Open GAPPS ı eğer CWM ile denediysen sıkıntı çıkarıyo bende de aynı durum vardı ama TWRP ile kurunca oluyorSlim zero gapps.bu konudaki bendede bu yuklu.bu hata vermiyor.open gappstan yuklemistim 6.0 icin hata verdi flashlarken.
Ben internet sıkıntısı hic cekmedim
Şimdi benzo yu indiriyorum inince CWM ile deneyip sonuçu yazıcam tavsiye için sağolbenzo-gapps-M-20151011-signed-chroma-r3
ben bunu kuruyorum cwm ile twrp yi hic kullanmadim. evet open gapps cwm ile hata veriyor. google dan arattir cwm ile kurabilirsin
cwm ile en son cm13 flasla . sonra benzo gapps i flasla. en son da supersuyu flasla. hicbir sıkıntın kalmaz. internetede rahatlikla girebilirsin
Şimdi benzo yu indiriyorum inince CWM ile deneyip sonuçu yazıcam tavsiye için sağol
Slimzero gapps arama çubuğunu yuklemiyorHangisi daha iyidir sizce cwm mi twrp mi. Birde ben her gun guncelliyorum hic bir fark yok.hatalar hala duruyor.ana ekrenda arama cubugunu nasil getirecez.widget secilen ayarlardan goster secili gostermiyor.
Kusura bakma dönüş yapamadım sonuç değişmedi yine aynı sorun. Bende anlamadım bi çok farklı şekilde yükledim ama düzelmedi cm nin forumunda da ufak bi başlık açmışlar ama doğru düzgün cevap veren yokstock romdada aynisini yapıyor mu
sonuc nedir
bugünkü room ustten ayarlara girmiyor. block diyor
bugünkü romu kimse kurmadı sanırım
yada bu sinirle s7 yi alıp bi 3 yıl daha kafamı dinlicem 
Arasında ne fark var tam olarak bilmiyorum ama tek bilinen CWM nin open gapps 6 da hata verdiği ama bence TWRP daha kullanışlıcwm ile twrp arasinda ne fark var. open gapps cwm ile hata veriyor.
TWRP bence daha kullanışlı ve basit bi arayüzü varHangisi daha iyidir sizce cwm mi twrp mi. Birde ben her gun guncelliyorum hic bir fark yok.hatalar hala duruyor.ana ekrenda arama cubugunu nasil getirecez.widget secilen ayarlardan goster secili gostermiyor.