Türkiye Televizyonu Uygulaması Mağazada Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yorumumu yazdım akın program süper ama kullanmasını bilmeyenler yıldızını düşürmüş ama biz maxicepliler devreye girince layık olduğu yere yükselecek...

Zaten O Çalıştıramayanlarda Kesin Ayarını Yapmadan SPB Gibi Zannedenler :)

abdullahsefain

Üye
Az tvnin maç esnasinda eklendiğini bilmiyordum çok çok teşekkürler düşündüğünğz için ... Yeniyimde daha .. Teşekkürler

anadolumm

Üye
yurtta kalıyorum ve uygulaman sayesinde 3 saat boyunca kesintisiz televizyon izledim. çok teşekkürler, başarılı :alkis

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yurtta kalıyorum ve uygulaman sayesinde 3 saat boyunca kesintisiz televizyon izledim. çok teşekkürler, başarılı :alkis

Rica ederim. Beğenmenize sevindim. Ücretsiz kampanyayı bitirdim. Bir kaç güne onaylanır ve eski ücretli haline geri döner. Yeni güncelleme gelene kadar yine ücretli olarak kalır. V3 için önemli değişiklikler planlıyorum. Ama hemen olacak bir şey değil. Widget desteği düşünüyorum ve sizden de olmasını istediğiniz fikirler talep ediyorum. Yeni kanal ekleme veya sunma özelliği gelecek. Widgetten tv izlemek dahi planlarım arasında.

benighted

benighted

Üye
aynen widgettan izlemw harika olur hatta muthis olur dusundum de email widgetini oradan izliyoruz muthis fikir

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
benim de aklıma email widgetinden geldi :D

hidayet02

hidayet02

Üye
Trt1 ve Trt Haber'i Buldum Akın Güncelleyebilirsin:) Trtspor Hala Yok Malesef...

aslankaplants

aslankaplants

Üye
oo widget güzel olur

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Rica ederim. Beğenmenize sevindim. Ücretsiz kampanyayı bitirdim. Bir kaç güne onaylanır ve eski ücretli haline geri döner. Yeni güncelleme gelene kadar yine ücretli olarak kalır. V3 için önemli değişiklikler planlıyorum. Ama hemen olacak bir şey değil. Widget desteği düşünüyorum ve sizden de olmasını istediğiniz fikirler talep ediyorum. Yeni kanal ekleme veya sunma özelliği gelecek. Widgetten tv izlemek dahi planlarım arasında.

Evet Çok Güzel Bir Düşünce :oke:

ANIL

ANIL

Admin
Mağazadaki bu kötü yorumlara nasıl izin veriliyor anlamadım. :hmmm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yapabilirsen favori kanallarım bölümüde güzel olur her kanalda favorilerime ekle gibi bir seçenek ekleyip favori listemizi kendimiz oluşturalım artı olarak aşağıdaki resimdeki bir hatayı ve bir öneriyide düzenlersen çok daha güzel olur

Bu resimde üsteki anten pil şebeke bölümü gözükmüyor Belki sadece bana özel bir sorun olabilir uygulamayı yeniden kaldırıp kurmam gerekecek tabi artık paralı olmuş böyle kullanacağım ama genel bir sorunsa biraz sıkıntı verir ama işlev gene çalışıyor yukarıdan aşağı doğru tutup çekiğimde bildirim penceresi geliyor sadece şebeke bölümü görünmüyor.

Bide kanal listesi yükleniyor bildirimi için arkaplanını font koysan daha iyi olur kanal yazıları ile iç içe giriyor ne yazdığı belli olmuyor

Polymath

Polymath

Üye
şarj çubuğu göstergesi bende de aynı. Yeniden kurmak fayda etmiyor. Ama benim için çok önemli değil.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa sorunlu olduğunu gördüm şuan. Düzeltmeye çalışırım ama nokia test etti bunları böyle bir sorun olsaydı yayınlamazdı. Acaba telde mi sorun var :hmmm

- - - Eklendi - - -

@noss_bar:

Yükleniyor yazısı için bir arkaplan ayarlayacağım. Kaydettim bu önerini :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
benighted

benighted

Üye
ben de yok @noss_bar daki sorun telden kaynaklaniyor olabilir

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Şarj çubuğu göstergesi falan Qt'den kaynaklı. Eskiden bende de öyleydi. Flashla düzeliyor :)

ANIL

ANIL

Admin
Kanal listesi yükleniyor yazısı bende de aynı şekilde oldu. Kanal listesinin yüklenmesi de eskiye göre uzun sürdü, anlık bir şey olabilir.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı ücretsiz yaptık günde 5000 kişi indirdi. 5000 kişinin aynı anda kanal listesini çekeceğini düşününce takılmalar olacağı kesin. Şuan çözüm aramaktayım.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca umarım hiç bir üye bu uygulamayı herhangi bir başka forumda paylaşmıyordur. Gördüğüm tüm siteleri şikayet ediyorum. Beni ancak teşekkür ederek desteklemeniz mutlu edecektir. Satın almanız gibi bir şart yok hiç bir oyunu ve uygulamayı almadığımız gibi.
Sadece yayılmasını istemiyorum. İlginiz için ayrıca teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: iatis ve noss_bar
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bende de bir sorun yok kesinlikle QT kaynaklı bir problem

- - - Eklendi - - -

artık V3 de bir kampanya düşünmezsin sanırım dostum :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Polymath
arkadaşımızda 603 fp1 kullanıyor bende 701 fp1 kullanıyorum bir kaç fp1 cide bu sorun görünürse sorun daha da belli olur. Şuan şebeke kısmı görünmeye başladı teli kapatıp açmam yetti ama ara sıra görünmemeler mevcut acaba avkon2 modu yaptığımız için mi böyle oldu diye şüpheleniyorum malum o bölümün tüm simgeleri avkon2 mifinde bizde bu mif z içinden değil de c içinden göstertiyoruz dediğim gibi çok nadirde olsa gidip gelmeler var Sanırım buda kendi hatamızdan kaynaklan bir durum uygulamanın sorunu değil.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Polymath
arkadaşımızda 603 fp1 kullanıyor bende 701 fp1 kullanıyorum bir kaç fp1 cide bu sorun görünürse sorun daha da belli olur. Şuan şebeke kısmı görünmeye başladı teli kapatıp açmam yetti ama ara sıra görünmemeler mevcut acaba avkon2 modu yaptığımız için mi böyle oldu diye şüpheleniyorum malum o bölümün tüm simgeleri avkon2 mifinde bizde bu mif z içinden değil de c içinden göstertiyoruz dediğim gibi çok nadirde olsa gidip gelmeler var Sanırım buda kendi hatamızdan kaynaklan bir durum uygulamanın sorunu değil.

yalnız programa girince pil orjinal halini alıyor aynı Ovide olduğu gibi sende yine renklimi çıkıyor?

Üst Alt