uzantıları kesinlikle değişme jaf la atma böülümüne bakıp tekrar dene doysalarda sorun yokarkadaslar ben kuramad1m bu verilen dosyada orijinal verlierin hepsi yok eksiklik var sanki jaf la denedim olmad1 görmüyo uzant1lar1 degistirsek olur mu acaba bi yard1m eden olursa ii olur ssimdiden tsk ederim
rompatcer ı yükleyip öyle dene ben kurdum hiç bi sorun yokdjmatrix arkadasim sozum sana hicbir tane java oyun yukleyemedim java runtime programi bile kurulmadi bunlari seni kotulemek icin s,lemedim yanlis anlama ama bana gore olmamis tesekkurler emek icin
direkt atabilirsin...peki ya arkadaşım şimdi telefonda başka bir cfw yüklü (c6 fwsi) acaba direk üzerine yükleyebiliyor muyuz yoksa v52yi tekrar jafla kurup onun üzerine mi bunu yüklüyoruz?
Bendede bi problem var ama farklı java oyun yukleniyor fakat açılmıyor daha önceki fwlerde açılıyordu SEKOLELE'ye katılıyorum bencede bunda bişey varrompatcer ı yükleyip öyle dene ben kurdum hiç bi sorun yok

ovi mağaza ve haritalar sorunu yaşayan arkadaşlar. Java runtime güncelleyin geçiyor. şimdi denedim benim geçti çok rahatladım süper fw yapanada duyrulur.d
cüncellemeleri nasıl yapıyorsun online mi yoksa dosyayı indiripmi kuruyorsun.
ben kaç defa yüklenince sorun yok diyorum ama millet dinlemiyor ki.....Ovi mağaza ve haritalar sorunu yaşayan arkadaşlar. Java runtime güncelleyin geçiyor. şimdi denedim benim geçti çok rahatladım süper fw yapanada duyrulur.![]()
Java cüncellemesini pc ye indirip ovi suite ile kurudm java runtime 2.1 Beta kurdum şuan sorunsuz çalışıyor. Operadada sorun vardı oda kalktı.
bu fw gerçekten çok hızlı.peki jawa kurunca yavaşlama oluyormu.bişeydaha sorucam müzkleri tek bir dosyada aramıyor e: deki bütün dosyalardaki müzikleri buluyor sadece e: müzik klasörünü aratmak için ne yapabiliriz. teşekkürler....
üzerinde çalışıyorm ark lar...bu fw yi hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ediyorum çok güzel çok hızlı stabil bir fw hazırlamış.bu fw den vazgeçmek istemiyorum.ama fw üzerinde birazdaha geliştirmeler .iyileştirmeler yapabilirmi.bazı uygulamalar da donma açılmama gibi sorunlar yaşıyorum.jawayı güncelledim..nispeten daha iyi ama sorunlar devam ediyor.