5800 V52 C6 V20 S^3 Latino V5.4 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
çok sık mesajlasaşn biriym ama dha bu dediğin hata olmadı bile 1hftadr kulanyrm fw yi çok güzel çok hzlı.görsellk ve işlmci bkmndn stabil fw

Ben de çok sık mesajlaşan birisiyim. Dün başıma geldi benim de ardarda 2-3 mesaj 1 saat önce gelmiş gibi göründü. Hatta son gelen mesajlar en üstte olur ya bunlar kendinden önce gelen mesajlarında gerisinde kalmıştı okunmamış olarak. Neyse telefonu kapatıp açtım düzeldi inşallah bi daha olmaz böyle birşey :) onun dışında gerçekten çok güzel bir firmware djmatrix'e teşekkürler eline sağlık :)
bu hatayı çok duydum ama bende hiç olmadı..bende öyle bir sorun olmadığı için bi şey diyemicem yinede araştırıyorum...

sapphire_5800

Üye
Ben de çok sık mesajlaşan birisiyim. Dün başıma geldi benim de ardarda 2-3 mesaj 1 saat önce gelmiş gibi göründü. Hatta son gelen mesajlar en üstte olur ya bunlar kendinden önce gelen mesajlarında gerisinde kalmıştı okunmamış olarak. Neyse telefonu kapatıp açtım düzeldi inşallah bi daha olmaz böyle birşey :) onun dışında gerçekten çok güzel bir firmware djmatrix'e teşekkürler eline sağlık :)

nokianın kndi yazılımnda tlfn kapalıyken gelen msjlar tlfnu açtğmdaki gldği saatini yazardı ama bunda öyle dğl tlfn kapalıyken glen msj hngi saatte gldyse o saat yazyo glmyen msjda gldği zmnda krşıdn gnderilenn saatiyle glyo gelen kutusuna.svdğm bi nktası bu ama dha başıma ddğn olay glmdi umarmda glmez.yada bn pek dkkt etmyrm saate ama dkkatmi çkrdi öyle olsa drek en ortalara byerlere atrdı ama olmadı.nyse şu orta ışık sorunu çözlse gzl olck çok snir bozucu.:nono::angry:

redkit43

redkit43

Üye
firmware hazırlayan arkadaşa teşşekkür ederim....gerçekten güzel ....bugüne kadar pek çok firmware kullandım en stabil olanı bu gibi....

arkadaşım orta tuş ışığı kapanabiliyor...bunun için:

*AYARLAR-*TELEFON-*BİLDİRİM IŞIKLARI kısmına gir... beklemede ışığını kapalı yap sorunun çözülür

nereharme

nereharme

Üye
ses komutları problemi çözülecek mi acaba?

trabzonlukartal

Üye
sohbetler i nasıl türkçeleştirebiliriz

omegatr1

Üye
Arkadaşım emeğine sağlık görmüş olduğum en güzel software olmuş ve de kullanıyorum ilk günden beri yalnız mesajlarda T9 kullandığım zaman çoğu kelimenin orijinale nazaran eksik olduğunu farkettim. birde türkçe karakter kullanarak çektiğimiz mesajlar 160 karakteri tamamlamasa bile 3 veya 4 mesaj olarak gidiyor. Bunun software ile bir ilgisi var mı yok mu bilemem ama eğer çözümü biliyorsan yönlendirirsen sevinirim.
Bir de daha gelişmiş bir türkçe T9 yüklemek istersek nasıl yapabiliriz

Saygılarımla

dr.arrican

Üye
T9 konusunda ben de sıkıntı çekiyorum. Orjinal firmwaredeki t9 a göre birçok kelime eksik. Acaba t9 konusunda bir geliştirme yapılabilir mi?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
T9 konusunda ben de sıkıntı çekiyorum. Orjinal firmwaredeki t9 a göre birçok kelime eksik. Acaba t9 konusunda bir geliştirme yapılabilir mi?
yeni kelime girdikçe onları da kaydedecektir...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler deneyelim arkadaşın telefonuna nasıl olacak bakalım:oke:

ram123456

Üye
kardeş bu sayfa gösterilemiyor diyor yeni bir yükleme yapabilir misin teşekkürler.

Üst Alt