Suan Piyasadaki En Iyi Telefon ..

Sponsorlu Bağlantılar

Piyasadaki En Iyi Telefon Hangisidir 'Sizce' .?

• Kullanılan toplam oy
    76
  • Anket kapatılmış .
vegatablo

vegatablo

Üye
galaxy s3 tabikide tuş kilidi yeter

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia S i direk çıkarırdım ben One X diyorum :) 920'nin her ne kadar donanım ve yazılım olarak da iyi olsa uygulama marketi hâla eksik şu an için One X.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

iPhone 5 de çıkmadı ama o da ankette yok:hmmm

ayrıca eğer çıkmamış telefonları sayıyıorsak çok iyi telefonlar var.One X + gibi:hmmm

Ya Lumia 920 Resmi Olarak Tanitildi .. Cikmadi Demeyin Lutfen Arkadaslar ..

Daha Dagitilmadi .. IPhone 5'e Birsey Diyemem ..

Ama HTC X+'nin X'ten Pek Bir Farki Yok .. (=

enterneoll

enterneoll

Üye
galaxy s3 :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şimdi arkadaşlar olay okadar basit değil,Lumia 920 birkaç yeni teknolojiyide beraberinde getiriyor.örneğin yeni bir ekran teknolojisi,yenibir kamera teknolojisi vede yeni bir işletim sistemi,bu cihaz gerçekten çok farklı bence.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Şimdi arkadaşlar olay okadar basit değil,Lumia 920 birkaç yeni teknolojiyide beraberinde getiriyor.örneğin yeni bir ekran teknolojisi,yenibir kamera teknolojisi vede yeni bir işletim sistemi,bu cihaz gerçekten çok farklı bence.

Çok güzel bir yorum fakat söylediğin gibi "yeni yeni yeni"
Bu yüzden şu an için en iyisi demek mantıksız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Ama Suan Piyasadaki Telefonlarin Hicbirinde Bu Ozellikler Yokk .. :)

O Yuzden En Iyisi Diyoruzz ..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya zaten bir cihaz herkes için En iyi olamaz,olmamlı da zaten.Ama sağlamlık olarak,ekran kalitesi ve kamera teknolojisi olarak diğer cihazlardan ayrılıyor.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ankette oy kullanmak istiyorum ama baya bir zamandır mobil surumde anketlere ulasamıyorum:( lumia 920 diyen arkadaşlar neye dayanarak 920 diyorlar! anketin başlığı ne ? su an piyasadaki en iyi telefon hangisi? daha piyasada olmayan telefonu maşallah göklere cıkarmıssınız , kalkıpta bana youtube dan cihazın özelliklerine bakabilirsiniz demeyin ; baktım ve cihaz güzel olmuş diyebilirim ;) ama bu işin birde kullanıcı deneylmi var ; yani demek istediğim burda lumia seçen arkadaşlar büyük ihtimal siymbianlı cihazların tadını (benim gibi :ehe) alan arkadaşlar. Symbian da ne vardı? özgürlük! siz zannediyormusunuz bu cihazı keyif alarak kullanabileceginizi? Bu cihaz neden bu kadar stabilize ? hepinizin bildiği üzere , kapalı yazılan bir sistem olması sebeblyle ki adreno 205 den de pek bir performans beklemeyin derim. Ayrıca bildiğim kadarıyla markette en dandik programlar bile parayla ve ucuzda değil ; bir zamanlar lumia 900 hastası olarak zamanında çok araştırdım bu cihazı (lumia900) , o zamanlar wp. mağazasını apple ın magazasıyla karsılastırdıgımda , apple da 0.90 sent olan bir program wp. mağazada 5 dolardı. yani demem oki arkadaşlar bence bu cihazı göklere çıkarmak için acele etmeyin.cihaz bir elinize geçsin bir kullanın 5 6 ay sonra burda goklerede cıkartırsınız , yerin diblnede sokarsınız eyvallah derim başka bir şey demem ;) .....

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
ankette oy kullanmak istiyorum ama baya bir zamandır mobil surumde anketlere ulasamıyorum:( lumia 920 diyen arkadaşlar neye dayanarak 920 diyorlar! anketin başlığı ne ? su an piyasadaki en iyi telefon hangisi? daha piyasada olmayan telefonu maşallah göklere cıkarmıssınız , kalkıpta bana youtube dan cihazın özelliklerine bakabilirsiniz demeyin ; baktım ve cihaz güzel olmuş diyebilirim ;) ama bu işin birde kullanıcı deneylmi var ; yani demek istediğim burda lumia seçen arkadaşlar büyük ihtimal siymbianlı cihazların tadını (benim gibi :ehe) alan arkadaşlar. Symbian da ne vardı? özgürlük! siz zannediyormusunuz bu cihazı keyif alarak kullanabileceginizi? Bu cihaz neden bu kadar stabilize ? hepinizin bildiği üzere , kapalı yazılan bir sistem olması sebeblyle ki adreno 205 den de pek bir performans beklemeyin derim. Ayrıca bildiğim kadarıyla markette en dandik programlar bile parayla ve ucuzda değil ; bir zamanlar lumia 900 hastası olarak zamanında çok araştırdım bu cihazı (lumia900) , o zamanlar wp. mağazasını apple ın magazasıyla karsılastırdıgımda , apple da 0.90 sent olan bir program wp. mağazada 5 dolardı. yani demem oki arkadaşlar bence bu cihazı göklere çıkarmak için acele etmeyin.cihaz bir elinize geçsin bir kullanın 5 6 ay sonra burda goklerede cıkartırsınız , yerin diblnede sokarsınız eyvallah derim başka bir şey demem ;) .....

Mantikli Ve Guzel Bir Yorum ..

Ama IOS'ta Ayni Sekil Kapali Bir Yazilim .. Hatta Kapali Bir Kutu ..

O Yuzdende IOS'da Bu Kadar Stabilize Ya .. (=

Ben Lumia 900'den Bu Kadar Memnumsam 920'den Ne Kadar Memnun Olabilirim Diye Tahmin Etmekte Hicte Zorlanmiyorumm ..

Ayrica Market Konusuna Gelecek Olursak .. WP8 Daha Yeni .. Sende Birkac Zaman Sonraya Birak Bence Bu Market Yorumunu Kardesim ..

Türe

Türe

Üye
Abi wp da kapali ios kadar yapma ama

Türe

Türe

Üye

Zamanla JailBreak Gibi Hack Yontemleri WP Icinde Kesinlikle Cikar Kardesim ..

Oyle Degil Mi .?

Ben jb ile ilgili bisey demedim ki :hmmm hem zaten objektif olmak icin jb i karistirmamak gerekiyor. Yani baktigimizda wp ile ios ayni kapalilikta (bluetooth disinda)

thuglife

thuglife

Üye
Lumia 920 tanıtımda fiziki olarak sağlam görünüyor ayrıca nokia telefonlar kamera konusunda samsungları 5 le çarpar 10 a katlar kimse bana samsungun kamerasını övmesin, zamanında 1.3 mp kamerası olan samsungu 1 mp kamerası olan nokianın ile çektiği foto ları kıyasladım ve nokia nın fotoları çok iyi çıkmıştı.

Türe

Türe

Üye
Samsung kamerada kesinlikle vasat

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Samsung kamerada kesinlikle vasat

htcyi de eklemek isterim :( bugün güneş altında iş yapıyordum bi kaç fotoğraf çek dedi abim aldım 603ü çektim ve resimler gerçekten çok canlıydı. Abimde evo 3d var onu alıp bi resim çekeyim dedim Otofokus olacak güya o kadar kötüydü ki anlatamam. (senin elinde olsaydı o telefon telefona root yapıp kamerayi kaldırırdın :ehe )

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Ben jb ile ilgili bisey demedim ki :hmmm hem zaten objektif olmak icin jb i karistirmamak gerekiyor. Yani baktigimizda wp ile ios ayni kapalilikta (bluetooth disinda)

Ben Kapali Bir Sistemi Oyle Kullanmazsin .. Elbet Birseyler Yapabilirsin Amaci Ile Sadece Ornek Verdim Kardesim ..

Fikirlerine Ve Goruslerine Saygim Sonsuz .. :oke:

Üst Alt