Suan Piyasadaki En Iyi Telefon ..

Sponsorlu Bağlantılar

Piyasadaki En Iyi Telefon Hangisidir 'Sizce' .?

• Kullanılan toplam oy
    76
  • Anket kapatılmış .
15097

15097

Üye
920 :ok2:

sinan-19

sinan-19

Üye
Bence de nokıa lumia 920

abandonware

abandonware

Üye
uygulama sorunu olmasaydı lumia 920 diyecektim fakat one x forever :oke:

- - - Eklendi - - -

yahu şu türklerdeki nokia çılgınlığını ben daha çözemedim :hmmm finler bile o kadar nokia-kolik değil ya...

enterneoll

enterneoll

Üye
şu anlık galaxy s3 ;)

cukuleaks

Üye
920 lumia başka telefonmu var şuanda :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Haklisiniz Degerli Arkadaslar .. Ankette Olmasi Gereken Birkac Cihaz Daha Varr ..

Simdilik Boyle Kalsin .. 1 Ay Icindeki Telefonlarda Ciksin Hele .. Ondan Sonra Buyuk Bir Anket Yaparizz .. :)

Yaklasik 50 Tane Oy Kullanilmis .. Ama Lumia 920 Acik Ara Onde .. :)

Istatistikler Yalan Soylemez .. :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Evet beyler su anda gsmarena sitesinde , nokianın başka bir kamera sahtekarlıgından dolayı tartısma yaşanıyor. Bildiğiniz üzere nokianın çekmiş olduğu videonun lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmıştı ; simdi ise çekilen fotoğrafların lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmış :(

Buyur burdan yak! Nokia gibi bir firma neden böyle şeylere gerek duyar anlamam:(

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Evet beyler su anda gsmarena sitesinde , nokianın başka bir kamera sahtekarlıgından dolayı tartısma yaşanıyor. Bildiğiniz üzere nokianın çekmiş olduğu videonun lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmıştı ; simdi ise çekilen fotoğrafların lumia920 ile cekilmedigi anlaşılmış :(

Buyur burdan yak! Nokia gibi bir firma neden böyle şeylere gerek duyar anlamam:(

Bir ekleme daha yapayım arkadaşlar ; bu çekilen fotoğraflarında sahte çıkmış olması sebebiyle , nokia hisseleri borsada %15 değer kaybetmiş söylenene göre :(
Valla aklıma komplo teorileri gelmeye basladı , elop vasıtasıyla hisse değerleri dusurulup microsoft tarafından satın mı alınacak yoksa nokia?

Türe

Türe

Üye
E sonuçta burda hangi telefon çıkarsa çıksın o telefon yine de dünyanın en iyi cihazı olmayacak.

Kerim.

Kerim.

Üye

Aynen ne gereği var

thuglife

thuglife

Üye
uygulama sorunu olmasaydı lumia 920 diyecektim fakat one x forever :oke:

- - - Eklendi - - -

yahu şu türklerdeki nokia çılgınlığını ben daha çözemedim :hmmm finler bile o kadar nokia-kolik değil ya...

Nokia yı seçmekte haksızda sayılmazlar hani,çünkü sağlamlık,ses ve kamera kalitesi nokiada var.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Her ne kadar WP sevmesem de cCc Lumia 920 ...... cCc :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lumia 920

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Hiç şüphesiz Lumia 920...!!!

foreverthe

foreverthe

Üye
Bence Nokıa WP'le istediğini yapabilir. Ama bence tam oturmalı sistem ve bence şuanlık WP alınmaz çünkü alınca WP9 cıkıcak atıyorum mesala ve heralde Nokıa Symbian'da ki gibi yaparsa yani 1. nesil cihazları unutursa o cihazın yani Lumia 920 bir işe yaramaz. İnşallah Nokıa'nın aklı başına gelirde herkesi şaşırtıcak bir şey yapar. Çünkü Nokıa'ya bu lazım. Ama WP oturunca çok güzel bir işletim sistemi olucak bence ve o arayüz beni hasta ediyor :D Görüşlerim bu kadar yanlışım filan varsa affola :)

Üst Alt