Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

Nevarres

Üye
ufak tefekşeyler geliyor zaten 10 günde bir güncelleyin en azından. ve daha iyi hale geldiğinde ayda bir güncellesenizde olurihtiyaç duymazsınız sürekli güncellemeye
Artık öyle yapacağım başka çare yok. :)

yunga_crazy

Üye
:tşk: sarj cok hizli yiyor ona yapacak bisey varmi

habib_723

habib_723

Üye
Yahu arkadaş şarjı doymak bilmeyen canavar gibi yiyor bu 6.0.1 ya nasıl halledecez bu durumu resurrection remix bu şekilde değildi... Böyle devam ederse en son resurrection Remix e dönecem...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
biraz daha sabredin. cm12.1 ilk başta şarj ve ram olarak çok iyidi sonra bi bozdu en son orta halli bişey oldu. bu da öyle olacak muhtemelen

habib_723

habib_723

Üye
Resurrection 5.5.8 e döndüm bana en iyi gelen o oldu ilerde marshalmow u yüklerim artık....

• Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
Yaa arkadaşlar niye bu kadar zorluyorsunuz bekleyin biraz duzelsin donun simdilik resurrection 5.5.8

baronsavas

baronsavas

Üye
5.5.9 mu daha iyi 5.5.8 mi resurrection nun

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
5.5.9 varken 5.5.8 yüklemek. :)

5.5.9 yükle sen arkadaşım.ben kullanıyorum 1 aydır bu sürümü gayet memnumum. yanlış bilgi vermeyin.

mekrembatar

Üye
YA ARKADAŞLAR CM 13 MÜ DAHA İYİ YOKSA DİĞER REMİX DEDİĞİNİZ Mİ BENİM Telefon aldığımdan beri cwm felan vardı benim işim kolay ben bide bu işlerden anlıyorum sizin dedikleriniz çelişiyor bi cm diyonuz bi remix diyorsunuz hangisi dah aiyi bi söyleseniz ?
Ya arkadaşlar cm mi daha iyi remix mi ? çelişkide kaldım b yardımcı olursanız sevinirim

Nevarres

Üye
YA ARKADAŞLAR CM 13 MÜ DAHA İYİ YOKSA DİĞER REMİX DEDİĞİNİZ Mİ BENİM Telefon aldığımdan beri cwm felan vardı benim işim kolay ben bide bu işlerden anlıyorum sizin dedikleriniz çelişiyor bi cm diyonuz bi remix diyorsunuz hangisi dah aiyi bi söyleseniz ?
Ya arkadaşlar cm mi daha iyi remix mi ? çelişkide kaldım b yardımcı olursanız sevinirim
Bana göre cm13 daha iyi. Remix'te kasma ve bazı sorunlar yaiadım ama cm13 çok iyi tek kötü yanı şarjının hemen bitmesi.

Nevarres

Üye
Konu sözlü tartışmaya dönmüş maşallah. Gereken yapılsın artık.

Yeni sürümleri deneyen var mı? Şarj konusunda bir değişiklik oldu mu acaba?

baronsavas

baronsavas

Üye
[ROM][6.0.1_r10][i9300]RESSURRECTION REMIX M [UBER-GCC 4.9][CM13]

yeni sürüm çıkmış sanırım deniyen varmı?

bedrama

Üye
Nasil neyi yukleyecez anlamadim ki

Nevarres

Üye
Beyler cm13 offıcal romda rehberde görüntülenecek kişileri ayarlamama rağmen çoğu kişi çift görünüyor var mı bir çözümü?

baronsavas

baronsavas

Üye
Beyler cm13 offıcal romda rehberde görüntülenecek kişileri ayarlamama rağmen çoğu kişi çift görünüyor var mı bir çözümü?
bunu bende fark ettim bazı kişilerde bi kaç tane vardı

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Bana göre cm13 daha iyi. Remix'te kasma ve bazı sorunlar yaiadım ama cm13 çok iyi tek kötü yanı şarjının hemen bitmesi.
Cm 13 daha iyi arkadaslar pilin erken bitmesi rom daha gelistirme asamasinda her iki romunda iyi yanlari var tercih sizin
bunu bende fark ettim bazı kişilerde bi kaç tane vardı
Birkac hesap birden acildigi icin mesela gmail . Hotmail hesabi ve sim rehberi bunun icin hesaplari birlestir secenegi var rehber ayarlarinda duzezilyor.

• Beğen
Tepkiler: baronsavas

Üst Alt