Suan Piyasadaki En Iyi Telefon ..

Sponsorlu Bağlantılar

Piyasadaki En Iyi Telefon Hangisidir 'Sizce' .?

• Kullanılan toplam oy
    76
  • Anket kapatılmış .
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Suan Piyasadaki En Iyi Telefon ..
Arkadaslar Simdi Android, Symbian, Windows Phone, IOS Kategorilerine Baktin Mi ..

IOS Bolumundeki Arkadaslar Apple 4S Piyasadaki En Iyi Telefondur ..

Android Bolumundeki Arkadaslar HTC One X Yada SGS 3 Piyasadaki En IYi Telefondur ..

Windows Phone Bolumunde Ise Yeni Cikan Nokia Lumia 920 Piyasadaki En Iyi Telefon Deniyorr .. ( Ki Bencede Oylee ) :)

Simdi Bir Anket Yapmak Istedim .. En Cok Kullanilan Ve Ozellikli CIhazlari Ankete Ekledim ..

Bakalim Hangisi En Cok Oyu Alacakk ..

Bence Piyasadaki En Iyi Telefon Suan Lumia 920'dir ..

Sebebi Ise ; Birincisi Windows Phone 8 Olmasi Cihazda ..

Kamera Performansina Diyecek Laf Yok Zaten ..

Haritalar Ve Hiz Olarakta Telefonda Herhangi Bir Eksik Yok ..

'Radyo' Disinda .. Ama MarketPlace'da Biiir Suru Radyo Uygulamasi Var .. Yane Bunda Dert Edecek Birsey Yokk ..

Ankette Oylarinizi Kullanabilirsiniz ..

Basarilar .!

msafa1905

msafa1905

Üye
samsung galaxy s3

Türe

Türe

Üye
Tartisma cikar bnce kitlensin :hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
night_jack

night_jack

Üye
Kapanır konu,malesef ama iphone diyeyim tabi bir yöndende android çünkü ios'un tek dert yandığım yönü 3.5'' olması.

saruman_me

saruman_me

Üye
henüz piyasada olmamasına ağmen Nokia Lumia 920 :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
birbirinize saygi duyararak fanatiklige kacmadan fikirlerinizi soyleyebilir anketi oylayabilirsiniz. Gereksiz tartişma,tahrik,aşagilama, alayci ve kucuk duşurucu yorumlar yapilmazsa sorun cikmaz bizler de bu mesajlari silmek mesaj sahiplerine ceza vermek ve bu konulari kilitlemek zorunda kalmayiz. :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
lumia 920, tasarım(kişiden kişiye göre değişir ama birçok kişiye göre en iyisi) olarak, kamera olarak, puremotion ve pureview gibi yeni teknolojileri kullanarak, en yüksek ekran parlaklık ve çözünürlüğüne sahip olarak, Sağlamlık olarak(biraz önyargı olmuş olabilir ama nokianın Sağlamlık konusunda başarısını bilmeyen yok.)iOS gibi çok stabil bi işletim sisteminden daha stabil olduğu için performans bakımından şüphesiz listedeki bütün telefonlardan hızlı olarak; bana kalırsa bu listede en iyi telefon unvanını almayı fazlası ile hakediyor.

Su an için tek eksiği marketi. Ki o da günden güne daha fazla gelişerek daha fazla uygulama çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve Esendağlı
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bence Lumia 920 (=

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920, tasarım(kişiden kişiye göre değişir ama birçok kişiye göre en iyisi) olarak, kamera olarak, puremotion ve pureview gibi yeni teknolojileri kullanarak, en yüksek ekran parlaklık ve çözünürlüğüne sahip olarak, Sağlamlık olarak(biraz önyargı olmuş olabilir ama nokianın Sağlamlık konusunda başarısını bilmeyen yok.)iOS gibi çok stabil bi işletim sisteminden daha stabil olduğu için performans bakımından şüphesiz listedeki bütün telefonlardan hızlı olarak; bana kalırsa bu listede en iyi telefon unvanını almayı fazlası ile hakediyor.

Su an için tek eksiği marketi. Ki o da günden güne daha fazla gelişerek daha fazla uygulama çıkıyor.

Benim Usenip Yazamadiklarimi Sirasiyla Yazdin Kardesim .. :) Aynen Oyle ..

- - - Eklendi - - -

birbirinize saygi duyararak fanatiklige kacmadan fikirlerinizi soyleyebilir anketi oylayabilirsiniz. Gereksiz tartişma,tahrik,aşagilama, alayci ve kucuk duşurucu yorumlar yapilmazsa sorun cikmaz bizler de bu mesajlari silmek mesaj sahiplerine ceza vermek ve bu konulari kilitlemek zorunda kalmayiz. :oke:

Tesekkurler ..

ANIL

ANIL

Admin
Lumia 920 dedim. 900 fazlalık gibi olmuş ankette:)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Burda çok güzel bir yorum var:oke:En kolayı alıntı yaparak Lumia 920 en iyisi demek:)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
lumia 920 tasarım + arayüz
sgs3 oyun + uygulama + ekran
iphone 4s (5) oyun x 2 + uygulama x2 + ios

thuglife

thuglife

Üye
iyide daha piyasaya çıkmamış,kullanılmamış bir telefon olan lumia 920 yi nasıl övebilirsiniz,mantık dışı.

Türe

Türe

Üye
Ben daha once de acildigi icin dedim abi :oke: Sana kastim yok yanlis anlasilma olmasin :ok2:

Türe

Türe

Üye
Bu arada fikrime gelirsek en iyi telefon diye bir kavram yok daha once de dedim ihtiyaclari en iyi karsilayan telefon var ve su an benim ihtiyaclarimi karsilayan en iyi cihaz 4s :ok2: lakin wp gelisirse uygulama yonunden o da cok guzel ;)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
iyide daha piyasaya çıkmamış,kullanılmamış bir telefon olan lumia 920 yi nasıl övebilirsiniz,mantık dışı.

Youtuba'a Falan Bakabilirsin Kardesim ..

- - - Eklendi - - -

Bu arada fikrime gelirsek en iyi telefon diye bir kavram yok daha once de dedim ihtiyaclari en iyi karsilayan telefon var ve su an benim ihtiyaclarimi karsilayan en iyi cihaz 4s :ok2: lakin wp gelisirse uygulama yonunden o da cok guzel ;)

Yok Kardesim .. Yanlis Anlasilmadi .. :)

Tesekkurler ..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
One X

Üst Alt