Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
s3 için derken ?

galaxy s3 gelmiş geçmiş en fazla rom desteği bulunan cihazlardan biridir. rom canavarı bir cihazdır.
justarchi'den sonra oturakli bisey beklemezken official cikinca sasirdim ondan boyle dedim. stabil yada ona yakin bi hale gelince ben de yuklicem sevindim acikcasi. cm12.1 basligi eol olunca uzulmustum emektarin son guncellemesi gozuyle bakmistim

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
justarchi'den sonra oturakli bisey beklemezken official cikinca sasirdim ondan boyle dedim. stabil yada ona yakin bi hale gelince ben de yuklicem sevindim acikcasi. cm12.1 basligi eol olunca uzulmustum emektarin son guncellemesi gozuyle bakmistim
eol diye üzülme bence. kullanılabilir en iyi rom şu anda 5.1.1 final vermelerini bekliyordum bende zaten. resurrection remix kullanıyorum gayet memnunum.

Nevarres

Üye
Arkadaşlar bu menüyü aşağıdan yukarı çekmek yerine normal şeklini nasıl yapacağız?

abuzer0006

Üye
aynen kardesim cihaz rootlu roomu atıyorum sıkıntı yok ancak gaap yuklediğim zaman bu hatayı veriyor sizin kullandığınız gapps link verebilirmisiniz.

baronsavas

baronsavas

Üye
aynen kardesim cihaz rootlu roomu atıyorum sıkıntı yok ancak gaap yuklediğim zaman bu hatayı veriyor sizin kullandığınız gapps link verebilirmisiniz.
sorun gapsda degil. pliz touch u güncelle

abuzer0006

Üye
tsk dostum hallettim

sat s3 al

sat s3 al

Üye
merhaba,
benim telefon şu ana kadar bir kez romda hat sorunu çıkardın imeisi sonradan çakılma sorun olmaz dimi şu an başka rom kullanıyorum

bedrama

Üye
Cm13 te titanium becum ile geri yukleme yapamadim nedendir acaba

-Oruc

-Oruc

Üye
şuan cm 13 stabilmi şarj tüketimi performansı ısınma durumu nasıl

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
şuan cm 13 stabilmi şarj tüketimi performansı ısınma durumu nasıl

Cm-13 stabil. Sarj kullanima gore degisir ben 1 gunu cikariyorum.
Arkadaslar gapps dosyasi beta surumdur...kafaniz rahat olsun.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
hergün 200 mb lık güncelleme indirip kurarım diyorsanız yükleyin.ah şu bizim milletteki son sürüm takıntısı

resurrection remix 5.5.9 final kullanıyorum gayet memnunum ben

baronsavas

baronsavas

Üye
hergün 200 mb lık güncelleme indirip kurarım diyorsanız yükleyin.ah şu bizim milletteki son sürüm takıntısı

resurrection remix 5.5.9 final kullanıyorum gayet memnunum ben
aynen hergün 250mblık bi güncelleme ve gözle görülür pek bişey yok. Ama stabil ve güzel.
Bende 5.9.9 kullanıyordum ama durduk yere seri reset atmalar başladı garip bi şekilde. Birde sürekli ayarlar durduruldu hatası. Ayarlar durduruldu hatası sadece açılışda veriyordu pek önemli değildi ama reset ve açılmamasından dolayı Cm13

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
aynen hergün 250mblık bi güncelleme ve gözle görülür pek bişey yok. Ama stabil ve güzel.
Bende 5.9.9 kullanıyordum ama durduk yere seri reset atmalar başladı garip bi şekilde. Birde sürekli ayarlar durduruldu hatası. Ayarlar durduruldu hatası sadece açılışda veriyordu pek önemli değildi ama reset ve açılmamasından dolayı Cm13
bende dediklerinden sadece açılışta ayarlar durdurulsu hatası veriyor. onun dışında bir sorunum yok.gayet memnunum

Poseidon67

Üye
Root Supersu yetkisi yok bu sürümde.nasıl olacak bilgisi olan

musleysa

musleysa

Üye
supersu yu flaşlaman lazım aynı rom yükler gibi

Poseidon67

Üye
marshmallow 6.0.1 yukledim super su root yetkisi yok diye 5.5.9 sürümüne geri döndüm..tekrar yükleyip deneyeceğim saol beyler..flashlamak gerekirse dosyayı nereden bulabiliriz link :)

Üst Alt