Suan Piyasadaki En Iyi Telefon ..

Sponsorlu Bağlantılar

Piyasadaki En Iyi Telefon Hangisidir 'Sizce' .?

• Kullanılan toplam oy
    76
  • Anket kapatılmış .
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Hiçbiri

yakup_281

yakup_281

Üye
zaten bu sitenin üyelerinin çoğu nokia fanı olduğu aşikar rüyasında yeni nokianın nasıl olacağını gören bile var düşünün artık birçok kişi gözü kapalı nokiaya oy vermiştir bence iyi oldğundan ziyade fancılığından dolayı ha 920 iyidir kötüdür tartışılır bence htc one x tipi olsun donanımı olsun bence en iyisi

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
zaten bu sitenin üyelerinin çoğu nokia fanı olduğu aşikar rüyasında yeni nokianın nasıl olacağını gören bile var düşünün artık birçok kişi gözü kapalı nokiaya oy vermiştir bence iyi oldğundan ziyade fancılığından dolayı ha 920 iyidir kötüdür tartışılır bence htc one x tipi olsun donanımı olsun bence en iyisi

bence bırakalım da bunu zaman göstersin kimin daha iyi olduğunu. O zaman anlaşılır "fan" lardan dolayı mi lumia 920nın burada en iyi seçilmesi.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

bence bırakalım da bunu zaman göstersin kimin daha iyi olduğunu. O zaman anlaşılır "fan" lardan dolayı mi lumia 920nın burada en iyi seçilmesi.

Android Kullanan Arkadaslar Nedense Hep Nokia Dusmani .. Anlamis Degilimm ..

Ayrica Lumia 920 Hala Ondee .. :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Sende Nokianin her telefonuna tapiyorsun abi masallah :hmmm

Kardesim Ben PutPerest Miyim .? :)

Ayip Ettin Simdi ..

Nokia'Nin Lumia Serisini Hepsini Cok Seviyorum ..

Neden ;

Cunku Fazla Donanima Ihtiyac Duymuyor .. Hizli Stabil ..

Android Donanim Olmadan 0 .. :)

Oyle Degil Mii .?

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar IPhone 5 Ciktiktan Sonra Yeni Bir Konu Acip Guncelledim ..

Buyrun Burdan Devam Edelimm ..

Mod Arkadaslar Konuyu Kapatirsaniz Sevinirim .. :)

Tesekkurler ..

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/guncellendi-suan-piyasadaki-en-iyi-telefon-696007.html

Üst Alt