djmatrix
Üye
yükledim ama bakıcam, ilk izlenimim hoş değil, navigasyon açılmıyor, dosyaların yeri çok değiştirilmiş,bakalım devam
navigsayon açılıyor da dosyaların yerini sende deişebilirsin sonuçta..
yükledim ama bakıcam, ilk izlenimim hoş değil, navigasyon açılmıyor, dosyaların yeri çok değiştirilmiş,bakalım devam
arkadaşım soru sormadan önce biraz araştırsan forumda mevcut zaten sordukların,buyur bu link yardımcı olur:kardeş bunu yüklerken hangi modları uyguliyacaz yükleme şeklinide i anlatsaydın süper olurdu ayrıca eklediin programlar ayrıca yüklenecek galiba kusura bakma bu kdnuda fazla tecrube sahibi deyiliz cevabını bekliyorum ayrıca emeyin için teşekürler
--------------- Ekleme ---------------
forumda yardımcı olacak kimse yokmu yğkleme konusunda bilgi verecek yani
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım fw yi madem siteye koydun nasıl yükleyeceyimizide yazsaydın daha süper olmazmıydı
qwerty klavyeyi nasil eklednz ?
C6 da ki T9 u oluşrurdğunuz FW ye atarsanız sorun çözülür.qwerty klavyeyi nasil yapıooz
Rehber geliyor derken ne demek istediniz?!Emeğine sağlık herşey çok harika ama Favori kartvizitlere kişi ekleme maalesef başarısız. Eklenen kişiler için tıklandığında rehber geliyor, halbuki kısayolun altında ismi yazılı olup o kişi direk araması gerekmiyor mu ? Yanlışım varsa düzeltin lütfen
Rehber geliyor derken ne demek istediniz?!
Kartvizite tıkladığınızda kişi detayları gelir, arama tuşunu veya telefon sembolüne tıkladığınızda arama yapar. Eğer sorununuz buysa ortada bir yanlışlık yok.
kardeş yükleme linki için teşekürler forumda bulucağımı b
iliyorum ama emin olmak istedim çünkü her fw ayrımı yoksa aynımı yükleniyor ondan emin olmadığım için bizat sizden oğrenmek istedim teşekürler başarılar kardeş rasim
Ben bunu pek sevmedim, ama teşekkürler yinede
bu ttpod kurulmuyor nasıl kurucaz ??
ben tşk ederim arkadaşalr,stabil değil. ovi yi açınca pis kasıyor.
CFW'yi hazırlayan arkadaşta bu sorunun farkında, en kısa zamanda düzeltip tekrar yükleyeceğini söylüyordu.... Eksik Olan Konu Mesaj Okuyucunun Dili Maalesef İngilizce Türkçe Değil...