Nokia 5800 C6 v20-Nokia Photon C6-02 [Photon C6-03 Soon]

Sponsorlu Bağlantılar

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Ağızına sağlık usta :oke: Arkadaş yapsın hatalarını söyleriz oda düzeltir dedin de olmuyo ki ingilizceden Türkçe ye dönmüyo deli etti beni ya:vur:vur:off::off:

sabır kardeşim kafanı duvara vurmana gerek yok bizim türkler koyunu bile klonlamış da sen bi f w yi mi türkçeleştiremeyeceksin :) yapasın kendine güveniyorsan yaparım deyip karar almak başarmanın yarısıdır :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
bi işte acele edersen bir çok sorunla karşılaşırsın
bi işte ön yargılı olursan kaybeden sen olursun
sabır etmeyi bilmez isen hep asla hedefi bulamaz sın

bırakın arkadaş bir yapsın bir paylaşsın biz bi yükleyelim ona göre hatalarını söyleriz o düzeltir sabır edin

Sabır derken Mustafa Abi sen sabırlı mısın ki... :D

--------------- Ekleme ---------------

Ağızına sağlık usta :oke: Arkadaş yapsın hatalarını söyleriz oda düzeltir dedin de olmuyo ki ingilizceden Türkçe ye dönmüyo deli etti beni ya:vur:vur:off::off:

Dostum bu c6'nın v20.0.043 ise Türkçeleştirmek sorun çünkü c6v11 dil dosyası uymaz Türkçeye çevirsen bile t9 sıkıntı verir...

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
sabır kardeşim kafanı duvara vurmana gerek yok bizim türkler koyunu bile klonlamış da sen bi f w yi mi türkçeleştiremeyeceksin :) yapasın kendine güveniyorsan yaparım deyip karar almak başarmanın yarısıdır :)

Saolasın kardeşim:bigstar:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Sabır derken Mustafa Abi sen sabırlı mısın ki... :D

Dostum bu c6'nın v20.0.043 ise Türkçeleştirmek sorun çünkü c6v11 dil dosyası uymaz Türkçeye çevirsen bile t9 sıkıntı verir...

aslında hiç de sabırım yok ama başkasına gelince i,şte böyle konuşuyorum :)

ndmylmz

Üye
bi caps alsaydık fw hakkında :D

giray38

giray38

Üye
Arkadaşlar fw çok güzel hızlı ve hatasız 1 gundür kullanıyorum bi hata almadım almayacagım gibi de gözüküyor. Menü ye uygulamalara falan girerken hiç bekleme yapmıyor özellikle baska fw lerde 'Ayarlar' a girerken bekletiyodu kurar kurmaz ona baktım daha hızlı 3D foto Browser de hoş :d:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Arkadaşlar fw çok güzel hızlı ve hatasız 1 gundür kullanıyorum bi hata almadım almayacagım gibi de gözüküyor. Menü ye uygulamalara falan girerken hiç bekleme yapmıyor özellikle baska fw lerde 'Ayarlar' a girerken bekletiyodu kurar kurmaz ona baktım daha hızlı 3D foto Browser de hoş :d:

6 açık uygulama ve ram:47 mi? oha güzelmiş bileşen hataşı var mı? Pips Qt filan?

Newpronik

Üye
paşam şunu bir dene hele bende 1 fw yi türkçeleştirememiştim bir arkadaş aynı fw yi oynayıp türkçeleştirmeyi başarmış ve kendi yapmış gibi paylaşmış ama isim vermeyeceğim gerek yok şimdi yaptığı fw nin içinden aldım türkçeyi bakalım dene şunu umarım olumlu sonuç alırsın

Link :

bluemai

bluemai

Üye
Arkadaşlar fw çok güzel hızlı ve hatasız 1 gundür kullanıyorum bi hata almadım almayacagım gibi de gözüküyor. Menü ye uygulamalara falan girerken hiç bekleme yapmıyor özellikle baska fw lerde 'Ayarlar' a girerken bekletiyodu kurar kurmaz ona baktım daha hızlı 3D foto Browser de hoş

giray kardeş bakalım bide ben indirip deniyeceğim bu arada herhangi bir cor dosyasını kullansak olacak dimi ? sen öyle yaptın galiba ... bir de newpronik arkadaşın verdiği linkteki 4.98 mb. lık dosyayı ne yapıyoruz da türkçe oluyor fw ? bi yardım etsen.. lütfen..

Newpronik

Üye
türkçeleştirmeyi başardım birkaç sorunuda hallettim fakat ayarlarda telefon ayarlarına giremiyorum bastığım zaman menuye atıyor tek sorun bu halledemiyorum onu bir türlü

giray38

giray38

Üye
Herhangi bi Cor kullan ben ole yaptm fw de hc bi soruna rastlamadm 'kamera zaten kullaniliyor' hatasini alir miyim diye zorladm ama vermedi (; telefon ilk acildgnda 63.8 mb ram gordum (;

bluemai

bluemai

Üye
Herhangi bi Cor kullan ben ole yaptm fw de hc bi soruna rastlamadm 'kamera zaten kullaniliyor' hatasini alir miyim diye zorladm ama vermedi (; telefon ilk acildgnda 63.8 mb ram gordum (;

aynen öyle yaptım kardeş ve oldu, şu an kullanmaktayım bakalım.. türkçe olması da şart değil yapacak bişey yok, artık ingilizceyi de öğrenir olduk bu kadarcık kelimeyi anlayabiliyoruz.. teşekkür ederim ilgin için.

giray38

giray38

Üye
Sadece mesaj yazarken alismam sorun oldu turkce karakter olmadgndan baska bi sorunum yok :oke:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
bu gün denedim bunu hatalar giderilirse süper bir şey olur belli hız da bir şey diyemem söper hızlı valla :)

giray38

giray38

Üye
bu gün denedim bunu hatalar giderilirse süper bir şey olur belli hız da bir şey diyemem söper hızlı valla :)

Hata derken ortagam (; Ben karşılaşmadım da varsa yapalım bişeyler diye (; Ebuddy de sorun çıkarmadı bi tek tema efektleri dandik o da istenirse yüklenir ben kullanmıyorum zaten

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye

Hata derken ortagam (; Ben karşılaşmadım da varsa yapalım bişeyler diye (; Ebuddy de sorun çıkarmadı bi tek tema efektleri dandik o da istenirse yüklenir ben kullanmıyorum zaten

kardeşim ayarlara giremiyorsun ya onu kastedtim bir de nedense her f w de yardım seçeneği bana takıntı oldu mutlaka istiyorum o yüzden ama f w güzel ve perfect hızlı

enes3161

Üye
bu işte uğraşan arkadaşlar bu sorunu çözsede kullansak..

enes3161

Üye
bu fw nin sorunları neler??

Üst Alt