5800 V52 C6 V20 S^3 Latino V5.4 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Üstat

Üye
peki ya arkadaşım şimdi telefonda başka bir cfw yüklü (c6 fwsi) acaba direk üzerine yükleyebiliyor muyuz yoksa v52yi tekrar jafla kurup onun üzerine mi bunu yüklüyoruz?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben kuramad1m bu verilen dosyada orijinal verlierin hepsi yok eksiklik var sanki jaf la denedim olmad1 görmüyo uzant1lar1 degistirsek olur mu acaba bi yard1m eden olursa ii olur ssimdiden tsk ederim
uzantıları kesinlikle değişme jaf la atma böülümüne bakıp tekrar dene doysalarda sorun yok
djmatrix arkadasim sozum sana hicbir tane java oyun yukleyemedim java runtime programi bile kurulmadi bunlari seni kotulemek icin s,lemedim yanlis anlama ama bana gore olmamis tesekkurler emek icin
rompatcer ı yükleyip öyle dene ben kurdum hiç bi sorun yok
peki ya arkadaşım şimdi telefonda başka bir cfw yüklü (c6 fwsi) acaba direk üzerine yükleyebiliyor muyuz yoksa v52yi tekrar jafla kurup onun üzerine mi bunu yüklüyoruz?
direkt atabilirsin...

PriZm

PriZm

Üye
rompatcer ı yükleyip öyle dene ben kurdum hiç bi sorun yok
Bendede bi problem var ama farklı java oyun yukleniyor fakat açılmıyor daha önceki fwlerde açılıyordu SEKOLELE'ye katılıyorum bencede bunda bişey var:hmmm

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam oncelikle emeğin için teşekkürler benim bi sorunum var ram çabuk doluyo ya bi iki program açılınca telefon donuyor ya nedendır acaba ve başka bi sorun internete girerken çoğu zaman geçersiz sunucu diyo ve açmıyo sayfayı bunları nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misin ve v52 den v51 e geçme şansım var mı acaba?

Slck*

Slck*

Üye
Ovi Store açılmıyor. Mesajlarda sürükleyince beyaz bi ekran gelip geçiyor. arada takılma oluyor. Örn.tuş kilitliyken menü tuşuna basınca dokunmatik tuş kilidi gelmiyor takılıp kalıyor. Gözlemlerim devam ediyor :)

leventgaat

Üye
Bende bu fw de ovi haritaları bir türlü çalıştıramadım donup kalıyor bu yüzden başka bir fw yw geçtim yoksa çok güzel çok çok hızlı bir fw .yapan arkadaşların ellerine sağlık hatalar düzeltilirse tekrar geçmeyi düşünüyorum.......

akinov5

Üye
Ovi mağaza ve haritalar sorunu yaşayan arkadaşlar. Java runtime güncelleyin geçiyor. şimdi denedim benim geçti çok rahatladım süper fw yapanada duyrulur. :D:D

Emre-45

Emre-45

Üye
tesekkrlelr

leventgaat

Üye
ovi mağaza ve haritalar sorunu yaşayan arkadaşlar. Java runtime güncelleyin geçiyor. şimdi denedim benim geçti çok rahatladım süper fw yapanada duyrulur. :d:d

cüncellemeleri nasıl yapıyorsun online mi yoksa dosyayı indiripmi kuruyorsun.

akinov5

Üye
cüncellemeleri nasıl yapıyorsun online mi yoksa dosyayı indiripmi kuruyorsun.

Java cüncellemesini pc ye indirip ovi suite ile kurudm java runtime 2.1 Beta kurdum şuan sorunsuz çalışıyor. Operadada sorun vardı oda kalktı.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Ovi mağaza ve haritalar sorunu yaşayan arkadaşlar. Java runtime güncelleyin geçiyor. şimdi denedim benim geçti çok rahatladım süper fw yapanada duyrulur. :D:D
ben kaç defa yüklenince sorun yok diyorum ama millet dinlemiyor ki.....

leventgaat

Üye
Java cüncellemesini pc ye indirip ovi suite ile kurudm java runtime 2.1 Beta kurdum şuan sorunsuz çalışıyor. Operadada sorun vardı oda kalktı.

bu fw gerçekten çok hızlı.peki jawa kurunca yavaşlama oluyormu.bişeydaha sorucam müzkleri tek bir dosyada aramıyor e: deki bütün dosyalardaki müzikleri buluyor sadece e: müzik klasörünü aratmak için ne yapabiliriz. teşekkürler....

4w3e

Üye
diğerlerinde hiç bir fark yok N8 gerçek yazılımı olsa süper olur

m.milamur

Üye
Hacım ben yükledim ama bu navigasyon ikonu bu şekilde gözükmüyor eski haline benziyor bendeki, nedendir acep???

akinov5

Üye
bu fw gerçekten çok hızlı.peki jawa kurunca yavaşlama oluyormu.bişeydaha sorucam müzkleri tek bir dosyada aramıyor e: deki bütün dosyalardaki müzikleri buluyor sadece e: müzik klasörünü aratmak için ne yapabiliriz. teşekkürler....

java kurdum bi yavaşlama olmadı. Açılmayan app ler açıldı. Müzik arama klasoru hakkında bi fikrim yok daha bilgili arkadaşlar yardım edebilir.

leventgaat

Üye
bu fw yi hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ediyorum çok güzel çok hızlı stabil bir fw hazırlamış.bu fw den vazgeçmek istemiyorum.ama fw üzerinde birazdaha geliştirmeler .iyileştirmeler yapabilirmi.bazı uygulamalar da donma açılmama gibi sorunlar yaşıyorum.jawayı güncelledim..nispeten daha iyi ama sorunlar devam ediyor.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
bu fw yi hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ediyorum çok güzel çok hızlı stabil bir fw hazırlamış.bu fw den vazgeçmek istemiyorum.ama fw üzerinde birazdaha geliştirmeler .iyileştirmeler yapabilirmi.bazı uygulamalar da donma açılmama gibi sorunlar yaşıyorum.jawayı güncelledim..nispeten daha iyi ama sorunlar devam ediyor.
üzerinde çalışıyorm ark lar...

melikcan96

Üye
mrb ark. maxi cepte yenıyım v5.4 yuklemekteyım tel. bı zararı warmı yoksa nokıa nın normal cıkarmıs surumu gbı yukleyıp hıc bır sorun ysanmıyormu bırde aynı tel kuzenım kul. v52 yukledıgınde facebookdan vb. yerlerde vıdeo ızleyebılıor fakat bende v52 yukledım fakat ben ızleyemıorum neden acaba sımdıden teşekkurler

muharrem19811

Üye
2-3 çeşit v52 fw yükledim en stabili buydu çok iyi gerçekten ellerine sağlık

Furkhann

Üye
Mesaj sorunu var.Normalde gelen mesajı bir saat öncesine gelmiş olarak gösteriyor :@

Üst Alt