crazy_oruc
Üye
İos dan stabil mi ? O kadar da abartmayalim. İyi guzel hos ama ios verimliligi %97.

İos dan stabil mi ? O kadar da abartmayalim. İyi guzel hos ama ios verimliligi %97.

Wpnin olmadığı bi araştırmada %97 denilmişti.IOS %97 ise Wp %100.Benzer işlemcili daha Iphone 4 kullandığım vakit birbirine yakın işlemcili HTC Radar'ı yarım saat kadar kullanma şansı yakaladım.Rahatlıkla söyleyebilirimki Radar çok ama çok daha iyi performans veriyordu.

Performans değil ki Bartu abim verim mesela kullandığın parçadan ne kadarını kullanıyorsun ya da ne kadarını kullanamıyorsun
Wpnin olmadığı bi araştırmada %97 denilmişti.IOS %97 ise Wp %100.Benzer işlemcili daha Iphone 4 kullandığım vakit birbirine yakın işlemcili HTC Radar'ı yarım saat kadar kullanma şansı yakaladım.Rahatlıkla söyleyebilirimki Radar çok ama çok daha iyi performans veriyordu.
Şöyle mesela iOS sistemindeki 4s kamerasında 8mp'den son derece iyi verim alıyor ve çok çok iyi kullanıyor fakat bir taraftan da Chipset'leri aslında yeterli sayılabilen ve Android sistemine sahip Xperia S,4s den kötü performans sunuyor bunu geçtim Chipsetleri S'den geride olan N8'in dahil Symbian ile performansını görüyoruz ki Symbian'da iOS'dan sonra en verimli işletim sistemi olarak geçiyor.Wp7.5 zamanında yapıldı araştırma ama ne MeeGo ne de Wp yoktu sanırım araştırmada.iOS'un sadece kamera yönünden değil ki zaten donanımındaki setten kamera konusunda bu kadar verim alıyorsa son derece iyi kullanıyordur.Bunun yanında elindeki çift çekirdekten ne kadar verim aldığını ve donanımından da aynı şekilde ne kadar verim aldığını görüyoruz ki S3 gibi 4 çekirdek ve aynı şekilde donanımında da dört çekirdek ile 500-600 mpixel işlerken 4s 2 çekirdeği ile 1000 mpixel işliyor bakıyor burada Android'in verimliliği zaten %55-60 larda kalmıştı tam bilemiyorum bulamadım.Belki de daha az yani.Wp'den ne kadar verim alacağını bilemiyorum ama 7.5 ile iyi verim aldığını düşünüyorum Wp8 de onun daha stabili olacağına göre iOS verimi ile aynı olur ama iOS'u da geçmesi için 2-3 yıla ihtiyacı var ki bu 2-3 yılda iyi işler yapıp iOS'un önüne geçmesi de zor.Uygulama marketi her ne kadar hızla büyüse de stratejileri önemli bence çünkü iyi bir sistem yazıldı Wp8 yani değerlendirmek lazım.
Performans değil ki Bartu abim verim mesela kullandığın parçadan ne kadarını kullanıyorsun ya da ne kadarını kullanamıyorsunŞöyle mesela iOS sistemindeki 4s kamerasında 8mp'den son derece iyi verim alıyor ve çok çok iyi kullanıyor fakat bir taraftan da Chipset'leri aslında yeterli sayılabilen ve Android sistemine sahip Xperia S,4s den kötü performans sunuyor bunu geçtim Chipsetleri S'den geride olan N8'in dahil Symbian ile performansını görüyoruz ki Symbian'da iOS'dan sonra en verimli işletim sistemi olarak geçiyor.Wp7.5 zamanında yapıldı araştırma ama ne MeeGo ne de Wp yoktu sanırım araştırmada.iOS'un sadece kamera yönünden değil ki zaten donanımındaki setten kamera konusunda bu kadar verim alıyorsa son derece iyi kullanıyordur.Bunun yanında elindeki çift çekirdekten ne kadar verim aldığını ve donanımından da aynı şekilde ne kadar verim aldığını görüyoruz ki S3 gibi 4 çekirdek ve aynı şekilde donanımında da dört çekirdek ile 500-600 mpixel işlerken 4s 2 çekirdeği ile 1000 mpixel işliyor bakıyor burada Android'in verimliliği zaten %55-60 larda kalmıştı tam bilemiyorum bulamadım.Belki de daha az yani.Wp'den ne kadar verim alacağını bilemiyorum ama 7.5 ile iyi verim aldığını düşünüyorum Wp8 de onun daha stabili olacağına göre iOS verimi ile aynı olur ama iOS'u da geçmesi için 2-3 yıla ihtiyacı var ki bu 2-3 yılda iyi işler yapıp iOS'un önüne geçmesi de zor.Uygulama marketi her ne kadar hızla büyüse de stratejileri önemli bence çünkü iyi bir sistem yazıldı Wp8 yani değerlendirmek lazım.

Wp üzerinde denendi mi ki abim mesela oyunlar yani bu yüzden belki de %'si açıklanmıyor.
Fatih'im verim ne işe yarıyor o zaman kamera, donanımdan alınan verim yani performans.Bende diyorum ki benzer donanımlı telefonda Wp daha çok performans sağlıyor.Bu durumda stabillik olarak daha başarılı oluyor Wp.Elde edilen verim başka bir şeyi ifade ediyorsa olsun IOS daha başarılı olsun neye yarar ki![]()

Wp üzerinde denendi mi ki abim mesela oyunlar yani bu yüzden belki de %'si açıklanmıyor.![]()

Konu ile alakasız mesajlar silindi. Lüften sadece konu ile ilgili yorumlarınızı belirtin. İyi forumlar.
Tesekkurler ..
Evet Arkadaslar .. Istatistikler Yalan Soylemez .. Nokia Lumia 920 Hala Acik Ara Onde .. =)

İstatistikler yalan soylemez mi![]()
![]()
Anket Yalan Soylemez .. (=
Demek istedigim buydu.
Şimdi ordan burdan android fanı arkadaşlarımı toplasam ve SIII'e oy verdirsem o zaman en iyi telefon 920 değil SIII mü olmuş oluyor ?
Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım,yeni yorum var diye giriyoruz alakasız yazılar görüyoruz.Konu ile alakasız mesajlar silindi. Lüften sadece konu ile ilgili yorumlarınızı belirtin. İyi forumlar.
Şimdi ordan burdan android fanı arkadaşlarımı toplasam ve SIII'e oy verdirsem o zaman en iyi telefon 920 değil SIII mü olmuş oluyor ?
Demek istedigim buydu.
Ne Yanii .? Ben Nokia Fani Arkadaslari Mi Topladim Geldim Burda Oy Kullandirttim .?
Sacma Konusmayin Arkadaslarrr .! Madem Oylee .. Git Topla Android Bolumunden Fani Arkadaslarinii .. =)
- - - Eklendi - - -
Sende Kardesimm .. =)

Ne Yanii .? Ben Nokia Fani Arkadaslari Mi Topladim Geldim Burda Oy Kullandirttim .?
Sacma Konusmayin Arkadaslarrr .! Madem Oylee .. Git Topla Android Bolumunden Fani Arkadaslarinii .. =)
- - - Eklendi - - -
Sende Kardesimm .. =)