Ben zevk alırım öbürü almaz yani bu kadar![]()
920 lumia başka telefonmu var şuanda![]()

lumia 920 nin dışındakiler telefonmu diyorum. Nokia windows telefonlarla 1-1.5 sene içinde koyacak geçecek demedi demeyin

lumia 920 nin dışındakiler telefonmu diyorum. Nokia windows telefonlarla 1-1.5 sene içinde koyacak geçecek demedi demeyin![]()

Evet beyler su anda gsmarena sitesinde , nokianın başka bir kamera sahtekarlıgından dolayı tartısma yaşanıyor. Bildiğiniz üzere nokianın çekmiş olduğu videonun lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmıştı ; simdi ise çekilen fotoğrafların lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur burdan yak! Nokia gibi bir firma neden böyle şeylere gerek duyar anlamam![]()

Aynen ne gereği varEvet beyler su anda gsmarena sitesinde , nokianın başka bir kamera sahtekarlıgından dolayı tartısma yaşanıyor. Bildiğiniz üzere nokianın çekmiş olduğu videonun lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmıştı ; simdi ise çekilen fotoğrafların lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur burdan yak! Nokia gibi bir firma neden böyle şeylere gerek duyar anlamam![]()
uygulama sorunu olmasaydı lumia 920 diyecektim fakat one x forever
- - - Eklendi - - -
yahu şu türklerdeki nokia çılgınlığını ben daha çözemedimfinler bile o kadar nokia-kolik değil ya...
Her ne kadar WP sevmesem de cCc Lumia 920 ...... cCc![]()

Görüşlerim bu kadar yanlışım filan varsa affola