Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

bedrama

Üye
Mesajlasma uygulamasida cm12 de farkliydi ve daha iyiydi galiba. Birde gapps paketi bu forumda olanmi baska varmi.hata vermeyen

ibrahimyzz

Üye
bu forumdakini bilmiyorum da senin gapps hatami veriyor. bu forumda olan gapps in adı nedir. mesajlasmaya gelince cok mesajla işim olmadigi için cok onemsemedim iyimi kötümü diye

Aralistik

Üye
Cm13 kullanıyorum ama ilk yüklediğim günden beri hattımdan internete girme sıkıntısı yaşıyorum ve hala çözemedim insta face yada snap de hiç sıkıntı olmadan giriyo hotspot da da sıkıntı yok ama tarayıcı veya herhangi başka şekilde internete giremiyorum en son TWRP kullanarak OS sistem de dahil herşeyi sıfırlayarak bi daha kurdum yine olmadı bu sefer CM 11 in en son ki snapshot ına geçtim onda da ram sıkıntısı yüzünden uygulamalar sürekli çöküyodu tekrar CM13 geçtim ama hala aynı sıkıntı. Aynı sıkıntıyı yaşayıp çözebilen varmı yardımcı olursanız sevinirim

bedrama

Üye
Slim zero gapps.bu konudaki bendede bu yuklu.bu hata vermiyor.open gappstan yuklemistim 6.0 icin hata verdi flashlarken.
Ben internet sıkıntısı hic cekmedim

Aralistik

Üye
Slim zero gapps.bu konudaki bendede bu yuklu.bu hata vermiyor.open gappstan yuklemistim 6.0 icin hata verdi flashlarken.
Ben internet sıkıntısı hic cekmedim
Open GAPPS ı eğer CWM ile denediysen sıkıntı çıkarıyo bende de aynı durum vardı ama TWRP ile kurunca oluyor

bedrama

Üye
Ne farki varki.bu CWM ,TWRP rom kurarkende fark yaratiyormu.ikisininde linki varmi sizde

ibrahimyzz

Üye
benzo-gapps-M-20151011-signed-chroma-r3
ben bunu kuruyorum cwm ile twrp yi hic kullanmadim. evet open gapps cwm ile hata veriyor. google dan arattir cwm ile kurabilirsin
cwm ile en son cm13 flasla . sonra benzo gapps i flasla. en son da supersuyu flasla. hicbir sıkıntın kalmaz. internetede rahatlikla girebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Aralistik

Aralistik

Üye
benzo-gapps-M-20151011-signed-chroma-r3
ben bunu kuruyorum cwm ile twrp yi hic kullanmadim. evet open gapps cwm ile hata veriyor. google dan arattir cwm ile kurabilirsin
cwm ile en son cm13 flasla . sonra benzo gapps i flasla. en son da supersuyu flasla. hicbir sıkıntın kalmaz. internetede rahatlikla girebilirsin
Şimdi benzo yu indiriyorum inince CWM ile deneyip sonuçu yazıcam tavsiye için sağol

ankarali6600

ankarali6600

Üye
benim wifi sorunumu çözecek bi akadaş varmı acaba.hangi rom u yuklediysem kaydedildi deyip duruyor.girsede 5 dakka sonra kilitlenip kalıyor

ibrahimyzz

Üye
stock romdada aynisini yapıyor mu
Şimdi benzo yu indiriyorum inince CWM ile deneyip sonuçu yazıcam tavsiye için sağol

sonuc nedir
bugünkü room ustten ayarlara girmiyor. block diyor
bugünkü romu kimse kurmadı sanırım

bedrama

Üye
Ben kurdum sorun gormedim

ibrahimyzz

Üye
bende sorun var ozaman
boyut 257 mb den 261 e çıkmış. fakat bi degisiklikte yok gibi. hata var sadece :)

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar slim zero gapps. Gereksiz google uygulamalarını yuklemiyor buda gereksiz RAM kullanımına sebep olmuyor bilginize ...

ibrahimyzz

Üye
cwm ile twrp arasinda ne fark var. open gapps cwm ile hata veriyor.

bedrama

Üye
Hangisi daha iyidir sizce cwm mi twrp mi. Birde ben her gun guncelliyorum hic bir fark yok.hatalar hala duruyor.ana ekrenda arama cubugunu nasil getirecez.widget secilen ayarlardan goster secili gostermiyor.

ibrahimyzz

Üye
ben artik guncelleme olayini bitirdim

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi daha iyidir sizce cwm mi twrp mi. Birde ben her gun guncelliyorum hic bir fark yok.hatalar hala duruyor.ana ekrenda arama cubugunu nasil getirecez.widget secilen ayarlardan goster secili gostermiyor.
Slimzero gapps arama çubuğunu yuklemiyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
cyanogenmod launcher ayarlarindan acabilirsiniz. eger gapps yukluyse

Aralistik

Üye
stock romdada aynisini yapıyor mu

sonuc nedir
bugünkü room ustten ayarlara girmiyor. block diyor
bugünkü romu kimse kurmadı sanırım
Kusura bakma dönüş yapamadım sonuç değişmedi yine aynı sorun. Bende anlamadım bi çok farklı şekilde yükledim ama düzelmedi cm nin forumunda da ufak bi başlık açmışlar ama doğru düzgün cevap veren yok

Şu an stock rom kullanıyorum herhangibir sıkıntı yok cm 11 i de denedim sırf bu konu yüzünden onda da sorun yok en son sistem de dahil telefonda ne varsa sildim yine olmadı işin saçma tarafı facebook instagram ve snapchat in uygulamalarından bağlanabiliyorum ama bunların dışında internete bağlanamıyorum. Wifi da da hiç bir sıkıntım yok artık snapshot sürümünü bekliyorum :D yada bu sinirle s7 yi alıp bi 3 yıl daha kafamı dinlicem :D
cwm ile twrp arasinda ne fark var. open gapps cwm ile hata veriyor.
Arasında ne fark var tam olarak bilmiyorum ama tek bilinen CWM nin open gapps 6 da hata verdiği ama bence TWRP daha kullanışlı
TWRP bence daha kullanışlı ve basit bi arayüzü var

ibrahimyzz

Üye
suan cwm var cm13. twrp yi flaslasam rooma birşey olurmu.
romuda tekrar mi flaslamam gerekecek

Üst Alt