AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
@sir mordred yavas yavas azaliyoruz :(

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Ne olursa olsun wonder candir gerisi heyecandir yine de hayırlı olsun kardeşim ;) :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
cadde19

cadde19

Üye
Yok dostum insan sıkılıyor hergün foruma gir yeni rom varmı bak aman onu kıs bunu kıs cift batarya taşı artık yetti dedirtti bende g2 ye transef oldum bu telefon bana yetiyor artıyor o kadar çok özellik var ki

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Anladım da kardeş bizim için hergün yeni bir rom denemek birseyleri yükseltmek için değil hobi meselesi haline geldi canın mı sıkıldı mesala rom deniyor insan o derece ama wonder güzel bana göre mesala s3 mini var bende atmışm evde duruyor bunu kullanmayı daha çok seviyorum o derece ;)DARKO kardeş forumdaysan eğer birşey soracağım... Herkese iyi geceler bu arada

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Anladım da kardeş bizim için hergün yeni bir rom denemek birseyleri yükseltmek için değil hobi meselesi haline geldi canın mı sıkıldı mesala rom deniyor insan o derece ama wonder güzel bana göre mesala s3 mini var bende atmışm evde duruyor bunu kullanmayı daha çok seviyorum o derece ;)DARKO kardeş forumdaysan eğer birşey soracağım... Herkese iyi geceler bu arada
buyur sor

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Sağol kardeş, ya kardeşm nestok rom dan sonra onca rom değiştirdim ama hem hızlılık yönünden olsun hem stabillik yönünden hem şarj hem performans yönünden en iyisi bu bence özellikle bu romu kullananlar için herkesin yerine ayri teşekkür ederim ama bir sorun var ki asphalt 8 gibi oyunları oynayamiyorum oyuna girince bir süre sonra atıyor bunun sebebi nedir ve oyun performansi için ne yapmam lazım

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
rami temizle gerekirse launcheri sil zeam launcheri yuklerami temizle gerekirse launcheri sil zeam launcheri yuklerami temizle gerekirse launcheri sil zeam launcheri yuklerami temizle gerekirse launcheri sil zeam launcheri yuklerami temizle gerekirse launcheri sil zeam launcheri yukle

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Performans için bir ayar ne bileyim bir program yokmu DARKO kardeş ya görünürlük güzel bozmak istemiyorum ya peki bu rom da asphalt 8 yada 7 gibi oyunları çalışırabilirmiyim

sir mordred

sir mordred

Üye
Performans için bir ayar ne bileyim bir program yokmu DARKO kardeş ya görünürlük güzel bozmak istemiyorum ya peki bu rom da asphalt 8 yada 7 gibi oyunları çalışırabilirmiyim

bahsedilen rom stock rom'sa(android 2.3 gingerbread'li,eski 2.6 versiyon kernelli ve samsungun içini gereksiz uygulamalarla,bloatware'lerle doldurduğu stock rom) performans beklemek biraz yanlış olur :)

gwonder_13

gwonder_13

Üye
ya ama kardeşm diğer romlara kıyasla bu daha iyi bnce dğer romlaerda donma takılma yapan oyunları bunda sıkntsz oynuyom fakat az braz daha performansa ihtyacı olduğunu düşnyorum o yüzden her hangi br gelştrcinin peşindeym

Bysalih41

Bysalih41

Üye
bahsedilen rom stock rom'sa(android 2.3 gingerbread'li,eski 2.6 versiyon kernelli ve samsungun içini gereksiz uygulamalarla,bloatware'lerle doldurduğu stock rom) performans beklemek biraz yanlış olur :)
Kesinlikle katiliyorum

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

master96

Üye
Restore yaparken "Md5 mismatch" hatası alıyorum.Wipelar formatlar tam yaptığım halde.yardımcı olur musunuz?

cadde19

cadde19

Üye
Rom yanlış hafıza ya yüklemişsindir kardeş

master96

Üye
Rom yanlış hafıza ya yüklemişsindir kardeş
Konu hakkında bilginiz varsa cevaplayin lütfen.Sd veya ext-Sd farketmez restoreda.Ama ben zaten konuyu açan arkadaşın dediği gibi external üzerinden yukledim.Post kasicaksaniz başka yerlerde kasın.

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Wonder veda vakti geldi istediğim performansı vermediği için bende GM discovery aldım tavsiye ederim en azından devam güncelleme alan bi cihaz ve s3 mini s4 mini nexus 4 vs kapışacak türden neyse wondere satmıyacağım elimden geldiğince herkese bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalıştım yine yardım istiyen olursa hiç çekinmeden yardım ederim haklarınızı helal edin hayırlı akşamlar

Son düzenleme:
gwonder_13

gwonder_13

Üye
eyvellah dark hood usta sağol yardmlarn için :) 16 gb mı aldn

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi

oguzhanzny

Üye
final romunun linki kırık lutfen ilgilernirmisin
Simdiden Saol

hakan_0001

hakan_0001

Üye
AtomicWonder
stock-rom çalışmam umarım beğenırsınız :)
RESİMLER..

v1

v2

v3

FİNAL-1

DEĞİŞİKLİKLER
V-1

STOCK XXMLI ELE ALINDI

GINGER+ KERNEL

V6 SUPERCHARGER

RAM OPTIMIZE EDILDI

fu ll TOUCHWİZ5

V3 SUPERMARYSCRIPT

BEATS AUDIO MUSIC PLAYER (STOCK EDİT)

BUILD.PROP TWEAK

V-2

Ginger+ kernelden stock kernele geçildi

XXLMD ELE ALINDI ama ayarlarda XXLMI gozukuyor

ram yeniden optimize edildi

cpu optimize edildi

brave engine 3 eklendi artık 1080p videolari bile daha rahat izliyeceksiniz

touchwiz launcher kaldirildi yerine adw eklendi ram için

fps orani en yuksek seviyede

sd cart okuma hızı arttırıldi

internet tweat

i/o tweak

butun uygulamalar odexed yapildi

dokuma hassasiyeti arttirildi

bazi sorunlardan dolayi arayuzun bazi yerlerinde stock kullanildi geri kalan fu ll touchwiz5

NOT: (v2deki touchwiz teması manisaLeeden almak zorunda kalındı)

VE ANTUTU PUANI 6396 !!!

V-3

xloud ses kalitesi eklendi

geçişler hızlandırıldı

s5 launchere geçildi

yeni tweaklar ve scriptler eklendi

oyuna girince kendiliginden ram sıfırlanıyor

parlaklık ayarı duzeltildi

en hızlı ve öfkeli hale geldi

FİNAL-1

s5 temadan saf touchwiz5e geçildi

ramden yiyen s5 launcher yerine daha az yiyen touchwiz5 launcher

statusbardaki parlaklık ayarı kaldırıldı 5li statusbara gecildi

bilinen hatalar giderildi

adreno booster yuklendi

hatasiz hale geldi

FİNAL-2 YAKINDA...

Nasıl Yüklenir?[/
CENTER]

(Yüklemek için cwm 6.0.4.5 kullanın. )

1- iNDiRDiĞiNiZ
CLOCKWORKMOD DOSYASINI EXT_SD CARTIN ANA DIZININE ÇIKARTIN
2- Telefon Kapalı Durumda İken Ses Açma + Home + Güç Düğmesine Aynı Anda Basılı Tutarak Recovery Açın.
3- Wipe Data / Factory Reset : Yes
4- Wipe Cache : Yes
5- Advanced / Wipe Dalvik Cache : Yes
6- Mounts And Storage / format system
7- FORMAT DATA
8- FORMAT CACHE
9- BACKUP AND RESTORE/RESTORE FROM EXT_SD CARD
10- REBOOT SYSTEM NOW

KEYFINI ÇIKARIN :)

indir

TEŞEKKURLER

@mürteza16

@hasaneness

@cadde19

kardeşim eline sağlık ben v1 beğendim ama link yok eklermisin.birde final 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum

Üst Alt