Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

kotku

kotku

Üye
Arkadaşlar benim 2 sorum olacak.
1. Bu cm13 roma ait telefonum(galaxy S3) fm radio varmı? Varsa. apk atabilir misiniz?
2.Benim yüklediğim gapps paketi, 5 saniyede bir google play hizmetleri durduruldu hatası veriyor. Çözğmü nedir? Şimdiden teşekkürler

ibrahimyzz

Üye
benzo gapss kur. ben onu kuruyorum sıkıntı çıkmıyor. linkini paylaşmıştım daha önce

mcnpl4

mcnpl4

Üye
radyo var da apk arastirmadim. spirit fm. eskiden kullanirdim simdi kurmaya usendim. gapps'i xda konusundan indirdim. open gapps yaz konusu cikar zaten orda arm 6.0 seceneklerini isaretleyip sonra istedigin paketi secmelisin

ibrahimyzz

Üye
bugünkü sürümü kuran varmi. varsa arama sıkıntı si ne durumda

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben kurmadım kernel güncellemeleri vardı boefflanın güncellenmesini bekliyorum o yüzde
guncellenmis denicem simdi
bi sikinti goremedim denk gelirse yazarim. arama da calisiyor

hatipkaya01

Üye
Sitede xposed modullerinin turkce versiyonlari var istersen bak en basitinden youtube uygulamasi arka planda calistiran modul var mesela ve bunun gibi bircok yararli moduller var

kotku

kotku

Üye
Arkadaşlar acil fm radio lazım. Sprit fm çalıştırmadı benim telefon

mcnpl4

mcnpl4

Üye
her buldugun calismaz uyumlu olani detayli arastirman lazim. ayrica pahali bir uygulama ucretsiz ve uyumlusunu pat diye bulamayabilirsin. acilse simdilik tune-in kur spiritten baska normal radyo yok
marshmallow icin spirit fm ara oncellikle

kotku

kotku

Üye
Tunein radyo internet tabanlı olduğu için çok data yiyor. Sprit fm uyumsuz, uyumlu radyo denk gelirse bilgilendirirseniz sevinirim

ibrahimyzz

Üye
fm radyo bulan var mı apk

mcnpl4

mcnpl4

Üye
xda'daki basliklarda aramak gerekiyor yoksa bulmasi zor yenu surumler icin. sadece kurdum bi iki baktim caliyor detayli incelemedim

burdan indirebilirsiniz

ibrahimyzz

Üye
ben kurdum linkteki radyoyu calisiyor. sagol

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ekrana tam sigmiyor mu bana mi oyle geldi anlamadim musaot olunca bakicam. radyonun rds yazisi ortadaki buyuk butonla cakisiyor gibi geldi sanki ic ice

ibrahimyzz

Üye
aramada birini aramaktan vezgectiniz hemen noya bastiniz. fakat tel hala karşı tarafi arıyor. basina gelen varmi. aramayi kapatsanız bile arıyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bugun iki uc kez yaptim da oyle sorun olmadi

ibrahimyzz

Üye
anladım demek bitek bende var. surum 20 Şubat sürümü

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben daha guncellemedim ona. kernel degisikligi varsa boeffla kullandigimdan onun da guncellenmesini bekliyorum

ibrahimyzz

Üye
ben hic kernele girmiyorum. direk cm13 u yükleyip geçiyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kerneldeki ses olayi guzel. ayrica sarj hizini ve islemci hizini da arttiriyorum

ibrahimyzz

Üye
nasil yapicaz bu kernel işini. hangi sini indirelim. yukliyim bakalım nasil olacak

Üst Alt