AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

jereax

Üye
battery calibration programı tam olarak nasıl çalışıyor şarjı %100 yapmama boşaltmama falan gerek varmı bi anlatırsan :)

Ahmet.dp

Üye
cwmde saydıgın bazı seyler cwm surumunde mevcut değil aynı yolu nasıl ızlıycez

Ahmet.dp

Üye
flashlamak nasıl oluyo ben tam hakim değilim konuya bana yardımcı olur musunuz birde rom indiriyoruz ya .rar uzantı olarak yada .zip bunu aynen bu sekılde mi atacam telefone yoksa .zip uzantılı dosyayı klasore cıkartıp mı atacam yada ıcındekılerı tek tek mı atacam birde 6.0.4.5 yuklu bende bunu 6050ye cevırmek ıcın zip dosyasını .zip olarak mı atacam nasıl flashlayacam

Wolf389

Wolf389

Üye
flashlamak nasıl oluyo ben tam hakim değilim konuya bana yardımcı olur musunuz birde rom indiriyoruz ya .rar uzantı olarak yada .zip bunu aynen bu sekılde mi atacam telefone yoksa .zip uzantılı dosyayı klasore cıkartıp mı atacam yada ıcındekılerı tek tek mı atacam birde 6.0.4.5 yuklu bende bunu 6050ye cevırmek ıcın zip dosyasını .zip olarak mı atacam nasıl flashlayacam
rar. dosyalar flashlanmıyor sadece zip. flashlanıyor bunu hafıza kartına atıyosun dosyayı yada telefonun hafızasına install from sdcard basıosun sdcard0 yada sdcard 1 yazar hangisinin attıysan dosyayı bulup üzerini seçiyosun kendisi yükleniyor

Ahmet.dp

Üye
telefona atarken aynı indirdiğimiz şekilde mi atıyoruz yoksa dosya halıne getirecez mi yoksa o kitap seklinde ınıyor ya o sekılde aynen mı atacaz

sevda sena

sevda sena

Üye
:tşk:
final 2 ne zaman çıkacak

Üst Alt