Yeniçeri V2-ÇIKTI (OYUN-ŞARJ-HIZ-PERFORMANS)

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
dostum bugün yükle imkanın varsa daha iyi olur zaten uzun zamandır konu ölü canlansın biraz

drag10

drag10

Üye
darko hocam bunun gibi rom duzenlermisin cm9 tabanli super olur valla hele ios 7 olsa lokum olur rica etsem ugrasirmisin acaba ?

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
darko hocam bunun gibi rom duzenlermisin cm9 tabanli super olur valla hele ios 7 olsa lokum olur rica etsem ugrasirmisin acaba ?
tabi ama hemen veremem romu biraz zaman alır ios uygulamalarını portlamam oyun tabanlimi olaun yoksa performansmi

drag10

drag10

Üye
Valla siparis vermis gibi oluyor k.b da oyun olursa super olur stabil yani ios 7 yaparsin dimi kardesim

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Valla siparis vermis gibi oluyor k.b da oyun olursa super olur stabil yani ios 7 yaparsin dimi kardesim
Aynisi olur tabi ama seninde yardimin gerek beraber yapalim bu isi ozele gel

drag10

drag10

Üye
Tabikide gelimde ben anlamam rom duzenlemekten :)))

brkvegrk

brkvegrk

Üye
bir sorum olcak gta serisi derken 3 - vice city - san andreas da denedin değil mi

ooooo hemde backup rom adamın dibisin :)

brkvegrk

brkvegrk

Üye
bu arada diğer romunu deneyeceğim gta 3 kasıyor :(

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
en kısa surede fınal sızlerle..!en kısa surede fınal sızlerle..!

• Beğen
Tepkiler: brkvegrk
+Furkan

+Furkan

Üye
YARDIMM!!!

galaxy w ye sıfırdan cm10.1 kuruyorum verdiğim linkte hdıp olan s4 launcher ı cwm den flashlıyorum ama ayarlarda theme bölümünde hiçbir şey gözükmüyor. nasıl yaparım bunu denedim ama olmuyor???

beyler bi el atsanız benim soruya :s

Aynı siteden bende indirdim cm10.1 romunda sorunsuz çalışıyor buyuk ihtimal bi adım yanlıs yaptınız

+Furkan

+Furkan

Üye
Forumda yeniym bro ondan yoksa her zaman yardımcı olurum :)cm9 rc6 mı kullandiginiz rom?

mustafa938

mustafa938

Üye
offf bu mega adamı kanser eder ! :bann::bann::bann:

T.serdar

Üye
Eğer Sensör Çalışmazsa Root Explorer Kullanarak /system/lib/hw İçindeki sensors.ancora.so Dosyasının İsmini sensors.default.so Olarak Değiştirin .

hocam kım ne derse desin ben beğendim emeğine sağlık ancak yukardaki işlemi yapamadım açıklaman mümkünmü acaba şimdiden teşekkürler

masora

Üye
Hocam rinkler ölmüş :D

Üst Alt