Sgw Manisalee Rom Final Versiyon (oyun-hiz-şarj-performans)

Sponsorlu Bağlantılar

ismailozcn

ismailozcn

Üye
kral18

kral18

Üye
evde wifi yok .ama sadece mobil veri sorunlu sanırım.ama rami silince 111 mblere düşüyor ama sonra artıyo.stock romdan tek farkı arayüzü ve hızı
ustad wifi veya mobil veri sprunlu galiba bu sorunlari duzeltebilirsen romunu kullanmak isterim.

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
yorumlar guzel bende yuklemek isriyirum .tum dediklerini yaptim clockworkmod dosyasinin icinde iki dosya var biri backup oteki blobs diye.backup and restoreden flasladim yukleme 15 sn falan surdu telefonu actim SAMSUNG GALAXY W yazisinda kaliyor

mesutgaga

mesutgaga

Üye
yorumlar guzel bende yuklemek isriyirum .tum dediklerini yaptim clockworkmod dosyasinin icinde iki dosya var biri backup oteki blobs diye.backup and restoreden flasladim yukleme 15 sn falan surdu telefonu actim SAMSUNG GALAXY W yazisinda kaliyor
kurtarma modundan wipe data wipe cache yap.

Mücteba

Mücteba

Üye
lınk olu

tayren

tayren

Üye
linki yenilermisin usta

tayren

tayren

Üye

Kardeş rom yapımcısı yeni bir link verince yeniliycem. :oke:
ok kardesim tesekkrlerBi tane buldum manisa lee rom ama bu farkli biraz kilit ekrani ve sarj ikonu birde bu kurdugum guzel ama bu konudaki kasmiyordu cihazi bu kullandigim suan kasiyor cihazi arada

lowly0104

lowly0104

Üye
Arkadaşlar link kırık burdan indirebilirsiniz: (Dosya virüslü değildir sadece google tarama yapmamıştır)

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Link, direk link olarak konuya eklendi. :oke:

tayren

tayren

Üye
Arkadaşlar link kırık burdan indirebilirsiniz: (Dosya virüslü değildir sadece google tarama yapmamıştır)
Bu final versiyon mu gerci gerek kalmadi yinede tskler

tayren

tayren

Üye
Ok tskler kardesimBu final degil kRdesim bunu kurmustum sarji pek iyi sayilmaz final surumde sarj gostergesi yesildi ve yapim olarak Manisa lee performance Final yaziyodu dedihim gibi ekran kilidi farkliydi insallah en kisa surede o dedigim linkleri bulursam yardmci olurum tesekkurler

lowly0104

lowly0104

Üye
Ok tskler kardesimBu final degil kRdesim bunu kurmustum sarji pek iyi sayilmaz final surumde sarj gostergesi yesildi ve yapim olarak Manisa lee performance Final yaziyodu dedihim gibi ekran kilidi farkliydi insallah en kisa surede o dedigim linkleri bulursam yardmci olurum tesekkurler
O zaman kusura bakma kardeşim aldığım sitede final yazınca bende burda böyle verdim

tayren

tayren

Üye
Estf. KRdesim onemli degil bu linkin hangi sitede oldugunu biliom ama olsun yinede arkadaslari bu konuda yonlendirmissin saol

Üst Alt