Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

bedrama

Üye
Birsey sorcam bu romlar guvenilir mi.yani banka islemleri yapsak guvenli olur mu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
net bişey söyleyemem. daha çok yüklediğin uygulamalarla ilgili ama romda güvenlik açıkları olma ihtimali orjinal romlardan daha fazla olabilir. ben iş bankasını kullanıyorum ciddi rakamlar olmaz hesabımda o yüzden pek umursamıyorum. ama ciddi rakamlar olsa mobil olarak işlem yapmazdım
net bişey söyleyemem. daha çok yüklediğin uygulamalarla ilgili ama romda güvenlik açıkları olma ihtimali orjinal romlardan daha fazla olabilir. ben iş bankasını kullanıyorum ciddi rakamlar olmaz hesabımda o yüzden pek umursamıyorum. ama ciddi rakamlar olsa mobil olarak işlem yapmazdım

baronsavas

baronsavas

Üye
Birsey sorcam bu romlar guvenilir mi.yani banka islemleri yapsak guvenli olur mu
Android açık tabanlı bi işletim sistemi herşey şeffaf. Cm ise androidin en temiz hali içinde google play bile yok gaps ile kuruyoruz bildiğiniz üzere. Ve içinde hiçbir sponsor uygulamada yok. Hatta çoğu custom rom cm tabanlı olarak yapılmakta.
Cynogenmod yaklaşık 5 senedir aktif olan bir ekiptir artık şirketlenmiştir böyle bir ihtimal söz konusu bile olamaz binlerce indirme yapılmıştır böyle bi sıkıntı olsa zaten herkez programcı olmuş fark edip söylerlerdi :D

ibrahimyzz

Üye
cm sağlamdır.
yıllardır kullanırım herhangi bi sıkıntı görmedim

hatipkaya01

Üye
Dostlar cm13 son versiyonu kullaniyorum xposed calismiyir sizde de mi oyle
Android 6da xposed islemciye gore yukleniyormus once recoverden islemciye uygun zip dosyasini flaslayip sonra xposed yukleniyormus :)

ibrahimyzz

Üye
xposed teli cok kasıyormus dogrumu acaba. kullananlar yazabilir mi

hatipkaya01

Üye
Bende kasma felan olmuyor yukledigin modullere gore bi ihtimal olabilir bekli ama xposedin yararlari saymakla bitmez ama

ibrahimyzz

Üye
ne gibi faydaları var. hangi modulleri kullanıyorsun. bilmediğim icin soruyorum. telde ne gibi degisiklikler oluyor mesela. işe yarar birşeyler varsa bende yukleyebilirim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
son güncellemeyi yükledim sıkıntı çıktı son uygulamalar felan açılmıyordu ben de format attım baştan yükledim şimdi baya güzel sorun çıkarmıyor. heralde bi ay kadar güncellemem

ibrahimyzz

Üye
hangi surum bugünkü mü sorun çıkardı
16 subat mi

bedrama

Üye
Hangi surumu bastan yuklediniz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
16. bugunku yani. ama suan da ufak bir sorun var. ekran dondurme calismiyor kapat ac yapinca duzeliyor yine bozuluyor. bir de bu romda boeffla sound uygulamasi calismiyor o calissa iyiydi

ibrahimyzz

Üye
ben şuan 14 subat sürümü nü kullanıyorum. herhangi bir sorun yaşamadım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
simdi farkettim arama yapamiyorum. dun telefon bekliyordum ustelik niye kimse aramadi derken sansa farkettim. yeni guncellemeyi kurcam birazdan
17 de ayni. fix dosyasi yayinlanmis xdadaki konuda

ibrahimyzz

Üye
fix dosyasi icin link atarmisiniz. bide 14 subat surumune kursak bu fixi sıkıntı çıkarmı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
14'de sorum yok kurmaya gerek kalmaz. 16-17 sorunluydu yarimkinde duzeltir muhtemelen

bahsettigim iki surumde arama yapilmiyor arama da gelmiyor. arama yaparken bosa ceviriyor sonlandir deyince de sonlandiramiyor

ibrahimyzz

Üye
benimkindede sonlanmiyor arama. ariyor fakat kapanıyor fakat karsi tarafi aramaya devam ediyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
baglanma sesi felan da gelmiyordu sadece ceviriliyor yaziyordu bos bos devam ediyordu. ama 14 kullanirken bisey olmamisti yarinki guncellemede sorun kalmaz muhtemelen. kalirsa da yamasini paylasti zaten hallolur

ibrahimyzz

Üye
güncelleme geldikçe bozuluyor sanki. en iyisi guncellememek

mcnpl4

mcnpl4

Üye
surekli ustune kurunca sorun cikiyor galiba. son guncellemelerde bunu farkettim temizleyip kurunca duzeldi sorunlari. stabil surum ciksa bastan kurulum yapar bi sonrakine kadar guncellemem

Üst Alt