abandonware
Üye
ah o arayüz benide bitiriyor![]()
fakat kimse win 8 i sevmiyor

ah o arayüz benide bitiriyor![]()

Bence Nokıa WP'le istediğini yapabilir. Ama bence tam oturmalı sistem ve bence şuanlık WP alınmaz çünkü alınca WP9 cıkıcak atıyorum mesala ve heralde Nokıa Symbian'da ki gibi yaparsa yani 1. nesil cihazları unutursa o cihazın yani Lumia 920 bir işe yaramaz. İnşallah Nokıa'nın aklı başına gelirde herkesi şaşırtıcak bir şey yapar. Çünkü Nokıa'ya bu lazım. Ama WP oturunca çok güzel bir işletim sistemi olucak bence ve o arayüz beni hasta ediyorGörüşlerim bu kadar yanlışım filan varsa affola
![]()
fakat kimse win 8 i sevmiyor![]()
Şuan ki Lumia 900 800 filan WP8 alacak mı ? (Tam bilmiyorum) Nokia hem daha tam oturtamadı WP'yi oturtsa aynı başarıyı Lumia 900'de neden sağlamadı ? Benim demek istediğim dahada oturması lazım WP sisteminin. Benim demek istediğim Önceki cihazları üvey evlat gibi bırakmasın N8'e filan yaptığı gibi
Android'te de 4.1 geldi IOS'ta da 6 geliyor o zaman telefon alamayacağız ? Güncelleme tabiki gelecek W9 gelince Wp9'da gelecek bundan doğal ne var...
- - - Eklendi - - -
Nasıl kimse sevmiyor ? Sevmeyen kişiler kadar sevenlerde var.Sevmeyen kişilerin %90'ı da arayüz çok çok az değişti diye XP'den Windows 7'ye geçmeyen kişiler...Yeniliğe heleki böyle köklü bir yeniliğe açık bir millet değiliz malesef.Fakat sevilsede sevilmesede W8'deki modern arayüze ve dolayısıyla Wp8'e alışılanıcak.

Ben bu ankete çok güvenemiyorum Abicim. Çünkü buraya one x kullanıcı kulübü ve s3 kullanıcı kulübündekiler çağırsak en fazla o ikisi olur bu yüzden pek doğru bir şey olmuyorArkadaslar Konu Dagilmasin Lutfen .. Begenmediginiz Mesaji Sikayet Edersiniz Olur Biter ..
Lumia 920 Hala Acik Ara Ondee ..![]()

Bence harika,bence android vede ios dan çok çok daha güzel(arayüzden bahsediyorum),kaldı ki belle nin arayüzü bile yine android ve ios dan çok daha güzelfakat kimse win 8 i sevmiyor![]()
Şuan ki Lumia 900 800 filan WP8 alacak mı ? (Tam bilmiyorum) Nokia hem daha tam oturtamadı WP'yi oturtsa aynı başarıyı Lumia 900'de neden sağlamadı ? Benim demek istediğim dahada oturması lazım WP sisteminin. Benim demek istediğim Önceki cihazları üvey evlat gibi bırakmasın N8'e filan yaptığı gibi![]()
Bence harika,bence android vede ios dan çok çok daha güzel(arayüzden bahsediyorum),kaldı ki belle nin arayüzü bile yine android ve ios dan çok daha güzel
Ee hani WP az sistem istiyordu. Benim anlatmak istediğim WP'nin daha çoook gelişmesi lazım ve artık Nokıa'ya güven çok azaldı. Nokia'nın bomba gibi bir şey yapması lazım. Birde WP8'de flash player gelcek mi ?
Lumia 900 neden satmadı sence? Tek çekirdekli rakiplerine karşı güçsüz bir model olduğundan ve üstüne bir çok ülkede satılmadığından olmasın.Güncelleme konusunda bir şey yok gayet normal bir şey bu.Köklü bir güncellemeyi kırpılmış olarak veriyor ve bundan sonrada en az 18 ay destek sözü veriyor.Apple akıllı davranıp 3GSe verdiklerine IOS6 dedi.Aynısını Microsoftta Wp8 için yaptı ama adını Wp8 değilde Wp7.8 koydu diye suçlu oldu.Ayrıca N8e ne üvey evlatlık yaptı ? Yeteri sayıda büyük güncellemeler verdi e artık yeter.
Bence harika,bence android vede ios dan çok çok daha güzel(arayüzden bahsediyorum),kaldı ki belle nin arayüzü bile yine android ve ios dan çok daha güzel

Valla lumia 920 in ekran üzerindeki hareket eden ikonlar veya nesneler çok hoş görünüyor.

Teşekkürler
Evet live tail![]()

Lumia900 sattı yahu her şey Türkiye'den ibaret değil ki Amazon,Almanya bir sürü yer var
- - - Eklendi - - -
Sense zaten Android'in içinde![]()
Aynen
Çok satmadı demek istedi yani bir galaxy gibi.Bunun sebebini de açıkladım zaten.Ayrıca stabil bir sistem olsada donanım isteyecek doğal olarak.Tek çekirdekli model 4 çekirdekli modelle yarıştı daha ne olsun.Daha çokta satamasın bi zahmet.

lumia 920, tasarım(kişiden kişiye göre değişir ama birçok kişiye göre en iyisi) olarak, kamera olarak, puremotion ve pureview gibi yeni teknolojileri kullanarak, en yüksek ekran parlaklık ve çözünürlüğüne sahip olarak, Sağlamlık olarak(biraz önyargı olmuş olabilir ama nokianın Sağlamlık konusunda başarısını bilmeyen yok.)iOS gibi çok stabil bi işletim sisteminden daha stabil olduğu için performans bakımından şüphesiz listedeki bütün telefonlardan hızlı olarak; bana kalırsa bu listede en iyi telefon unvanını almayı fazlası ile hakediyor.
Su an için tek eksiği marketi. Ki o da günden güne daha fazla gelişerek daha fazla uygulama çıkıyor.