Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

Nevarres

Üye
Arkadaşlar bu cm13'ün xda konusunu ben bulamadım linkini atarsanız sevinirim.

Poseidon67

Üye
bu sanirim

• Beğen
Tepkiler: Nevarres
sat s3 al

sat s3 al

Üye
arkadaşla r benim sonradan klon imei başka romlarda sorun çıkmadı sorun çıkarmı hat konusunda :D

mcrsft

mcrsft

Üye
arkadaşla r benim sonradan klon imei başka romlarda sorun çıkmadı sorun çıkarmı hat konusunda :D
ben de sıkıntı çıkmadı ama ben yinede bir yedeğini almıştım efs nin . sende alırsan iyi edersin.

.BrHn

Üye
arkadaslar bende cm13 yükledim ama titanium yüklüyorum actıgımda durduruldu hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim ??

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
şu telefonda 2gb ram olsaydida 4-5 sene kullanilabileceğimiz bir cihaz olsaydı s3.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
şu telefonda 2gb ram olsaydida 4-5 sene kullanilabileceğimiz bir cihaz olsaydı s3.
Sana katiliyorum yurt disindan gelen s3 buldum bir ara hem 4g vardi hemde 2gb ram ama kamerasi sorunluydu almadim pismanim yaptirabilirdim

abuzer0006

Üye
Mrb roomda istedigim bir mp3 nasil zil sesi yaparim bulamadim birde tlf daki filmi lg led tv de nasil izlerim yardimci olacak arkadasin varmi simdiden tsk

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Mrb roomda istedigim bir mp3 nasil zil sesi yaparim bulamadim birde tlf daki filmi lg led tv de nasil izlerim yardimci olacak arkadasin varmi simdiden tsk
Romun muzik calarini ac dinledigin ekranda sag ustte istegini yapabilirsin tv ye baglamak icin uygulama indirmen lazim

sat s3 al

sat s3 al

Üye
ben de sıkıntı çıkmadı ama ben yinede bir yedeğini almıştım efs nin . sende alırsan iyi edersin.
İki sorum olacak efs nasıl alınacak bide
ResurrectionRemix mi yüklediniz nasıl iyimi kasıyormu yarın yüklemeyi düşünüyorum

mcrsft

mcrsft

Üye
İki sorum olacak efs nasıl alınacak bide
ResurrectionRemix mi yüklediniz nasıl iyimi kasıyormu yarın yüklemeyi düşünüyorum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan öğrenebilirsiniz yedek almayı. ben Blekota 4.4.4 ü yükledim ResurrectionRemix 5.5.9 u yükledim cihaz şarj konusunda hayal kırıklığı yarattı bende ben de blekotaya dönüş yaptım

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al
sat s3 al

sat s3 al

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan öğrenebilirsiniz yedek almayı. ben Blekota 4.4.4 ü yükledim ResurrectionRemix 5.5.9 u yükledim cihaz şarj konusunda hayal kırıklığı yarattı bende ben de blekotaya dönüş yaptım
Tşk edrm

• Beğen
Tepkiler: mcrsft
habib_723

habib_723

Üye
Teşekkürler deniyorum hemen....
Ben hem cyanogenmod hem de resurrectionremix kullananlardanım... İkisinide çok beğeniyorum ama tercih olursa resurrectionremix i tercih ederim... Son düzenlemeler de yapılsa resurrectionremix e onu tele atarım... Şimdilik cyanogenmod thanks....
Ya yeni başladım şu 6.0 a ana ekranda menü kısmını neden lollipoptaki gibi değiştiremiyorum... o ne öyle ya harfa sırasına göre mi bakıcam ikidebir ... bu arada 05.01.2016 güncellemesini yüklicem bakalım ne değişmiş...
Güncelleme yapamıyorum md5 doğrulama hatası diyor nedir bu anlamadım...
neyseki cyanogenmod sitesinden indirdim..

baronsavas

baronsavas

Üye
Güncellemeyi otomatik indirince hata veriyor.
Her güncelleme sonrası gaps ı tekrar flaşlaman gerektiği için kendin inidirip gapsla birlikte romuda flaslasan daha mantıklı.
Birde hergün güncelleme geliyor tekrar baştan indirip gapslamakla kim uğraşcak dedim ve Res 5.9.9 a geri döndüm. Res in 6.0 güncellemeleri gelsede yüklesek biran evvel:yuru

Nevarres

Üye
Cm'nin offical romu çok iyi ama her gün güncelleme geliyor neden böyle yapıyorlar anlamadım. Tamam hepsi 5 dakikalık bir iş ama sürekli sürekli olması kötü sadece.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ufak tefekşeyler geliyor zaten 10 günde bir güncelleyin en azından. ve daha iyi hale geldiğinde ayda bir güncellesenizde olurihtiyaç duymazsınız sürekli güncellemeye

Üst Alt