ben de sıkıntı çıkmadı ama ben yinede bir yedeğini almıştım efs nin . sende alırsan iyi edersin.arkadaşla r benim sonradan klon imei başka romlarda sorun çıkmadı sorun çıkarmı hat konusunda![]()
cyanogenmodun kendi launcher ayarlarina gir orda olacakArkadaşlar bu menüyü aşağıdan yukarı çekmek yerine normal şeklini nasıl yapacağız?
Sana katiliyorum yurt disindan gelen s3 buldum bir ara hem 4g vardi hemde 2gb ram ama kamerasi sorunluydu almadim pismanim yaptirabilirdimşu telefonda 2gb ram olsaydida 4-5 sene kullanilabileceğimiz bir cihaz olsaydı s3.
Bu dediğiniz ayar tam olarak nerede? Ayarlar kısmının altını üstüne getirdim yok bulamıyorum.cyanogenmodun kendi launcher ayarlarina gir orda olacak
ana ekranda menu tuşuna bas, pencereyi yukarı çekBu dediğiniz ayar tam olarak nerede? Ayarlar kısmının altını üstüne getirdim yok bulamıyorum.
Romun muzik calarini ac dinledigin ekranda sag ustte istegini yapabilirsin tv ye baglamak icin uygulama indirmen lazimMrb roomda istedigim bir mp3 nasil zil sesi yaparim bulamadim birde tlf daki filmi lg led tv de nasil izlerim yardimci olacak arkadasin varmi simdiden tsk
İki sorum olacak efs nasıl alınacak bideben de sıkıntı çıkmadı ama ben yinede bir yedeğini almıştım efs nin . sende alırsan iyi edersin.
İki sorum olacak efs nasıl alınacak bide
ResurrectionRemix mi yüklediniz nasıl iyimi kasıyormu yarın yüklemeyi düşünüyorum
Tşk edrmMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan öğrenebilirsiniz yedek almayı. ben Blekota 4.4.4 ü yükledim ResurrectionRemix 5.5.9 u yükledim cihaz şarj konusunda hayal kırıklığı yarattı bende ben de blekotaya dönüş yaptım
Sağ olun önceden o ayar kısmını biliyordum ama nasıl olmuşsa unutmuşum.ana ekranda menu tuşuna bas, pencereyi yukarı çek