Ben Kapali Bir Sistemi Oyle Kullanmazsin .. Elbet Birseyler Yapabilirsin Amaci Ile Sadece Ornek Verdim Kardesim ..
Fikirlerine Ve Goruslerine Saygim Sonsuz ..![]()

Evet kameradan vasat diyebiliriz samsung için hatta bir adım daha ileri götürüyorum ve rezalet diyorumarkadaş bir dünya para verdik , s3 aldık bumudur samsungun bize verdiği telefon demekten kendimi alamıyorum. Allahtan n8 i satmadım da onla görüyorum bazen fotoğraf islerimi
![]()

Aynen katılıyorum,arkadaşımda s3 var ve geçenlerde çekmiş olduğu resimleri gördüm gerçekten rezalet bendeki nokia e-72 ondan daha güzel resim çekiyorEvet kameradan vasat diyebiliriz samsung için hatta bir adım daha ileri götürüyorum ve rezalet diyorumarkadaş bir dünya para verdik , s3 aldık bumudur samsungun bize verdiği telefon demekten kendimi alamıyorum. Allahtan n8 i satmadım da onla görüyorum bazen fotoğraf islerimi
![]()

5800 ile ayni kalitede cekiyor s2 var mi boyle bisey![]()

abartma
5800 ile ayni kalitede cekiyor s2 var mi boyle bisey![]()

abartma![]()
Diyoruz ama görmek lazım LG nin de 4X ini bizzat gördüm sürü ile özellik saydılar vallahi hiç beğenmedim
Ama Suan Piyasadaki Telefonlarin Hicbirinde Bu Ozellikler Yokk ..
O Yuzden En Iyisi Diyoruzz ..
Bence bakmak lazım Wp8 zaten 7.5 un biraz daha stabil ve geliştirilmiş hali olarak çıkacak.Ama daha eksikleri var dediğim gibi uygulama marketi bir çok insan için hız-stabilite den çok bunlara da bakıyor.Wp8 ile bir çok şey gelecek şimdi buraya yazıyı yazardım ama uzun olacak yine tepki alacağım 
Hayır yahu onun telefonda var arıza benim konuya bak çektiğim fotoğraflar var bak burada abi
Samsung Hic Kullanmadim .. O Kadar Mi Kotu Lensler Kullaniyorr Ya .?![]()
Kızma ama resim kalitesi çoookk kötü köpeğe ve klubesine bakarmısınız pikselleşme ne kadar belli oluyor, anti alising lazım
Hayır yahu onun telefonda var arıza benim konuya bak çektiğim fotoğraflar var bak burada abi![]()
http://www.maxicep.com/kendi-cektig...m-ve-s2-ile-cekilen-fotograflarim-693173.html

Hayır yahu onun telefonda var arıza benim konuya bak çektiğim fotoğraflar var bak burada abi![]()
http://www.maxicep.com/kendi-cektig...m-ve-s2-ile-cekilen-fotograflarim-693173.html
Hic de 8 gibi cekmiyo kardo simdi inkar etmeyelim
ben iPhone 4 ile s2 den iyi cekiyorum ibretlik olay ! 
ankette oy kullanmak istiyorum ama baya bir zamandır mobil surumde anketlere ulasamıyorumlumia 920 diyen arkadaşlar neye dayanarak 920 diyorlar! anketin başlığı ne ? su an piyasadaki en iyi telefon hangisi? daha piyasada olmayan telefonu maşallah göklere cıkarmıssınız , kalkıpta bana youtube dan cihazın özelliklerine bakabilirsiniz demeyin ; baktım ve cihaz güzel olmuş diyebilirim
ama bu işin birde kullanıcı deneylmi var ; yani demek istediğim burda lumia seçen arkadaşlar büyük ihtimal siymbianlı cihazların tadını (benim gibi
) alan arkadaşlar. Symbian da ne vardı? özgürlük! siz zannediyormusunuz bu cihazı keyif alarak kullanabileceginizi? Bu cihaz neden bu kadar stabilize ? hepinizin bildiği üzere , kapalı yazılan bir sistem olması sebeblyle ki adreno 205 den de pek bir performans beklemeyin derim. Ayrıca bildiğim kadarıyla markette en dandik programlar bile parayla ve ucuzda değil ; bir zamanlar lumia 900 hastası olarak zamanında çok araştırdım bu cihazı (lumia900) , o zamanlar wp. mağazasını apple ın magazasıyla karsılastırdıgımda , apple da 0.90 sent olan bir program wp. mağazada 5 dolardı. yani demem oki arkadaşlar bence bu cihazı göklere çıkarmak için acele etmeyin.cihaz bir elinize geçsin bir kullanın 5 6 ay sonra burda goklerede cıkartırsınız , yerin diblnede sokarsınız eyvallah derim başka bir şey demem
.....
Kusura bakmayın hocam ben 205 var diye biliyordum
ufak bir duzeltme yapalim adreno225 var cihazda ve hic de vasat bir gpu degil.
adamlarada boşuna giydirmisim o zaman
adreno 205 var diye....Dostum lens olarak iphone 4s lerdede kullanılmış olan sony lensleri kullanıldı s3 te yani lens olarak bakıldığında kaliteli bir lens kullanılmış diyebilirim
Samsung Hic Kullanmadim .. O Kadar Mi Kotu Lensler Kullaniyorr Ya .?![]()
O benim beceriksizliğim benceNokia ların kullandığı carl zeiss lens çok kaliteli sony lensleri yine geride kalıyor. Mastelaa nın paylaştığı resimleri inceledim özellikle arabanın plakası, köpeğe vede köpek kulubesine dikkat edin fotoğrafların kalitesiz olduğu bariz görülebiliyor.
Ama çok da kaliteli değil yani haklısın
Xperia S de 12 mp ama bir bak bakalım 12 cidden 12 gibi mi çekiyor 
O benim beceriksizliğim benceAma çok da kaliteli değil yani haklısın
Xperia S de 12 mp ama bir bak bakalım 12 cidden 12 gibi mi çekiyor
![]()