Suan Piyasadaki En Iyi Telefon ..

Sponsorlu Bağlantılar

Piyasadaki En Iyi Telefon Hangisidir 'Sizce' .?

• Kullanılan toplam oy
    76
  • Anket kapatılmış .
HakaN-06

HakaN-06

Üye
New iPhone çıksın o zaman yap bu anketi :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Evet Ankette buyuk Bir Eksiklik Varr ..

Ben Iphone 4S'i Ankete Eklemeyi Unutmusumm .. Ama Dikkat Edersiniz .. Suan Diyoruz .. Yani Simdi Olan Telefonlardan ..

Yorumlar Cok Guzel Ve Anlamli .. Konu Boule Devam Etmeli Bence .. :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ama bu ana model degil mi?

S olanlar ana model oluyor.Mesela Iphone 3 fazla gelişmemişken 3GS'te baya gelişmişti özellikleri.Aynı şekilde Iphone 4'te aman aman bir fazlalık yokken 4S çok daha iyi bir gelişme gösterdi.Zaten bu yüzden 4S çıkınca 4 hemen eskimiş, yarışamaz duruma geldi.Ama 4S 5 çıkınca yine alınası bir model olacak.Bu modelde grafik işlemcisi biraz iyileşir, işlemcisi biraz iyilerşir falan.

Türe

Türe

Üye
Evet abi herkes cok seviyeli sasirdim dogrusu :) sen actgin icindir :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Arkadaslar Evet Ankette buyuk Bir Eksiklik Varr ..

Ben Iphone 4S'i Ankete Eklemeyi Unutmusumm .. Ama Dikkat Edersiniz .. Suan Diyoruz .. Yani Simdi Olan Telefonlardan ..

Yorumlar Cok Guzel Ve Anlamli .. Konu Boule Devam Etmeli Bence .. :)

Tamamda Lumia 920'de şuan satışta değil ve kullanan yok :hmmm En azından Lumia 900 çıkartılıpta Iphone 4S eklenmeli bence.

barış36197

barış36197

Üye
arkadşlar aynı zamanda samsung galaxy note 2 de eklenmemiş belirtiyim :) daha piyasaya sürülmedi ama lumia 920 olduğuna göre oda olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve hsynkckygcı@
foreverthe

foreverthe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
arkadşlar aynı zamanda samsung galaxy note 2 de eklenmemiş belirtiyim :) daha piyasaya sürülmedi ama lumia 920 olduğuna göre oda olabilir :)

Bencede.Eğer Lumia 920 ekleniyorsa neredeyse aynı durumda olan her şeyi açıklanan Note 2'de eklenmeli.Tabi Iphone 5 için biraz erken daha özelliklerini bilmiyoruz.

barış36197

barış36197

Üye
eklenicek 3 cihaz hatta 4 cihaz daha var zaten :)
-samsung galaxy note 2
-ayın 12 sinden sonra 6. nesil ıphone
-ayın 19 unda tanıtılacak htc nin yeni üst seviye android telefonu
-ve yine htc nin üst seviye wp8 telefonu
bunlarıda ekleyince konu gerçekten daha güzel olucak :D

- - - Eklendi - - -

ekim başı gibide en iyi telefon belli olmuş olur böylece :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
eklenicek 3 cihaz hatta 4 cihaz daha var zaten :)
-samsung galaxy note 2
-ayın 12 sinden sonra 6. nesil ıphone
-ayın 19 unda tanıtılacak htc nin yeni üst seviye android telefonu
-ve yine htc nin üst seviye wp8 telefonu
bunlarıda ekleyince konu gerçekten daha güzel olucak :D

- - - Eklendi - - -

ekim başı gibide en iyi telefon belli olmuş olur böylece :D

Daha sonra konuya 2013 1. çeyrek telefonlarıda eklenir :D

Uruloki

Uruloki

Üye
Benim anlamadığım niye en iyi telefon 920 diyor millet daha piyasaya çıkmadı bir sonra nasıl son teknoloji var diyobiliyorsunuz onuda anlamadım çünkü sahte oldukları çıktı nokia özür bile diledi bu neyin kafası milleti keklediler siz hala ooo çok iyi telefon diyorsunuz bırakın allah aşkına şimdi gelelim benim tercihime marketi olmasa iPhone telefon değil ama marketi çok sağlam ama android in de kişiselleştirilebilir olması önemli ki marketi duzeliyor benim için en iyi telefon yok en iyi sistem var ki şu an öyle bir sistemde yok(lütfen bunun peşine yok tizen çıkacak yok efendim wp var demwyin)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Benim anlamadığım niye en iyi telefon 920 diyor millet daha piyasaya çıkmadı bir sonra nasıl son teknoloji var diyobiliyorsunuz onuda anlamadım çünkü sahte oldukları çıktı nokia özür bile diledi bu neyin kafası milleti keklediler siz hala ooo çok iyi telefon diyorsunuz bırakın allah aşkına şimdi gelelim benim tercihime marketi olmasa iPhone telefon değil ama marketi çok sağlam ama android in de kişiselleştirilebilir olması önemli ki marketi duzeliyor benim için en iyi telefon yok en iyi sistem var ki şu an öyle bir sistemde yok(lütfen bunun peşine yok tizen çıkacak yok efendim wp var demwyin)

Hocam kamera konusunda kekledi ama tarayıcı ve performans konusunda başarılı olduğu ve özellikle tarayıcı konusunda piyasadaki telefonların çok ötesinde olduğu bir gerçek.Daha önce dediğim gibi bunlar benim gibi biri için telefonun anlamı bu durumda gidipte One X en iyisi demem yanlış olur.Ayrıca kamerası ne olursa olsun rakiplerinden iyi olacaktır.En azından şimdilik.

amcalu1

amcalu1

Üye
Lumia 920 almayı planlıyorum ama one x te de gözüm var kullanan arkadaşlar son guncellemelerle oyunlardaki takilmalar falan gitti mi amazing spider man batman falan kasiyor mu mesela

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Lumia 920 almayı planlıyorum ama one x te de gözüm var kullanan arkadaşlar son guncellemelerle oyunlardaki takilmalar falan gitti mi amazing spider man batman falan kasiyor mu mesela

One X gayet güzel bir alet benimde çok hoşuma gidiyor.Kasma falan problemlerin hepsi kalktı şuan batarya problemi dışında -kalktı mı bilmiyorum- bir derdi yok diye biliyorum.Bende bir ara One X alıyordum az daha daha sonra bekleme kararı aldım.HTC'nin Nokia'nın 4 çekirdekli Wp'lerini ve HTC'nin yeni Android modellerini bekleyecektim.Iphone 5'i de beklerdimde IOS'tan sağlam sıkıldım :kıskıs:

MaxipmaN

Üye
lumia 920

thuglife

thuglife

Üye
Hepsi düzelmiş,adamlar 1 gb 386 bit 975 mhz nvidia çipsetli ekran kartı kullanmış oyunlar kaymak gibi olmuş:kop:
Şaka bir yana arkadaşlar cep tel alıyoruz ya PSP değil.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hepsi düzelmiş,adamlar 1 gb 386 bit 975 mhz nvidia çipsetli ekran kartı kullanmış oyunlar kaymak gibi olmuş:kop:
Şaka bir yana arkadaşlar cep tel alıyoruz ya PSP değil.

O zaman Galaxy Ace ya da 603'ten sonrası gereksiz -.-

Üst Alt