Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ufak tefekşeyler geliyor zaten 10 günde bir güncelleyin en azından. ve daha iyi hale geldiğinde ayda bir güncellesenizde olurihtiyaç duymazsınız sürekli güncellemeye
Aynen son güncellemelerde şarj baya hızlı gidiyor.
habib_723
Üye
Yahu arkadaş şarjı doymak bilmeyen canavar gibi yiyor bu 6.0.1 ya nasıl halledecez bu durumu resurrection remix bu şekilde değildi... Böyle devam ederse en son resurrection Remix e dönecem...
mcnpl4
Üye
biraz daha sabredin. cm12.1 ilk başta şarj ve ram olarak çok iyidi sonra bi bozdu en son orta halli bişey oldu. bu da öyle olacak muhtemelen
habib_723
Üye
Resurrection 5.5.8 e döndüm bana en iyi gelen o oldu ilerde marshalmow u yüklerim artık....
5.5.9 yükle sen arkadaşım.ben kullanıyorum 1 aydır bu sürümü gayet memnumum. yanlış bilgi vermeyin.
mekrembatar
Üye
YA ARKADAŞLAR CM 13 MÜ DAHA İYİ YOKSA DİĞER REMİX DEDİĞİNİZ Mİ BENİM Telefon aldığımdan beri cwm felan vardı benim işim kolay ben bide bu işlerden anlıyorum sizin dedikleriniz çelişiyor bi cm diyonuz bi remix diyorsunuz hangisi dah aiyi bi söyleseniz ?
Ya arkadaşlar cm mi daha iyi remix mi ? çelişkide kaldım b yardımcı olursanız sevinirim
YA ARKADAŞLAR CM 13 MÜ DAHA İYİ YOKSA DİĞER REMİX DEDİĞİNİZ Mİ BENİM Telefon aldığımdan beri cwm felan vardı benim işim kolay ben bide bu işlerden anlıyorum sizin dedikleriniz çelişiyor bi cm diyonuz bi remix diyorsunuz hangisi dah aiyi bi söyleseniz ?
Ya arkadaşlar cm mi daha iyi remix mi ? çelişkide kaldım b yardımcı olursanız sevinirim
Birkac hesap birden acildigi icin mesela gmail . Hotmail hesabi ve sim rehberi bunun icin hesaplari birlestir secenegi var rehber ayarlarinda duzezilyor.