Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
cm13 ısınma sorunu var, nedeni işlemci sürekli 1400 de çalışıyor . ilk çıktığından beri aynı. tabi beta sürüm olduğunu biliyoruz.. ısınma olmasa kullanılacak düzeyde. "a1cpu" uygulamasıyla tüm detayları gözlemleyebilirsiniz.. boeffla kernelle de denedim sonuç aynı işlemci frekansı dengesiz, sürekli tavan yapıyor. müdahele etmek istemiyorum düzelir ins..
edit: bu sorundan dolayı geri archidroid v3.15 e döndüm lollipop xdada konusu mevcut.
Cm 13 surekli guncelleniyor eksikleri vardi fakat cm 13 1223 surumunden sonra cogu eksikler giderildi ve cm13 1226 dan sonra tamamen duzeldi suan hicbir eksik goremiyorum ben kullaniyorum nfs nitro oynuyorum isinma olmuyor denecek kadar az cm13 her gece guncellenen bir rom ve suan en stabil seviyede xdada yazilanlar dogru fakat eskide kaldi suan stabil deneyebilirsin cm 13 1226

birpesimist38

birpesimist38

Üye
Cm 13 surekli guncelleniyor eksikleri vardi fakat cm 13 1223 surumunden sonra cogu eksikler giderildi ve cm13 1226 dan sonra tamamen duzeldi suan hicbir eksik goremiyorum ben kullaniyorum nfs nitro oynuyorum isinma olmuyor denecek kadar az cm13 her gece guncellenen bir rom ve suan en stabil seviyede xdada yazilanlar dogru fakat eskide kaldi suan stabil deneyebilirsin cm 13 1226
cevap için teşekkürler ama basit bir cpu uygulamasıyla ısınmayı görebilirsin, cok rahat 50 lere çıkıyo normalde 40 ta gezen sıcaklık.çıktığı gün 2 kez kurup kaldırdım. bekleyip görecez artık

korays3

Üye

Resurrection remix 6.0.1 kullanıyorum s3 cihazımda. Yeni yükledim. Titanium backup ile uygulamalarımı tekrar yükledim şükür. Halledemediğim 2 husus resimde göründüğü gibi.
1.Kullanıcı resmimi değiştiremiyorum, ona tıklayıp galeriden seç ya da kamera ile çek desem de değişmiyor.
2.Diğer tiles ları(butonları) yok etsem de edit tile'i yok edemiyorum, sistem arayüzü diye bir hata veriyor. (power toggles kullanıyorum, dolayısıyla bu görüntü çirkin duruyor )

Bunları çözmek için es file explorer'dan silme-değiştirme ya da 3.parti uygulamadan faydalanabilir miyiz? Ne dersiniz?

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi

Resurrection remix 6.0.1 kullanıyorum s3 cihazımda. Yeni yükledim. Titanium backup ile uygulamalarımı tekrar yükledim şükür. Halledemediğim 2 husus resimde göründüğü gibi.
1.Kullanıcı resmimi değiştiremiyorum, ona tıklayıp galeriden seç ya da kamera ile çek desem de değişmiyor.
2.Diğer tiles ları(butonları) yok etsem de edit tile'i yok edemiyorum, sistem arayüzü diye bir hata veriyor. (power toggles kullanıyorum, dolayısıyla bu görüntü çirkin duruyor )

Bunları çözmek için es file explorer'dan silme-değiştirme ya da 3.parti uygulamadan faydalanabilir miyiz? Ne dersiniz?
Deneme derim sistem hatası alırsın 1. Sorunun çözümü resim seçtikten sonra senden galeri seçenekleriyle kirpmani istiyor google fotoğrafları sec sorun hallolur . google fotograf lar uygulamasının yüklü olması lazim

korays3

Üye
Tşkler google foto yu denedim harbiden oldu, aynı resmi galeriden kırpınca olmuyor ilginç. Öğrendik.
Peki es file sayesinde bir sistem dosyasını silerekten bu edit tile dan kurtulmak mümkün olmaz mı? xda ya baktım orada da bundan şikayetçi olanlar var; ama net anlayamadım ingilizcem olmadığı için.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: eiup
AHKE

AHKE

Üye
cm13 ısınma sorunu var, nedeni işlemci sürekli 1400 de çalışıyor . ilk çıktığından beri aynı. tabi beta sürüm olduğunu biliyoruz.. ısınma olmasa kullanılacak düzeyde. "a1cpu" uygulamasıyla tüm detayları gözlemleyebilirsiniz.. boeffla kernelle de denedim sonuç aynı işlemci frekansı dengesiz, sürekli tavan yapıyor. müdahele etmek istemiyorum düzelir ins..
edit: bu sorundan dolayı geri archidroid v3.15 e döndüm lollipop xdada konusu mevcut.
Governor u degistir belki faydası olur

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38
birpesimist38

birpesimist38

Üye
Governor u degistir belki faydası olur
onuda denedim faydasız..
sadece powersave etkiliyodu oda sabit 200 e fixledigi için.. bi sorun var umarım cozerler.
cm13 official (26.12 dahil) kullananlar cpu kullanimini ve ısıyi gözden gecirsinler. 'a1cpu' app kapsamlı gösteriyor.ram kullanımına diyecek yok boş 450lerde geziyor oda ayrıbi konu..

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim faydasız..
sadece powersave etkiliyodu oda sabit 200 e fixledigi için.. bi sorun var umarım cozerler.
cm13 official (26.12 dahil) kullananlar cpu kullanimini ve ısıyi gözden gecirsinler. 'a1cpu' app kapsamlı gösteriyor.ram kullanımına diyecek yok boş 450lerde geziyor oda ayrıbi konu..
Dostum ne soyleyim ben gayet memnunum ısı bende pek olmuyor fazla zorlamiyorum belki ondndir birde s3 un zaten donanimi belli yeni cikan amiral gemisi telefonlarda bile biraz zorladinmi isinma oluyor.

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38 ve revolt25

abuzer0006

Üye
gapps yukledikten sonra;
maalesef kurulum sihirbazı durdu hatası verdi bilginize arkadaslar

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Bu rom yükledim pc bağladığımda ne telefon hafızası ne sdcard hiç birşey gözükmüyor ?

baronsavas

baronsavas

Üye
6.0 Sürümünü yükledikten sonra telefon durduk yere bi anda seri resetlemeye başlıyo ve açılmamaya başlamıştı, bende bunun üzerine 5.9.9 sürümüne geri döndüm ancak sorun aynı şekilde devam ediyor. Bunun sebebi nedir bilen veya yardımcı olucak ?

birpesimist38

birpesimist38

Üye
mcrsft

mcrsft

Üye
6.0 Sürümünü yükledikten sonra telefon durduk yere bi anda seri resetlemeye başlıyo ve açılmamaya başlamıştı, bende bunun üzerine 5.9.9 sürümüne geri döndüm ancak sorun aynı şekilde devam ediyor. Bunun sebebi nedir bilen veya yardımcı olucak ?
aynı sorun bende de oluştu tek farkla ben kernel flashladıktan sonra seri resetlemeye başladı. 5.9.9 u yüklmeye çalıştım aynen dediğin gibi devam etti ben de odin ile 4.3 stock rom yükledim sorun düzeldi. şuan blekota 4.4.4 u kullanıyorum en ideali bence bu.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
vay be s3 icin cynaogenmod cikarmis:D kim gelistiriyor acaba
s3 için derken ?

galaxy s3 gelmiş geçmiş en fazla rom desteği bulunan cihazlardan biridir. rom canavarı bir cihazdır.

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
pcye bagladıktan sonra durum çubuğundaki seçeneklerden seçmelisin pc aktarımıni
telefon görüyor pc ama taşınabilir aygıtlar gt-I9300 içine girince hiç bir şey yok bom boş ne hafıza kartı ne telefon kendi hafısazı

baronsavas

baronsavas

Üye
aynı sorun bende de oluştu tek farkla ben kernel flashladıktan sonra seri resetlemeye başladı. 5.9.9 u yüklmeye çalıştım aynen dediğin gibi devam etti ben de odin ile 4.3 stock rom yükledim sorun düzeldi. şuan blekota 4.4.4 u kullanıyorum en ideali bence bu.
bu sorun gün içinde en lazım olan zamanda oluyor. akşam bi sorun yok nedense

birpesimist38

birpesimist38

Üye
telefon görüyor pc ama taşınabilir aygıtlar gt-I9300 içine girince hiç bir şey yok bom boş ne hafıza kartı ne telefon kendi hafısazı
ordaki seçenekler doğru ise ve telefonu görüyor diyosun, aklima gelen ikinci ihtimal telefonda ekran kilidi varsa açmanız gerekli o yüzden görmeyebilir..

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
  • Beğen
Tepkiler: birpesimist38
sudanbilisim

sudanbilisim

Üye
Arkadaslar romu yaklasik 10 gundur kullanıyorum fena degil tek hoşuma gitmeyen klavyesi oldu bu rom icin onere bileceginiz klavye varmi (kitkat klavyeleri gibi )

musleysa

musleysa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve birpesimist38

Üst Alt