlar ingilizce atıldığı için haliyle onlar ingilizce(Yazılıma gömülmüş programlar Autoinstaller filan)...

manyag

Üye
oo kanki olar önemli deil walla yardımlarindan dolayı tşk ederim çok hakkin geçiyor son bi soru c6-03 mu c6-02 bu adamin 2 fw warda hangsini tr yaptin

----------Eklendi @ 14:39:54 ---------- Yazıldı @ 14:37:18 ----------

ha bide bu fw nasil 65 mgbyt yaptn baya iyi skştrmşin

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
oo kanki olar önemli deil walla yardımlarindan dolayı tşk ederim çok hakkin geçiyor son bi soru c6-03 mu c6-02 bu adamin 2 fw warda hangsini tr yaptin

----------Eklendi @ 14:39:54 ---------- Yazıldı @ 14:37:18 ----------

ha bide bu fw nasil 65 mgbyt yaptn baya iyi skştrmşin

Bu sayfadaki linki tr yaptım sadece uda ve rofs2 dosyaları var...

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Pardon ben sadece Ayarlara girince atıyor diye anladım onda sorun yoktu ama telefona hiç girmedim çok özür dilerim bugün bakarım ona boşuna indirttim k.bakma... :(

cursed_shadow

Üye
Pardon ben sadece Ayarlara girince atıyor diye anladım onda sorun yoktu ama telefona hiç girmedim çok özür dilerim bugün bakarım ona boşuna indirttim k.bakma... :(

Sorun değil hocam da bugün yayınlayabilirsen rofsu harika olacak.

Ali Emre Çirik

Üye
mesaj dili tr olsa !

SANSLI38

Üye
arkadaşlar ayar kısmını hallettim menüye atma sıkıntısı yok içine anna teması gömdüm isteyen olursa rofs dosyasını akşam upload edebilirim

NextWorld

NextWorld

Üye
yaa bunu yükleyince garantisi gidiyormu telefonun bide bunu yükleyince geri alma imkanımız varmı

Üst Alt