Mücteba
Üye
v1de cok hata vardi silindi final 1 veya boxa uye ol v3kardeşim eline sağlık ben v1 beğendim ama link yok eklermisin.birde final 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum
v1de cok hata vardi silindi final 1 veya boxa uye ol v3kardeşim eline sağlık ben v1 beğendim ama link yok eklermisin.birde final 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum
v1de cok hata vardi silindi final 1 veya boxa uye ol v3
v1 linki silindi suanda elimde yok hatasi yok ama 3 hafta somra sisiyordu finali veya v3 kullanKardeşim v1in linkini varsa bana atabilirmisin görünümü en iyisi bi ben editlemek istiyorum sorunları duzeltebilirsem kullanacam
Peki durum çubuğunu yollayabilirmisin bana v1dekiniv1 linki silindi suanda elimde yok hatasi yok ama 3 hafta somra sisiyordu finali veya v3 kullan
suan elimde yok xdaya bakabilirsinPeki durum çubuğunu yollayabilirmisin bana v1dekini
Ne olarak bulunuyor isim yanisuan elimde yok xdaya bakabilirsin
değil statusbari ve frameworku sadece manisaleeden aldim zaten alirken rom sahibi murattan izin aldimBu goruntuler bana cok tanidik geliyor. Umarim degisiklikleriniz sadece build.prob dosyasindan degildir.
bu romda swapsiz o oyunlar acilir evet 3g varİi gunler bu romda 3g konusma hat uzerinden yapilirmi orjinelindeki gibi .. swap alani ne kadar olustura bilirim ram artirmak icin 8 gb kartim var ve de gta, ganster gbi oynlari su anki romum of a kind kaldirmiyr donuyor bu romda donma sorunu yaparmi?
teşekkürler şimdi indirip deniyorumbu romda swapsiz o oyunlar acilir evet 3g var
v1 linki silindi suanda elimde yok hatasi yok ama 3 hafta somra sisiyordu finali veya v3 kullan[/QUOTE
s.aleyküm kardeşim final 2 ne zaman çıkacak v3 yükledim usb ile pc ye bağlanamıyorum final1 de şarj göstergesi yok sayısal yani.bunlar final 2de düzelirmi
rica ederim en iyi stock olmasi icin elimden geleni yaptım yardımı gecen murat abide olmasa buralara gelemezdimİlk romumu kurduktan sonra kesinlikle gingerbeard rom yüklemeyecektim fakat bir romun şarzı bu kadar mı iyi gider sabah 8 den akşama 8 sadece %9 şarzım gitmiş telefon konuşması ve arasıra içinde gezmiş halimle oyun performansı zaten güzel denenmesi gereken bir rom
cm romlarında böyle şarz süresi görmedim şimdi yatacam ve şarz %81 bu hesaplamayla telefonun şarzı 5 gün gider heralde

denedin mi ? eğer kötü gittiyse google play de battery calibration die program var onla kalibre et sonra bidaha deşimdi bende kurucam bakalım şarjı gerçekten o kadar iyimiymiş![]()