GalaXperia_V1 (4.1.2-hız-şarz-performans-oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

drag10

drag10

Üye
Kardesjm bendede one of a kind var oyunlarda kasiyor yapcak bisey yok ben birazdan salih kardesimin romuna gecicegim bakiyim performans nasil soylerim vakit bulursam
Tesekkurler kardesim sonucu bildirirsen sevinirim ozellikle iyi oyunlarda perfotmansi nasil solersen sevinirim :)

T.serdar

Üye
Tesekkurler kardesim sonucu bildirirsen sevinirim ozellikle iyi oyunlarda perfotmansi nasil solersen sevinirim :)
Tamam kardesim bugun cm11 deyim yarin ins denemeye firsatim olur o zmaan bilgi verebilirim :)

-Emre

-Emre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
ben biraz fransız kaldım konuya dosya ne ile ilgili ? bir de paylaşıma açmamışsın izinlere ihtiyacın var diyor :)
Bakiyim tekrardan bi senin g wonderi arkadasin interneti engelli oldugu icin google drive upload ettim.
Suan teldeyim paylasima acmayi bulamadim

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
Tamam :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
-Emre

-Emre

Üye
Tabi gelecek ama yoğunum düşünün yarın 3 tane sınavım var :(

trayegeyn

trayegeyn

Üye
şarjı nasıl söyleyebilcek varmı antutu skoru iyi geldi bana şarjıda iyiyse bunu deneyebilirim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Sarj degismez hepsinde aynidir

trayegeyn

trayegeyn

Üye
yapma ya benim en çok aradığım şubekleme modunda tel duruyor gece yatarken herşey kapalı herşey +greenifyle herşey uyutulurken çok gidiyor gece şarj ona uyuz oluyorum

T.serdar

Üye
Arkadaslar birsey danisicaktim 4.1.2 ile ilgili oldugu icin buradan yazma geregi duydum paranoid android 2.99 yuklicem dosyalar hazir 4,1,2 ustune hangi kerneli ve neleri kurmaliyim anlatabilecek destek olacak olan varsa simdiden tesekkurler

Wolf389

Wolf389

Üye
İkonları büyütmek isteyenler rom toolbox programında 220 olan dpi ayarını 240 yapsınlar

emregenc1907

Üye
Hocam backup and restore girdikten sonra restore yapıyorum ancak no files found hatası alıyorum hafıza kartımda rom olmasına rağmen nedir bunun çözümü ?

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
ext_sd demi yoksa kendi hafizasindami

emregenc1907

Üye
Çözdüm şimdi hocam clockworkmod klasörünü çıkarınca halloldu ben normal rom yükler gibi direk zip i restore yapmayı denemiştim teşekkürler

kosovali41

kosovali41

Üye
Ellerine sağlık hocam. Acaba bu romdaki klavyeyi CM11 e yükleme şansımız var mı?

ahmet.sekmen83

Üye
S.a kardesler 2gün oldu bu romu yukleyeli hız gurunum ram cok güzel ama sarj konusuna gelecek olursak bütün romlar aynı sarjı. 3saate kesintisiz oyun oynadımda bitiyor sarj kalipre ettim yine aynı yanı bu rom sorunlu deyil. Sorunlu ise bütün romlarda sıkıntı var demektir bu arada bataryam yeni. Bu romu encok sevdgim tarafı telefon ısınmaması
diyer romlardan farklı diyer romlara göre daha az ısınma yapıyor baska roma uzun zaman gececegimi zannetmem. Kardesim bu rom icin eline. Beynine saglık allah zihin acıklıgı. Versin

Son düzenleme:
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
S.a kardesler 2gün oldu bu romu yukleyeli hız gurunum ram cok güzel ama sarj konusuna gelecek olursak bütün romlar aynı sarjı. 3saate kesintisiz oyun oynadımda bitiyor sarj kalipre ettim yine aynı yanı bu rom sorunlu deyil. Sorunlu ise bütün romlarda sıkıntı var demektir bu arada bataryam yeni. Bu romu encok sevdgim tarafı telefon ısınmaması
diyer romlardan farklı diyer romlara göre daha az ısınma yapıyor baska roma uzun zaman gececegimi zannetmem. Kardesim bu rom icin eline. Beynine saglık allah zihin acıklıgı. Versin
amin :tşk: yakında fınal sızlerle

Üst Alt