AtomicWonder-FİNAL-1 (stock oyun romu-stabil-performans- hız-ve şarz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
v3 indir

odunuzz

odunuzz

Üye
Kardeşim v1in linkini varsa bana atabilirmisin görünümü en iyisi bi ben editlemek istiyorum sorunları duzeltebilirsem kullanacam

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim v1in linkini varsa bana atabilirmisin görünümü en iyisi bi ben editlemek istiyorum sorunları duzeltebilirsem kullanacam
v1 linki silindi suanda elimde yok hatasi yok ama 3 hafta somra sisiyordu finali veya v3 kullan

• Beğen
Tepkiler: hakan_0001

Neagf

Üye
Bu goruntuler bana cok tanidik geliyor. Umarim degisiklikleriniz sadece build.prob dosyasindan degildir.

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Bu goruntuler bana cok tanidik geliyor. Umarim degisiklikleriniz sadece build.prob dosyasindan degildir.
değil statusbari ve frameworku sadece manisaleeden aldim zaten alirken rom sahibi murattan izin aldim

coturhan

coturhan

Üye
İi gunler bu romda 3g konusma hat uzerinden yapilirmi orjinelindeki gibi .. swap alani ne kadar olustura bilirim ram artirmak icin 8 gb kartim var ve de gta, ganster gbi oynlari su anki romum of a kind kaldirmiyr donuyor bu romda donma sorunu yaparmi?

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
İi gunler bu romda 3g konusma hat uzerinden yapilirmi orjinelindeki gibi .. swap alani ne kadar olustura bilirim ram artirmak icin 8 gb kartim var ve de gta, ganster gbi oynlari su anki romum of a kind kaldirmiyr donuyor bu romda donma sorunu yaparmi?
bu romda swapsiz o oyunlar acilir evet 3g var

hakan_0001

hakan_0001

Üye
v1 linki silindi suanda elimde yok hatasi yok ama 3 hafta somra sisiyordu finali veya v3 kullan[/QUOTE

s.aleyküm kardeşim final 2 ne zaman çıkacak v3 yükledim usb ile pc ye bağlanamıyorum final1 de şarj göstergesi yok sayısal yani.bunlar final 2de düzelirmi

Wolf389

Wolf389

Üye
İlk romumu kurduktan sonra kesinlikle gingerbeard rom yüklemeyecektim fakat bir romun şarzı bu kadar mı iyi gider sabah 8 den akşama 8 sadece %9 şarzım gitmiş telefon konuşması ve arasıra içinde gezmiş halimle oyun performansı zaten güzel denenmesi gereken bir rom

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
İlk romumu kurduktan sonra kesinlikle gingerbeard rom yüklemeyecektim fakat bir romun şarzı bu kadar mı iyi gider sabah 8 den akşama 8 sadece %9 şarzım gitmiş telefon konuşması ve arasıra içinde gezmiş halimle oyun performansı zaten güzel denenmesi gereken bir rom
rica ederim en iyi stock olmasi icin elimden geleni yaptım yardımı gecen murat abide olmasa buralara gelemezdim

Wolf389

Wolf389

Üye
cm romlarında böyle şarz süresi görmedim şimdi yatacam ve şarz %81 bu hesaplamayla telefonun şarzı 5 gün gider heralde

jereax

Üye
şimdi bende kurucam bakalım şarjı gerçekten o kadar iyimiymiş :)

Wolf389

Wolf389

Üye
şimdi bende kurucam bakalım şarjı gerçekten o kadar iyimiymiş :)
denedin mi ? eğer kötü gittiyse google play de battery calibration die program var onla kalibre et sonra bidaha de

Üst Alt