Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Konu başliği aciklamasinda yaziyor dostum cm-13 optimize edilmis rom eklendi.

musleysa

musleysa

Üye
musleysa

musleysa

Üye
Bütün mesajları okudum ama anlamadigim simdi cm mi yoksa resurrection mi sorunsuz
Vatandasin biri resurrection hatadan bahsetmis sende 10 gundur kullaniyorum diyorsun eee optimize edilmis cm romu ne o zaman

musleysa

musleysa

Üye
Vatandasin biri resurrection hatadan bahsetmis sende 10 gundur kullaniyorum diyorsun eee optimize edilmis cm romu ne o zaman
Baska mesajdada cm romu sorunlu resurrection sorunsuz diyorsun optimize edilmis cm ???

musleysa

musleysa

Üye
Resurrection ayrı cyanogenmod ayrı romlar haa cm dekl gelistiricilerde var resurrection da ama ikisi farkli rom zaten bende resurrection kullaniyorum

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Resurrection ayrı cyanogenmod ayrı romlar haa cm dekl gelistiricilerde var resurrection da ama ikisi farkli rom zaten bende resurrection kullaniyorum
Konu guncellendi dostum cm de hatalar vardi 2015-12-23 tarihli yayinlanan rom optimize edildi ve suan sorunsuz bende cm 13 e gectim resurrection da zaten cm13 tabanli ... Cm13 muresurrection mu dersen suan cm13 daha iyi

• Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
Eyvallah deniyecem

• Beğen
Tepkiler: eiup

*hido*

Üye
stabil mi? pil tüketimi nasıl? boş ram ne kadar?

revolt25

revolt25

Üye
Cm 13 6.0 optimize edilmiş halini kurdum , yarım saat oldu şimdilik güzel bir sıkıntı yok gibi duruyor. Bir sorun olursa yazarım buraya , rom için teşekkürler..

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
Lolipopdan hicbir farki yok denedim bende hemen resurrection 5.1.1 e geri döndüm %80 türkçe zaten

axpe

axpe

Üye

Ugrasmayın unofficalle official cm13 cıkmış hadi yine iyisiniz=) bende note 2 ye bekliyorum s3 e çıkmışsa note 2 ye de kesin çıkar

kardeşim al offical olmasa bile bu adamın yaptıkları çok stabil cm12.1 denemişdim

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
stabil mi? pil tüketimi nasıl? boş ram ne kadar?
ram performansi gayet iyi bizzat denedim resimlerin linkleri var ordan bakabilirsin pil tuketimi bende gunu cikariyor tabi kullanima gore değisir

bedrama

Üye
Cm 13 ekran resimleri ni de koysaniz iyi olurdu

AHKE

AHKE

Üye
kardeşim al offical olmasa bile bu adamın yaptıkları çok stabil cm12.1 denemişdim
Konu kirlenmesin ben size pmden yazayım

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Beyler Radyosu çalışan üst sürüm rom hangisi acaba ?

revolt25

revolt25

Üye
Cm 13 6.0 optimize edilmiş halini kurdum , yarım saat oldu şimdilik güzel bir sıkıntı yok gibi duruyor. Bir sorun olursa yazarım buraya , rom için teşekkürler..

Gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz iki gündür kullanıyorum bi sıkıntı yok ve stabil .

• Beğen
baronsavas

baronsavas

Üye
donanım tuşlar yokmu cm13 de ben karıştırdım ama bulamadım sanırım

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
donanım tuşlar yokmu cm13 de ben karıştırdım ama bulamadım sanırım
Cm13 de donanim tusuna yer verilmemis yok olsa iyi olurdu...
Cm 13 1226 guncellemesinde ayarlardaki ingilizce terimler turkceye cevrilmis bilginize...ayarlardan yeni guncellemeyi indirebilirsiniz...

birpesimist38

birpesimist38

Üye
cm13 ısınma sorunu var, nedeni işlemci sürekli 1400 de çalışıyor . ilk çıktığından beri aynı. tabi beta sürüm olduğunu biliyoruz.. ısınma olmasa kullanılacak düzeyde. "a1cpu" uygulamasıyla tüm detayları gözlemleyebilirsiniz.. boeffla kernelle de denedim sonuç aynı işlemci frekansı dengesiz, sürekli tavan yapıyor. müdahele etmek istemiyorum düzelir ins..
edit: bu sorundan dolayı geri archidroid v3.15 e döndüm lollipop xdada konusu mevcut.

Üst Alt