New iPhone çıksın o zaman yap bu anketi![]()
Tipik Apple hareketi bir ana bir ara model sunuyor...
New Iphone'da büyük ihtimalle öyle aman aman bir gelişme olmayacakTipik Apple hareketi bir ana bir ara model sunuyor...
New Iphone'da büyük ihtimalle öyle aman aman bir gelişme olmayacakTipik Apple hareketi bir ana bir ara model sunuyor...

Ama bu ana model degil mi?
Arkadaslar Evet Ankette buyuk Bir Eksiklik Varr ..
Ben Iphone 4S'i Ankete Eklemeyi Unutmusumm .. Ama Dikkat Edersiniz .. Suan Diyoruz .. Yani Simdi Olan Telefonlardan ..
Yorumlar Cok Guzel Ve Anlamli .. Konu Boule Devam Etmeli Bence ..![]()
En azından Lumia 900 çıkartılıpta Iphone 4S eklenmeli bence.Arkadaş bu konuda çok haklıarkadşlar aynı zamanda samsung galaxy note 2 de eklenmemiş belirtiyimdaha piyasaya sürülmedi ama lumia 920 olduğuna göre oda olabilir
![]()

arkadşlar aynı zamanda samsung galaxy note 2 de eklenmemiş belirtiyimdaha piyasaya sürülmedi ama lumia 920 olduğuna göre oda olabilir
![]()

eklenicek 3 cihaz hatta 4 cihaz daha var zaten
-samsung galaxy note 2
-ayın 12 sinden sonra 6. nesil ıphone
-ayın 19 unda tanıtılacak htc nin yeni üst seviye android telefonu
-ve yine htc nin üst seviye wp8 telefonu
bunlarıda ekleyince konu gerçekten daha güzel olucak
- - - Eklendi - - -
ekim başı gibide en iyi telefon belli olmuş olur böylece![]()

Benim anlamadığım niye en iyi telefon 920 diyor millet daha piyasaya çıkmadı bir sonra nasıl son teknoloji var diyobiliyorsunuz onuda anlamadım çünkü sahte oldukları çıktı nokia özür bile diledi bu neyin kafası milleti keklediler siz hala ooo çok iyi telefon diyorsunuz bırakın allah aşkına şimdi gelelim benim tercihime marketi olmasa iPhone telefon değil ama marketi çok sağlam ama android in de kişiselleştirilebilir olması önemli ki marketi duzeliyor benim için en iyi telefon yok en iyi sistem var ki şu an öyle bir sistemde yok(lütfen bunun peşine yok tizen çıkacak yok efendim wp var demwyin)
Lumia 920 almayı planlıyorum ama one x te de gözüm var kullanan arkadaşlar son guncellemelerle oyunlardaki takilmalar falan gitti mi amazing spider man batman falan kasiyor mu mesela

Hepsi düzelmiş,adamlar 1 gb 386 bit 975 mhz nvidia çipsetli ekran kartı kullanmış oyunlar kaymak gibi olmuşLumia 920 almayı planlıyorum ama one x te de gözüm var kullanan arkadaşlar son guncellemelerle oyunlardaki takilmalar falan gitti mi amazing spider man batman falan kasiyor mu mesela

Hepsi düzelmiş,adamlar 1 gb 386 bit 975 mhz nvidia çipsetli ekran kartı kullanmış oyunlar kaymak gibi olmuş
Şaka bir yana arkadaşlar cep tel alıyoruz ya PSP değil.