5800 V52 C6 V20 S^3 Latino V5.4 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
yükledim ama bakıcam, ilk izlenimim hoş değil, navigasyon açılmıyor, dosyaların yeri çok değiştirilmiş,bakalım devam

navigsayon açılıyor da dosyaların yerini sende deişebilirsin sonuçta..

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
qwerty klavyeyi nasil eklednz ?

Furkhann

Üye
navigasyonu kullanmadım ama ndrive navigasyon programını kurmayı denedim ancak sertifikalamama rağmen bi türlü kurmadı nedendir acaba?

okeane3110c

okeane3110c

Üye
qwerty klavyeyi nasil yapıooz

m.milamur

Üye
Hocam forumdaysan birkaç sorum olacak.djmatrix

r@sim

r@sim

Üye
kardeş bunu yüklerken hangi modları uyguliyacaz yükleme şeklinide i anlatsaydın süper olurdu ayrıca eklediin programlar ayrıca yüklenecek galiba kusura bakma bu kdnuda fazla tecrube sahibi deyiliz cevabını bekliyorum ayrıca emeyin için teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

forumda yardımcı olacak kimse yokmu yğkleme konusunda bilgi verecek yani

arkadaşım fw yi madem siteye koydun nasıl yükleyeceyimizide yazsaydın daha süper olmazmıydı

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunu yüklerken hangi modları uyguliyacaz yükleme şeklinide i anlatsaydın süper olurdu ayrıca eklediin programlar ayrıca yüklenecek galiba kusura bakma bu kdnuda fazla tecrube sahibi deyiliz cevabını bekliyorum ayrıca emeyin için teşekürler

forumda yardımcı olacak kimse yokmu yğkleme konusunda bilgi verecek yani

arkadaşım fw yi madem siteye koydun nasıl yükleyeceyimizide yazsaydın daha süper olmazmıydı
arkadaşım soru sormadan önce biraz araştırsan forumda mevcut zaten sordukların,buyur bu link yardımcı olur:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html

qwerty klavyeyi nasil eklednz ?

qwerty klavyeyi nasil yapıooz
C6 da ki T9 u oluşrurdğunuz FW ye atarsanız sorun çözülür.

omegatr1

Üye
Emeğine sağlık herşey çok harika ama Favori kartvizitlere kişi ekleme maalesef başarısız. Eklenen kişiler için tıklandığında rehber geliyor, halbuki kısayolun altında ismi yazılı olup o kişi direk araması gerekmiyor mu ? Yanlışım varsa düzeltin lütfen

mkryvz

mkryvz

Üye
Emeğine sağlık herşey çok harika ama Favori kartvizitlere kişi ekleme maalesef başarısız. Eklenen kişiler için tıklandığında rehber geliyor, halbuki kısayolun altında ismi yazılı olup o kişi direk araması gerekmiyor mu ? Yanlışım varsa düzeltin lütfen
Rehber geliyor derken ne demek istediniz?!
Kartvizite tıkladığınızda kişi detayları gelir, arama tuşunu veya telefon sembolüne tıkladığınızda arama yapar. Eğer sorununuz buysa ortada bir yanlışlık yok.

gokhanozkan77

gokhanozkan77

Üye
e-posta sorunları var. posta kutusu bağlantılarına erişilemiyor genel de çok beğendiğim görselliğinin dışında bağlantılar hatası fw yi kaldırmama sebep oldu

r@sim

r@sim

Üye
kardeş yükleme linki için teşekürler forumda bulucağımı b
iliyorum ama emin olmak istedim çünkü her fw ayrımı yoksa aynımı yükleniyor ondan emin olmadığım için bizat sizden oğrenmek istedim teşekürler başarılar kardeş rasim

AlpReis

AlpReis

Üye
Ben bunu pek sevmedim, ama teşekkürler yinede

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
bu ttpod kurulmuyor nasıl kurucaz ??

omegatr1

Üye
Rehber geliyor derken ne demek istediniz?!
Kartvizite tıkladığınızda kişi detayları gelir, arama tuşunu veya telefon sembolüne tıkladığınızda arama yapar. Eğer sorununuz buysa ortada bir yanlışlık yok.

Ortada Programla İlgili Bir Yanlışlık Yok Sadece Verilmesi Gerekip Unutulan Bir Bilgi Vardı Onu Da Çözmüş Olup Bilmeyen Arkadaşlar İçin Burada Paylaşıyorum. Tekrar Emeğinize Sağlık Harika Olmuş Bir Eksikliğin Dışında Umarım O da En Yakın Zaman Da Buraya Eklenir. Eksik Olan Konu Mesaj Okuyucunun Dili Maalesef İngilizce Türkçe Değil....Şimdi Favori Kartvizitlerin Çözümü ;

FAVORİ KARTVİZİTLERİ SORUNSUZ KULLANMAK İÇİN

Öncelikle arkadaşlar fw atmadan önce telefonumuzdaki rehberimizi hafıza kartına yedeklememiz gerek. Bunun için Rehbere giriyoruz ve rehberdeki tüm kişileri işaretliyoruz. Sonrasında seçeneklere tıklayıp Elektr.kartv.kopyalaya tıklıyoruz. Diğer hafızaya seçiyoruz. Size rehberden taşınsın mı yoksa kopyalansın mı diye soracak. İstediğiniz birini seçin. İşlem bittikten sonra E:\Others\Contacts'a rehberimizin yerleştiğini göreceğiz. Şimdi hafıza kartındaki önemli dosyalarımızı (Resimler Müzikler Videolar gibi) ve Others klasörünü bilgisayarımıza kopyalıyoruz. Kartı biçimlendiriyoruz ve FW Atarken Telden Çıkarıyoruz Yoksa Kart Olmayan Bir Şifre İstiyor. FW'yi sorunsuzca kurduktan sonra telefona bir kereliğine hiçbirşey yüklemeden hard format atıyoruz. Bilgisayara kopyaladığımız dosyaları geri hafıza kartına atıyoruz. Rehbere giriyoruz ve seçeneklere tıklayıp Elektr.kartv.kopyalaya tıklıyoruz. Bu Sefer Diğer Hafızadan'ı Seçiyoruz. İşlem bittikten sonra istediğiniz kişiyi favorilere sorunsuzca ekleyebileceksiniz.

osmanpasa

osmanpasa

Üye
stabil değil. ovi yi açınca pis kasıyor.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yükleme linki için teşekürler forumda bulucağımı b
iliyorum ama emin olmak istedim çünkü her fw ayrımı yoksa aynımı yükleniyor ondan emin olmadığım için bizat sizden oğrenmek istedim teşekürler başarılar kardeş rasim

Ben bunu pek sevmedim, ama teşekkürler yinede

bu ttpod kurulmuyor nasıl kurucaz ??

stabil değil. ovi yi açınca pis kasıyor.
ben tşk ederim arkadaşalr,
evt bütün fw ler aynı şekilde atılıyor daha doğrusu 2 yöntemi var da birisi de bu,
ttpod çalışıyor vy y@vuz ben 1.71 kurup çalıştırdım,rompatcher ı kurup öyle dene

r@sim

r@sim

Üye
kardeş teşekürler yükledim ve gayet güzel çalışıyor bir sorun yok eline emeyine sağlık başarılarının devemını dilerim rasim

mkryvz

mkryvz

Üye
... Eksik Olan Konu Mesaj Okuyucunun Dili Maalesef İngilizce Türkçe Değil...
CFW'yi hazırlayan arkadaşta bu sorunun farkında, en kısa zamanda düzeltip tekrar yükleyeceğini söylüyordu.

Daha önceki problemini çözmüş olmana sevindim.

antantin

Üye
arkadaslar ben kuramad1m bu verilen dosyada orijinal verlierin hepsi yok eksiklik var sanki jaf la denedim olmad1 görmüyo uzant1lar1 degistirsek olur mu acaba bi yard1m eden olursa ii olur ssimdiden tsk ederim

SEKOLELE

djmatrix arkadasim sozum sana hicbir tane java oyun yukleyemedim java runtime programi bile kurulmadi bunlari seni kotulemek icin s,lemedim yanlis anlama ama bana gore olmamis tesekkurler emek icin

Üst Alt