giray38
Üye
Bana saçma bi fikir olarak geldi uygulamamıştım (; DeneyelimmC0r dosyasını başka fw den alabilirsin ve şunu söyleyebilirim fw süper hızlı![]()

Bana saçma bi fikir olarak geldi uygulamamıştım (; DeneyelimmC0r dosyasını başka fw den alabilirsin ve şunu söyleyebilirim fw süper hızlı![]()

Ağızına sağlık ustaArkadaş yapsın hatalarını söyleriz oda düzeltir dedin de olmuyo ki ingilizceden Türkçe ye dönmüyo deli etti beni ya
![]()
yapasın kendine güveniyorsan yaparım deyip karar almak başarmanın yarısıdır 
bi işte acele edersen bir çok sorunla karşılaşırsın
bi işte ön yargılı olursan kaybeden sen olursun
sabır etmeyi bilmez isen hep asla hedefi bulamaz sın
bırakın arkadaş bir yapsın bir paylaşsın biz bi yükleyelim ona göre hatalarını söyleriz o düzeltir sabır edin

Ağızına sağlık ustaArkadaş yapsın hatalarını söyleriz oda düzeltir dedin de olmuyo ki ingilizceden Türkçe ye dönmüyo deli etti beni ya
![]()
sabır kardeşim kafanı duvara vurmana gerek yok bizim türkler koyunu bile klonlamış da sen bi f w yi mi türkçeleştiremeyeceksinyapasın kendine güveniyorsan yaparım deyip karar almak başarmanın yarısıdır
![]()

Sabır derken Mustafa Abi sen sabırlı mısın ki...
--------------- Ekleme ---------------
Dostum bu c6'nın v20.0.043 ise Türkçeleştirmek sorun çünkü c6v11 dil dosyası uymaz Türkçeye çevirsen bile t9 sıkıntı verir...

aslında hiç de sabırım yok ama başkasına gelince i,şte böyle konuşuyorum![]()
kim öğle değilki
Arkadaşlar fw çok güzel hızlı ve hatasız 1 gundür kullanıyorum bi hata almadım almayacagım gibi de gözüküyor. Menü ye uygulamalara falan girerken hiç bekleme yapmıyor özellikle baska fw lerde 'Ayarlar' a girerken bekletiyodu kurar kurmaz ona baktım daha hızlı 3D foto Browser de hoş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herhangi bi Cor kullan ben ole yaptm fw de hc bi soruna rastlamadm 'kamera zaten kullaniliyor' hatasini alir miyim diye zorladm ama vermedi (; telefon ilk acildgnda 63.8 mb ram gordum (;
bu gün denedim bunu hatalar giderilirse süper bir şey olur belli hız da bir şey diyemem söper hızlı valla![]()
Hata derken ortagam (; Ben karşılaşmadım da varsa yapalım bişeyler diye (; Ebuddy de sorun çıkarmadı bi tek tema efektleri dandik o da istenirse yüklenir ben kullanmıyorum zaten