Sgw Manisalee Rom Final Versiyon (oyun-hiz-şarj-performans)

Sponsorlu Bağlantılar

goodhead64

Üye
beyler ext sd den atmadim tlefon sd si kayboldu yok kendimn extnde yok zaten yArdimlari beklyorm

goodhead64

Üye
telefon hafızası gözükmüyor bir çözüm bul bence.

odunuzz

odunuzz

Üye
kardes link yeniler misin

ufkraider

ufkraider

Üye
link i yenilermisin kardeş kırık

ismailozcn

ismailozcn

Üye
kırık link

JustSmiLee

Üye
Tek versiyon haline getiricem romu su an fifa12 ile birlikte müzik dinliyorum kasma falan yok.Antutuya takilan arkadaslar benim yaptigim romdan yüksek sonuc beklemesin.Sunuda unutmayin antutuda sgw de rekoru kiran ilk türk benim.Eski versiyonda millet 6500 ü görmek icin can atiyordu ben 7400 luk puan cikardim kelger biliyor ayni islemi su anki antutu sürümnde yapsam 8000 i cok rahat bulur.

JustSmiLee

Üye
Birde arkadaslar ben nickimi JustSmiLee yapmak istiyorum yardimci olabilecek varmi?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Tek versiyon haline getiricem romu su an fifa12 ile birlikte müzik dinliyorum kasma falan yok.Antutuya takilan arkadaslar benim yaptigim romdan yüksek sonuc beklemesin.Sunuda unutmayin antutuda sgw de rekoru kiran ilk türk benim.Eski versiyonda millet 6500 ü görmek icin can atiyordu ben 7400 luk puan cikardim kelger biliyor ayni islemi su anki antutu sürümnde yapsam 8000 i cok rahat bulur.

Bekliyoruz:alkis.Bu sırada romun yapımsı olarak "manisalee rom final" versiyon linklerini paylaşırsan yeni romun çıkana kadar onu kullanırız.

Son düzenleme:
basatoguz

basatoguz

Üye
link yeniler misin dostum romu kullanmak istiyorum.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
rom silinmiş.konu sahibi yeniden upload edebilirmi

Mücteba

Mücteba

Üye
Romun cok guzel ama kullandikdan sonra batarya sisti

azizerkan07

Üye
Linkler çalışsa deneyecektim .

marpione